måndag 18 september 2017

Sveriges nya ”Judas!”

Detta är nog den roligaste politiska teckningen de senaste 10 åren av Kittel!Judas Iskariot fick 30 silverpenningar för sitt förräderi mot Jesus. Han ångra sig. Annie Lööf får en fin ministerpost i en sosse ledd regering för sitt svek mot alliansen. Om vindarna vänder får Annie köpa en till kappa... ”

"Tolerans och framtidstro" står det på Annie Lööfs kampanj affischer, så uppenbart att hon är globalisternas gunstling. Bilderbergmötet har gett instruktioner.
Hon och Alice Bah Kuhnke är de värsta floskel ”rabblarna” i hela riksdagen.

Annie Lööf
är en s.k. politisk broiler som har gått från skolan, direkt till politiken. Annie har ”noll” koll på hur människor har det ute i sina liv, eftersom hon själv lever i en skyddad verkstad. Hon har en mycket begränsad box att ösa livserfarenhet ur.
SR-Ekot avslöjade spelet i Alliansen och det var inte någon direkt överraskning för oss som är politiskt intresserade, att Lööf hade en framträdande roll som ”räddande ängel” för S i dramat.
Det som är mycket intressant med Ekots avslöjande, är att ”någon” i den inre kretsen, förmodligen Björklund(rykte) som läckt till Ekot och enligt källan motiverade Annie sitt nej med:
Det är viktigt att det finns sakliga skäl när man använder ett misstroendevotum. Det fanns i juli med den information vi hade då. Sedan dess har ny information framkommit som innebar att statsministerns kansli och närmaste medarbetare kände till det här innan försvarsministern, och då faller ju vår sakliga grund.”

I de interna samtalen där bara partiledarna var med, förstod inte de andra tre, Annie argumentation - "det gick inte ihop" som bilden beskrivs för Ekot. ”Bilden” som Annie var rädd för, kröp fram lite senare. En fällning av Hultqvist skulle kunna påverka Konstitutionsutskottets granskning av hur Annie agerade som näringsminister i samband outsourcingen av transportstyrelsens IT-verksamhet.
Annie Lööf i ett nötskal – en total skrupelfri person som har ett av världens största egon! Det är också intressant att notera att Annie har ändrat politiskt beteende sedan hon bjöds till sommarens Bilderbergmötet. Det hade varit roligt att höra vilka instruktioner Annie fått av gruppen! En annan intressant iakttagelse är att efter mötet rusade Centern också i opinionsundersökningarna. MSM ”smörade” för henne. Frågan är, hur stora tentaklar har Bilderberg hos de som äger de stora tidningarna och styra vad som skall skrivas! Bonniers är med i gruppen!!!!!!

Med sitt agerande är Annie en stor svikare och har ”gett” samarbetet i Alliansen en rejäl dödsstött. Annie tänker mer på sig själv än på landets framtid. Frågan är om inte Bilderbergs-Annie redan har hoppat på det rödgröna tåget, med förhoppning om en fin ministerpost i en eventuell S-ledd regering.
Det Foliehatten funderar över är, hur ”f-n” kunde Alliansen sumpa chansen att sätta regeringen på pottkanten och själva hamna där? Foliehatten har svårt att se, att det är Löfvén som genom knipsluga manövrar har fått Alliansen in i hörnet - det har dom själva orsakat, genom grav inkompetens! Det är en kolossal” bedrift av Alliansen att de lyckas vända den största säkerhetspolitiska skandalen i modern svensk historia, med de rödgröna vid rodret, till en fullständig katastrof för Alliansen.
Björklund framstår som ”clownernas konung” i hela fiaskot. Först är han för att fälla Hultqvist, sedan vänder han kappan! Kan inte bli mer komiskt.

"Annie Lööf skrev: ”I somras läste jag Ayn Rands Atlas Shrugged och blev helt betagen. Boken är den absolut i särklass bästa bok jag har läst. Den ryckte med mig, den berörde och den fick tanken att växa.”" Man undrar innerligt vilka tankar och idéer det var som berörde och växte hos Annie efter att hon läst Rand.

Ledarsidorna om Ayn Rand:
Ayn Rand är en av de mest avskydda och älskade 1900-talstänkarna: och också en av de mest inflytelserika. Hennes ogenerade försvar för kapitalismen får många att se rött, medan andra beundrar hennes orubbliga tro på människans förmåga att skapa sitt eget liv. I Rands värld står den förnuftiga, starka och ensamma individen mot det dumma kollektivet. ”

Nu är det en öppen fråga, hur länge detta politiska velande kommer att få folkligt stöd. Det finns snart inte nån större grupp i Sverige, som C inte har "svikit" dom senaste decennierna. Kan inte finnas normala borgerliga väljare som tolererar hennes svek som en del i oppositionen. Uppenbarligen styr ”maktkåta” Annie, Centern med järnhand. Det kommer att kosta.

Jättebra, då vet alla att Alliansen inte längre finns. C är ett parti som inte kommer att tveka att ”s….. ” Löfvens bakdel, för att få behålla välavlönade positioner. Man får väl hoppas på att kärnväljare i C upptäcker bluffen innan valet.
Det här kan nog faktiskt påverka opinionen en hel del, framförallt väljare som tidigare gått från M till C, kommer nu antagligen gå tillbaka till M. Sedan att sprickorna inom Alliansen nu är så uppenbara, kommer säkert också ha betydelse.

Glöm inte att Annie var Näringsminister när beslutet om Transportstyrelsens IT-hantering togs. Kanske rentav var hon ”räven” i hönsgården som sa OK till att placera utländsk icke säkerhetsklassad personal i ”hönshuset Sverige.” I så fall är det kanske dags för Annie att retirera hem till Småland igen, fortare än, när räven raskar över isen. Har Sverige någon gång haft, en falskare och mer ryggradslös politiker än Annie Lööf?

1 kommentar: