söndag 17 september 2017

Världens första uttalat feministiska regering sviker invandrarkvinnorna.

Stefan Löfvén har med stolthet gång på gång deklarerat, att hans regering är världens första feministiska regering och senast det hände, var i regeringsförklaringen vid riksmötets öppnande.
Med den deklarerade innebörden har alla förväntat sig, att de skulle reagera kraftfullt och föreslå långtgående åtgärder.

Precis som alla andra ”fagra” ord som kommer från Löfvénregimen, är det bara ord och inget annat och man löser inte samhälleliga problem genom att låtsas som de inte finns. Ingen glömmer väl när dessa feminister besökte Saudiarabien och ”krökte” rygg för dessa kvinnoförtryckare!
Den feministiska regeringen
har brutalt svikit alla invandrarkvinnor och den miljö som finns i förorterna. De har utan vidare accepterat beteenden som finns i förorternas invandrarmiljöer.
Kulturtraditionerna i förorterna rimmar illa, med den svenska jämställdhetsprincipen. Går man ut en eftermiddag i dessa förortsområden, ser man inga kvinnor sitta på kafé i sommarvärmen, i kort kjol eller i shorts eller röka en cigarrett på torget.

Detta beteende hade
varit helt oacceptabelt i en svensk miljö. Det man har gjort är att man gett statsbidrag till män! Problemen bottnar i en dålig integrationspolitik och nu ser vi resultatet. Varken Allians- eller Löfvénregimerna har velat ta med detta med ”tång!”
Maria Rashdi sätter fingret på detta i en artikel i DN:
Att stoppa statsbidrag och de antifeministiska oljeshejkernas dollarmiljoner till våra manliga förorters moralvakter förblir en icke-fråga även för den feministiska regeringen.”
Maria har pratat om problemen i femton år, och ingenting har blivit bättre. Tvärtom, så har antalet hedersrelaterade brott bara ökat i Sverige.
Vi har sett det gång efter annan genom åren, när Nalin Pekgul nämnde problemen, blev hon hårt ansatt. Sossarna såg till att hon röstades bort från kvinnoförbundet. Den som inte följer sossarna svärmeri och linje för Islam och istället påtalar problemen åker ut. Vänsterkvinnan Kakabaveh tappade sitt partis stöd när hon påpekat något självklart. Det har att göra med att vänsterns feminism inte bryr sig om jämställdhet egentligen.

Svenska feminister är "maktkåta" och bryr sig bara om makt. När hörde vi någon från feministregeringen eller feminister säga något om den våldtäktsvåg som pågår i Sverige? De har också gjort analysen, att vita svenska män är det mest patriarkala och onda som finns. Istället för attackera hedersvåldet, ger de sig på pappalediga, matlagande, barnvagnsmän och säger att dessa utgör "patriarkala strukturer."
Om den pappalediga barnvagnsmannen inte går ut med soporna börjar svenska feminister ”grina.” Hur skall feministerna hantera patriarkala män som kastar ut kvinnliga döttrar från balkongen, när pappor vill döda döttrar, för att de tagit klasskompisar i hand eller kasta syra på sin fru för att hon vill skiljas. Med den flathet som vänstern visar upp, är frågan, hur ”fan” skall de hantera detta?
Det enda som kommer att hända, är att de fortsätter blunda för den patriarkala strukturen som finns i invandrarförorterna. Denna felanalys leder till att de vill förminska problemen. De svenska feministerna vill inte erkänna att svenska män är bäst på någonting. Svenska män leder varken balkong- , våldtäkts- eller syraattack ligan. Men vänstern och feministerna kan inte attackera eller rättare sagt, de vill inte attackera detta fenomen. Varför skulle dom?
Där finns ingen makt att hämta och det är det enda den svenska feminismen och vår feministiska regering bryr sig om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar