fredag 22 september 2017

Svenska politiker ”hypnotiserade” av nazism!

Vi har sedan lång tid tillbaka kunnat konstatera att svenska politiker är som besatta och hypnotiserade av nazism och nazister. När man inte med argument kommer åt SD, är de precis som ”papegojor” som rapar ”nazister!”
När den lilla rörelsen NMR genomförde en demonstration i Göteborg blev alla återigen som besatta.
Foliehatten ser inte skillnad på om NMR demonstrerar utan tillstånd eller om MP, V, K eller liknande organisation gör det. Har aldrig hört några upprörda ord, när kommunisterna har sina vilda och ofta brutala demonstrationer. Samma lag gäller väl för alla? Men tydligen inte, enligt vår feministiska regering, det är skillnad på åsikt om man får framföra den!

Widar Andersson i Folkbladet träffar mitt i prick:
”Det råder en smått bisarr besatthet av nazism och nazister här i landet. Politiker i ledande ställningar ger sig in i nazistfrågan med en hetta och glöd som om nazism i Sverige vore ett allvarligt politiskt hot. Det finns kort sagt inga realpolitiska orsaker alls att ge en handfull nazister den enorma uppmärksamhet de nu får i och med rikspolitikernas frenetiska intresse för den lilla nazistgruppens sandlåda. ”

Widar har rätt i sak, men det han missar totalt att analysera, är orsaken till varför politikernas ändå väljer, att fokusera på nazister.
De som tjänar mest på att hitta
nazister överallt i samhället, är de agenda sättande inom MSN och politiken som driver frågan. Det är samma krafter som driver mångkulturpolitiken. De lyckas också hyfsat bra, att polarisera frågan om mångkultur rejält. Antingen är det mångkultur som gäller eller också är man rasist eller nazist. För eller emot. Inget sansad linje där inte. Det är därför de så desperat behöver nazister, annars är deras globala mångkulturpolitik hotad.
Nazism anklagelser är den naturliga radikaliseringen av rasism anklagelsen som är deras sista frontlinjer i mediekriget om mångkultur.

Löfvén & co är fullkomlig paranoida, när det gäller SD. De skyller på nazistiska rötter och i Göteborg marscherade KPLM(r) tillsammans med vänstern utan protester från något håll. Foliehatten tror att allt bottnar i en gigantisk rädsla inför valet 2018 som enligt danska bedömare blir ett skrällval. Sossarna håller masken utåt, men i själva verket är de vettskrämda, att valet blir som andra europeiska val det senaste året. S har utraderas mer eller mindre! Att det blir ett förlustval för S är redan klart!
Även om många idag vågar säga, att de röstar på SD, så är det ett enormt mörkertal, eftersom det fortfarande finns människor som blir entledigade och utkastade från fackföreningar, om det kommer till deras kännedom
att medlemmar röstar på SD. Därför kan inget opinionsinstitut idag lägga fram de rätta siffrorna för SD.

Foliehattens gissning är, alltifrån 30% upptill 40% ... och det är denna rädsla från de andra partierna och särskilt S som gör att de stänger ute SD. I hopp och tron att människor ska ta avstånd. S är helt enkelt desperata nu. De är på väg att förlora och då tillgriper de alla tillbuds stående medel. Svenska s.k. journalister och politiker vill flytta fokus från det enligt polisen mer allvarliga hotet: importerade terrorister, som dödat och lemlästat i Islams namn och nu tagits emot, med öppna armar, när de återvänder.
Men för att de skall lyckas, tvingas de ta till det extrema
nazist hotet, tyder på ett stort mått av desperation. Nazister, Trump och Ryssland, är det som gäller just nu. Samt att mångkulturen har misslyckats för att "de rika" smiter undan skatt. Foliehatten har också svårt att se vad nästa syndabock skulle kunna bli.

Stefan Löfvén gör lekstuga av det hela. Förhoppningsvis slår det tillbaka på lekstugan. Vi har aldrig tidigare haft sämre och mer förvirrade politiker än idag. De är fega, osäkra och en totalt maktfullkomliga med den s.k statsminister Löfvén i spetsen. Löfvén får förstås samarbeta med vem han vill, men det hade nog varit lämpligt, att inkludera SD den här gången. SD har ju länge jobbat med att rensa högerextremism ur sin organisation.
Det är ett bedrövligt agerande från Löfvens sida. Men det är taktik inför valet. S vill visa, att de aldrig under några omständigheter förhandlar med SD. Skulle de bjuda in dem nu, så skulle de ligga dem i fatet i valrörelsen. Den politiska ideologin och det politiska spelet lyssnar aldrig till sunt förnuft.
Det är bara att hoppas på att Löfven sitter sitt sista år som sta
tsminister nu och att han aldrig återkommer igen.

Det finns ju vissa samtal där varken V eller SD bjudits in till, är det inte så att inget av partierna bjudits in till pensionsuppgörelsen? V får inte vara med i försvarssamtalen?
Enligt SVT-text så säger Stefan Löfven om SD: - Vi betraktar dem som ett rasistiskt parti med nazistiska rötter. De har inte samma värdegrund.
Landsfader Löfvén: "Jag tycker så genuint illa om detta, vi håller på att passera en anständighetens gräns" angående NMRs demonstration. Och portar riksdagens tredje största parti från samtalen.
Löfven spelar högt spel genom att göra så. Han framstår som en mobbare och svenska folket gillar mobbare mindre än de gillar rasister.
Det ligger inte
bara enbart i Löfvéns intresse utan också hos flera andra partier, att regelbundet uppfostra svenska folket till rätt värderingar. Men så länge dessa partier fortsätter ignorera det faktum att SD är ett missnöjesparti kommer dom fortsätta tappa röster till just SD. Att just sossarna tappat många röster till SD är ganska talande, det ska inte mycket till för att folk ska hoppa över ett steg på partiskalan och ställa sig till höger.

Vad Foliehatten förstår är större delen svenska folket så innerligt trötta på de problem som invandringen skapat och att svenskarna kommer i andra hand.
SD har över 1 miljoner röster, luften har blivit renare på senare år, men fortfarande står det folk kvar i dimman och på allvar tror att den finns ca 1 miljon nazister i detta land. Att politiker inte själva inser, att det i princip är dom själva som skapat och dagligen göder SD är helt fantastiskt, att ignorera vanliga hederliga människor och deras missnöje kan till slut bli ett smärtsamt och brutalt uppvaknande.

Sossarnas beteende visar med all tydlighet att de vill införa ett stalinistiskt samhälle, likt gamla Sovjet och DDR. Noll yttrande frihet och total styrning av medier och nyheter för att manipulera befolkningen med hjärntvättande "sanningar".
Värdegrunda mig hit och värdegrunda mig dit. Sverige håller på att värdegrunda sig till förbannelse.
Egentligen bord SD som motvikt bjuda in
alla partier utom socialdemokraterna och vänstern, för diskussioner om hur man ska komma åt vänsterextremister. De är ett betydligt större hot än den lilla klick nazister.
Det är det sjuklöverns standard, att hålla makten inom det fåtal som är tillräckligt högtstående i värdegrund, globalism och EU-sympatier.
Foliehatten förstår inte varför det ens ska hållas samtal om "högerextremism". Vi har tusentals IS-anhängare i Sverige och fler är på väg tillbaka. Nyligen hade vi ett muslimskt terrorattentat i Stockholm och ute i Europa sker ett nytt spektakulärt attentat varje månad. Men istället för att prata om den konstanta katastrofen och krisen med invandring och invandrare, så ska de alltså ödsla tiden på att prata om några ”ölfeta” och förståndshandikappade nazister, för att de demonstrerade fredligt utan att söka tillstånd?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar