onsdag 13 september 2017

Ny skandal i Storkyrkan vid riksmötets öppnande!

Domnikansystern Madeleine Fredell från Katolska kyrkan deltog som representant för katolikerna för första gången i riksmötets öppnande. Hon högtidstalade vid gudstjänsten i Storkyrkan . Hon passade på att visa vilken inställning katolikerna har och man kan lugnt påstå att hon gjorde bort sig totalt. Riksmötets högtidliga öppnande börjar alltid med gudstjänst i Storkyrkan. Fredell gjorde politik av sitt tal.
Precis som Svenska kyrkan vill katolikerna
öppna gränser, att Gud älskar flyktingar och att vi ska ha en ännu större massinvandring.
Madeleine Fredell: ”Det finns tre grupper som är Guds favoriter, som är Guds utvalda. Det är flyktingen, den faderslösa och änkan.”

Denna gång blev SD:s riksdagsmän kvar i kyrkan. När SD 2010 blev invalda för första gången, reste sig Åkesson och alla andra SD-ledamöter mitt under gudstjänsten och tågade ut i protest mot att biskop Eva Brunne talade om rasism och främlingsfientlighet. Efteråt bad Åkesson Carl XVI Gustav om ursäkt.
På en fråga om Fredell noterat att SD satt kvar under hennes tal svarade Madeleine Fredell:
” Det var de nog så illa tvungna till den här gången. De skulle förlorat så oerhört mycket på om de hade rest sig och gått nu.”
De flesta håller inte med Fredell. SD hade tjänat enormt på att säga ifrån på skarpen och göra en stor sak av Fredells politiserade budskap. Att Fredell hade den synnerligen dåliga smaken att i en gudstjänst vid ett högtidligt öppnande av riksmötet ta upp massinvandringen, är inget annat än mobbingen, angrep och missbruk av kyrkan för att föra fram sitt budskap som en majoritet av svenska folket inte längre stödjer.

Det är helt enkelt osmakligt. Foliehatten undrar hur detta kan tillåtas. SD är invalda som de övriga sex partierna och skall
inte smutskastas vid högtidligheter som riksmötet håller. Det bästa som SD kanske kunde göra i framtiden, är att bojkotta ceremonin i Storkyrkan, p.g.a. tidigare mycket dåliga erfarenheter!

Det är totalt obegripligt att Svenska och Katolska kyrkorna kan predika för större invandring från MENA-länderna. Den religiösa förföljelsen i världen som sker idag, drabbar 80 procent troende kristna. Över 100.000 kristna dödas varje år och det är uteslutande muslimer som stor för dödandet. Nästan dagligen får vi dystra rapporter om blodiga självmordsattentat mot kyrkor eller kristna som mördas av fanatiska jihadister.  Fredells budskap på gudstjänsten är inget annat än ett skam budskap. Hur många fler kristna martyr skall dö innan de Svenska och Katolska kyrkorna skall vakna och inse sina vansinniga budskap?
SD är ett invalt parti i riksdagen och alla deltar på lika villkor och alla skall fullt ut kunna delta i riksmötets öppnande utan att bli mobbade. Man kan inte låta det här accelerera och bli värre och värre, så ceremonierna blir hatmöten mot SD. Det är ett totalt misslyckande för kyrkan, kyrkans inbjudna, riksdagen som institution och i förlängningen demokratin att deltagande i kyrkan och vid högtidlighållande av riksdagens öppnande solkas ner av hets och hat mot ett enskilt parti.

I Dagen som är en politiskt obunden dagstidning på kristen grund finns en rätt intressant artikel om Madeleine Fridell.
Från revolutionär till reflekterande medsyster.
Fridell: " Nu handlar det inte om aktivism längre utan om strukturellt politiskt arbete. På den tiden i Frankrike hade man en avancerad dialog mellan katolska kyrkan och den kommunistiska världen. Jag blev mycket gripen av den här kombinationen av tro, politik och handling."

När man ser vad Fridell står för börjar Foliehatten undra rejält om detta inte är en skandal! Hur kan de ansvariga bjuda in en person med den agenda som Fridell har, för att spy sitt hat mot SD. Det framstår mer och mer som planerat!
SKANDAL!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar