lördag 23 september 2017

Margot Wallström idol i Nordkorea!

Den nordkoreanska nyhetsbyrån KCNA har hyllat Sveriges utrikesminister Margot Wallström för att hon fördömt Donald Trumps tal i FN och kallat det ett brott mot FN-stadgan. Inget konstigt i det, att en kommuniststat hyllar en annan kommuniststat.

I ett TV-sänt tal av Kim Jong-Un till nationen igår, kallade Nordkoreas ledare Trump för "sinnesrubbad." Det hör till ovanligheterna att Kim håller tal i TV. Man får se det som ett svar på Trumps tal i FN:s generalförsamling tidigare i veckan, där den amerikanske presidenten bland annat kallade Kim för "Rocket man." Trump krigshetsade igen och påpekade att USA kommer utplåna Nordkorea, om så behövs. Kim ville inte vara sämre, utan kallade även Trump för en "rädd hund" och att det är sådana hundar som ”skäller högst."
Det måste vara hedrande för Margot att vara idol i Nordkorea! Det säger en del om Wallström och hennes utrikespolitik, bli hyllad av den mest avskydde och sämste ledaren i hela världen. Att bli hyllad av Kim är nog något som de flesta normala människor skulle uppfatta som nåt riktigt vidrigt och oönskat! Margot gillar kanske berömmet?
Man skäms som svensk! Att Kim hyllar
Margot bekräftar bara det man befarat. Margot lockar bara dårar. Klart att Kim hyllar henne! Glöm inte heller, att Margot är stor idol hos de palestinska terroristerna! För sossarna är detta kanske inte så lyckat, att de förknippas med extremism. Kim har precis som många andra upptäckt att hon är en nolla, naiv och blåst. Vi får be en ”stilla” bön att de två inte inleder ett samarbete, får då kan vad som helst hända. Undrar om Margot upptäcker, att Kim använder henne som redskap, för att få en splittring i säkerhetsrådet, så han kan fortsätta utveckla sina kärnvapen ifred.
Margot Wallström är den sämsta utrikesministern vi nånsin haft och det säger väl en hel del, att en komplett galen diktator i Nordkorea gillar henne och står på samma sida som henne mot Trump. Margot skämmer ut Sverige varje gång hon uttalar sig och att Löfven inte avpolletterar henne är ett mysterium. Fick hon kicken nu, så skulle hon direkt kunna börja jobba för FN, vilket är hennes högsta dröm och lönsamt. Då kan hon på heltid ägna sig att ”gulla” med dysfunktionella diktaturer och fördöma fungerande demokratier som USA och Israel. Dessutom skulle hennes konto fyllas på, med ännu fler, inte skattade miljoner!
Löfven erbjud Trump, att medla i konflikten och det visar enbart vilken skev bild den feministiska regeringen har, när det gäller Sveriges roll i världspolitiken. Visst, vi är med i FN:s säkerhetsråd, men detta beror enbart på att Margot besökte alla småstater med rösträtt och enligt ett rykte, förekom mutor!
Löfvén fick dessutom en rejäl knäpp på näsan i veckan, när Israels Netanyahu vägrade träffa honom. Det är pinsamt att Löfvén inte begriper, att Netanyahu inte vill träffa någon från Sverige, efter allt stöd som ges från Sverige till terroristerna i Palestina. Pengarna som de får, går med största sannolikhet inte till folket, utan rakt ner i fickorna i den innersta kretsen!
I sitt tal i FN tog Trump bladet från munnen och sa saker som ingen annan har sagt i FN på väldigt länge. Andemeningen i hans tal var, att demokrati och frihet inte betyder någonting, om ingen på riktigt vill försvara detta. Och han har rätt. Det vet alla de länder som dagligen står inför de krigshot han pratar om.

Ett av de stora problem som FN har, är att byråkratin har fördubblats i storlek och ändå inte har FN lyckas komma någon vart med länder som Iran, Syrien och Nordkorea är högst anmärkningsvärt. Var finns resultaten? Handlar FN bara om att ge avdankade sossepolitiker, likt Jan Eliasson, seniora tjänster med mycket makt och förmåner? FN är en avfallsstation för avdankade politiker som näringslivet inte har behov av. Att Margot kommer att ta över klubban i FN efter valet 2018 är lika säkert, som amen i kyrkan. Mycket som sker i FN handlar om att är brist på egna pragmatiska förslag och FN tvingar välfungerande stater ta emot massa flyktingar?  I Foliehattens ögon består dagens FN, endast av ett gäng överbetalda pratkvarnar.
Trump tog också upp i sitt tal att USA betalar 22% av budget och USA skulle se över detta och då får FN problem. En annan sak som kom fram väldigt bra i Trumps tal var patriotismen, eftersom det är just denna kraft, oavsett vilket land vi pratar om, som historiskt sett, har spelat en nyckelroll i frigörandet av människor från bojor och förtryck. Han tog bl.a. upp Polens och Frankrikes situation under andra världskriget. Vad är det då som gör patriotismen så speciell? Jo, patriotismens fundament är just pragmatismen. Patriotismen handlar nämligen om att göra bra saker för sitt land och sitt folk. Återigen, var finns pragmatismen? Var finns resultaten?
Organisationen grundades på ärligt uppsåt och nobla principer, men FN har verkligen förvandlats till ett skämt.

Kim hyllar
Margot och han kallar Trump för mentalt störd? Kan det vara så att Kim blandat ihop namnen och det skall vara tvärtom
?

8 kommentarer:

 1. Om någon snodde ditt land som judarna gjorde av palestinierna så tror jag att även hatten skulle bli terrorist .

  O att tycka att usa är en fungerande demokrati är naivt hatten , israel styr usa o pengarna,, glöm aldrig detta hatten

  Tycker du gör många bra analyser , men du blandar upp dessa med riktiga bottennapp .

  Du vet att det är fakta att judarna har stulit land o fortsätter hela tiden att utöka israel på bekostnad av palestina ,o när det gäller pengar som kommer så är inte israel bättre , du vet att tyskland betalar åtskilligt med pengar till israel i sk krigsskadestånd ,, tyskarna som inte ens var födda när kriget pågick , sen kan man fråga sej vem som startade kriget ?
  För att få reda på detta får man gräva lite djupare o inte läsa den propagandan som kontrolkeras av israel .

  Synd att du lutar dej åt sd , sd är inget annat än israel ägt parti ,,, du har väl sett bilden av den jättestora israeliska flaggan o den lilla svenska flaggan under sd valnatt ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det är svårt för en nazist att acceptera att Israel existerar. Dock skapades det nuvarande Israel genom ett demokratiskt beslut av FN, vilket säkert också är svårt att acceptera för en nazist. Ännu värre är väl att Israel är den enda demokratiska nationen i området.
   Vilket land skulle Du själv helst bo i, Israel eller i något av omkringliggande länder?
   Så kryp tillbaka under den sten Du kom ifrån.

   Radera
 2. Eftersom du kallar mej nazist så är du per automatik diskad i debatten
  Det var england som ,, gav ,, bort palestina till israel ,, hur du nu kan få det till att vara demokratiskt för för mej en gåta

  Förstår du när jag säger att det är vinnaren som skriver historien ? Kan du hålla med om att det är så ?

  Jag är inte globalist , jag är nationalist ,

  En fråga till , vad tycker du om att israel lägger under sej mer o mer av palestina ? Dom går imot fn ,, är det ok med ?

  O du , ha en vettig samtalston om du ska diskutera med mej , det hör till folkvett

  På din fråga om vilket land jag vill bo i så lever israels grannar farligt , israel styr usa till att förinta israels grannar genom att kalla dessa för terrorister ,, man utplånar små barn i kriget mot den sk terrorismen som kunde legimiteras efter 911 bluffen

  Du har svalt bluffmedias propaganda med hull o hår ,du är en sån medborgare som etablissemanget vill ha , inte kolla andra sidan ,
  Det finns dn blogg som heter fria sidor , starta lite smått med att läsa den , sen går du ut på nätet o kollar sannolikheten i vad som sägs där o vad du fått lära dej .

  När du ändå håller på så kan du förklara för mej varför sd uteslöt anna hagvall ? Kickade ungdomsförbundet ? Tvärvände i natofrågan o gick med på värdlandsavtalet ?
  Sen kan du fråga dej om sd är nationalister eller är globalister dom dom övriga sju riksdagspartierna är ?

  Läs på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag mins min historia rätt bildades staten Israel genom ett beslut i FN:s säkerhetsråd i november 1947, där man rekomenderade en delning av Palestina .https://sv.wikipedia.org/wiki/Israel
   Alltså ett demokratiskt beslut i FN. Så svårt var det.

   Efter staten Israels bildande, vem angrep vem? https://sv.wikipedia.org/wiki/1948_%C3%A5rs_arabisk-israeliska_krig Ytterligare en svårighet avklarad.

   Jag har jobbat i regionen tillräckligt mycket för att veta var jag skulle skulle välja att bo. Men om Du föredrar sharia-lagstiftning är det upp till dig.


   Vem har sagt att jag gillar SD? Det är din infama och naiva tolkning.

   Och Du ber mig läsa på? Fniss.

   Radera
  2. Men om Du nu inte är nazist ber jag om ursäkt, men Du uttrycker dig faktiskt som en sådan.

   Radera
 3. Tror inte att du ska ta så allvarligt på vad Wikipedia skriver , Wikipedia ägs nämligen av vinnarna ,,dom som skrev historien .
  Kan du ta reda på vem som betalade fn,skrapan tror du ? Om jag säger vem det var så tror du ändå inte på hur det hänger ihop .

  Om fn 1947 kommit fram till att sverige ska delas i två delar för att andra människor ska flytta in , är det ok då tycker du ?

  Håller nog med dej , det är säkrare att bo i israel än deras grannländer , dessa länder håller ju på att utplånas av israelstyrda usa ,, det är ett faktum .

  O du , vad tycker du om att israel tar för sej mer o mer land från palestina ?
  Läs på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan alltid avfärda argument som icke tillförlitliga. Därför avfärdar jag dina argument som ren lögn och vilseledande vänster-propaganda. Vi kommer inte längre. End of discussion. Goodbye.

   Radera
 4. https://anthropocene.live/2017/09/23/ondskans-imperium-del-3/

  Här kan du läsa lite hur lars bern tror det hänger ihop
  Inget nazistiskt ,,,, jag säger inte att du ska köpa det han säger rakt av , därimot ska du värdera det som skrivs med ett öppet sinne , sannolikheten , aha känslan ,, den känslan jag aldrig upplever när jag läser bonnierägda media i sverige .

  För två år sen hade jag inte protesterat mot vad du säger tomas , tvärtom ,,,,jag köpte allt som den propaganda median skrev ,, usa o israel var mina stora hjältar , tur att vi har dom så nån håller iordning på världen , så tänkte jag .
  911 fick mej att gå i taket , o när man fick reda på vilka terroristerna var som utfört dådet ,,, kan väl säga att jag skäms nu för att jag gått på denna gigantiska bluff , men jag är inte sämre än att jag kan ändra mej ,, o där är jag nu .

  Det är så uppenbart hur det hänger ihop .

  Peter krabbe har en serie artiklar i sin blogg om globalismen , han är ingen nazist, men han är otroligt påläst

  I båda dessa bloggar finns kommentarsfält där du kan frågasätta o få svar , dom hänvisar till källor för sina påstående .

  Utan o vara oförskämd ,,, man kan inte bilda sej en ärlig uppfattning om vad som händer i världen genom att ,,bara,, läsa den kontrollerade median som erbjuds ,,, det är därför jag ber dej läsa på , inte för att jag ska vara oförskämd .

  SvaraRadera