fredag 22 september 2017

Expoagent infiltrerade internationell högerextrem rörelse som har kopplingar till Vita huset!!

Man blir djupt imponerat av att Expos agent Patrik Hermansson under ett års tid, lyckats nästla in sig i den internationella extremhögern Alt.Right rörelsen. Givetvis gör också EXPO ett stort nummer av detta. 

Alt.Right rörelsen skall enligt Patrik bestå av nazistiska och rasistiska grupperingar i USA och England. Patrik skulle studera i London och som Expomedarbetare tog han kontakt med Expos systerorganisation Hope not Hate och erbjöd sin hjälp. Han knöt kontakt, under falskt namn, med högerextrema företrädare i konventet London Forum, och inte minst dess grundare Stead Steadman. Patrik Hermansson: ”Jag presenterade mig som en politisk flykting från vänsterdiktaturen Sverige!”

DN går ett steg längre och "brer" på ordentligt. Man börjar med att måla upp en grandios bild om en infiltratör som nästlat sig in bland ledarna och kan avslöja allt! Patriks rapport avslöjar ett nätverk där rasism, judehat och förintelseförnekande är vardag och där kopplingarna når ända in i Vita Huset. Måste vara en sensation som Patrik har avslöjat. Rasister, judehatare och nazister i Vita huset. Kan det bli värre?

Patrik fortsätter: ”Den legitimitet jag lyckades skaffa mig i England kunde jag enkelt överföra till USA, där jag hela tiden stötte på svenskar. Och så har jag förvånats över hur antisemitiska de är och hur de glorifierar Sverige och Skandinavien.”

Helt otroligt Patrik hittar antisemiter överallt! För er som inte känner till det har George Soras sponsra(t) Stiftelsen Expo genom George Soros proxy Open Society Foundation. Man kan också notera att Judiska Församlingen i Stockholm kontrollerar indirekt Stiftelsen EXPO, genom att dess ekonomichef sitter i styrelsen för EXPO. Verkar nästan som om Sverige och svenskar är ett större problem för Soros än antisemiter. Som om det är Sverige som är målet och medlet är antisemitism.

George Soros, miljardären och filantropen har haft ett mycket jäktigt år. Han började året med att se till att det genomfördes en ”faked” kemisk attack i Syrien, finansiera anti-Trump marscher i Washington, en "Soros plan" för att översvämma Ungern med flyktingar, tvinga fram en regeringsförändring i Makedonien, undergräva den israeliska premiärministern och se till att flera viktiga White House-assistenter sparkades. Nu jobbar Soros soldater med kampanjen "Merkel kvar vid makten till vilket pris som helst". Inte illa för en man som är 87 år.
Alla tror naturligtvis säkert, att dessa händelser är konspirationsteorier
och svartmålning av Soros. Faktum är att allt detta har hänt! Det är en del av den globala politiken som Soros & co håller på med. Soros OSF har ett enormt globalt inflytande. Speciellt i frågorna om migration och mångkultur och då kan det kanske vara intressant och se vad som ligger bakom tankarna om OSF.
Hur kan detta få fortgå? En odemokratisk organisation som får ett enormt inflytande genom att köpa sig anhängare globalt. Och att detta inte ifrågasätts av medier. Helt otroligt.


Alt.Right är mycket löst organiserat, just för att man inte behöver ta avstånd/ansvar för något ens följare gör (bilattacken i Charlottesville). Det finns inte ens en gemensam definition för Alt-Right, alla tolkar annorlunda. Infiltrera en grupp som inte är en grupp, hur går det till? Patrik måste vara suverän som kan infiltrera en grupp som inte finns? Alt. Right är inget politiskt parti. Alt.Right är bara en annan modernare benämning på de till höger om vänstern med fokus på nätaktivism. Alt.Right är dessutom ingen egentlig organisation utan ett väldigt löst och öppet nätverk, vilket gör hela "infiltrationen" till ren idioti.

Däremot är det inte svårt att infiltrera enskilda grupper eller grupperingar. Alt.Right är mycket starkt på exempelvis youtube där man ryggdunkar varandras videos och gömmer sig bakom namn som "skeptic community", Sargon of Akkad, KrautandTea och Lauren Southern m.fl. Ingen av dessa säger högt/avslöjar att dom är en del av Alt.Right, så man behöver inte ta ansvar för varandras idioti.
Patrik och Expo har inte presenterat rapporten ännu och först då, får vi se vad han har infiltrerat. Det som hittills framkommit, är att Patrik lyckats gräva fram kretsen kring Arktos:
Gregory Lauder-Frost kallat en person för neger.
Jason Reza Jorjani hyllat Adolf Hitler.
Dessutom är Arktos ett rött skynke för en del i rörelsen. Alt.Right rörelsen består av tiotals miljoner bara i USA. Typ hälften av dem som röstar på Trump. Det handlar om personer som ogillar det nuvarande systemet.

Frågan är: vad var det för viktigt avslöjande Patrik har gjorde? Kan det vara att del har postat bilder på Pepe The Frog?


Bildresultat för pepe the frog  Patrik har själv avslöjat att han skulle studera i London och troligtvis har han enbart intervjuat personer för en påstådd uppsats och han vill få oss att tro att han infiltrerat något. Han har alltså inte blivit upptagen i någon organisation eller liknande.
En intervju är inte infiltration. Han har infiltrerat lika mycket som Foliehatten har infiltrerat sossarna, när han sitter och lyssnar på en intervju av Stefan Löfven. Det Foliehatten kommer att lägga fram, så är det väääääldigt färgat av hans syn på högern eftersom han är en vänsterextremist(haha).
Patrik har arbetat för vänsterextrema Expo i flera år. Det här arbetet gjorde han åt vänsterextrema Hope Not Hate. Han är uttalad feminist, homoaktivist och antifascist. Du blir inte mycket mer vänsterextremist än så.

Avslöjandet(vad man nu skall kalla det) är en avstamp på valrörelsen 2018. Valrörelsen kommer att bli mycket smutsig. SVT, Bonniermedia ocg vänstern kommer inte att sky några som helst medel för ”sätta” dit SD. SD har vuxit så det knakar sedan förra valet. SVT, vänstern och Bonniermedia kommer att ta hjälp av Expo, för att försöka få fram kopplingar mellan SD och de högerextrema rörelserna i Europa. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om ”fake news” används, för att visa att SD är ett nazistiskt och rasistiskt parti. Senast vi kunde höra detta var i gårdagens Rapportsändning, där Morgan Johansson inte ville bjuda in dem till samtal. Det Morgan och Stefan Löfvén sysslar med är ren och skär pennalism. Sossarna om något parti, har åtskilliga ”lik” i garderoben!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar