onsdag 6 september 2017

Omdaningen av Sverige är helt enligt de avtal Sverige ingått!

Fortfarande har inte särskilt många människor förstått att regeringens brist på engagemang i invandrarfrågan, inte beror på den politiska agendan som i vissa delar, inte är ett dugg annorlunda för det borgerliga regeringsalternativet. Och den skulle förmodligen inte heller bli annorlunda i det långa loppet, även om SD skulle få inflytande.

De flesta tycks vara totalt omedvetna om vad FN:s beslut om Agenda 2030 innebär och även i vilken riktning EU går. Samt de övriga avtal och överenskommelser som EU och Sverige ingått.
Agenda 30 - förklarar mycket av det dom sker i landet.
Läs kommentarerna och häpna vad Patrik Engellau i en artikel i Det Goda samhället har kommit fram till:
”År 2030 ska alla män och kvinnor, särskilt de fattiga och svaga, ha jämlika rättigheter till ekonomiska resurser… och kontroll över mark och andra slags egendom…” Nej, det är inte jag som inte kan översätta, det står så. Alla ska ha lika rättighet till all egendom. I en annan underpunkt står det att u-länderna måste ha mer resurser, till exempel ökat bistånd, så att Agenda 2030 kan uppnås fullt ut.”

Riktlinjerna har dragits upp på Bilderberg gruppens möten. Senast var det
Annie Lööf som deltog. Tidigare har både Reinfeldt och Löfvén deltagit. Läs mer här!
Beslutet som kom igår från EU- domstolen som godkänner asylfördelning är också ett av dessa avtal som EU fattat över huvudet på EU-befolkningen! Om EU tvingar de ”trilskande länderna” att ta emot de icke önskvärda, blir kanske beslutet ödesdigert för EU. Vi får se fler länder lämna EU!

Barcelonaavtalet som handlar i princip om fri lejd för människor från MENA-länderna in i EU och det svenska avtalet med det Muslimska rådet. Man förbundit sig att kvotera in muslimer på politiska poster o. s. v. Allt handlar om att Europas nationer och befolkning har blivit för obekvämt mäktiga och medvetna och för att inte glömma bort, för rika!
Det är svårt för de som styr FN att få bukt med Europa då det gäller utjämningen ifråga om ekonomi, utbildning och kultur! Europas politiker säger säkert ja till ett starkare FN, men kommer aldrig att acceptera att man etablerar en opolitisk ledning för hela världen. Men vägen dit innan man säger nej till det, är både lång, full av krigshandlingar och lidande.

Din tes om att regeringsföreträdare sticker huvudet i sanden är helt riktig, men de vågar eller vägrar att gå till problemets kärna som naturligtvis är den vansinniga idén, om att Sverige kan fungera som en internationell socialbyrå genom att hänvisa rimligheten i folkförflyttningar hit upp genom asylrätten.
Många kräver att vi upphäver just asylrätten för andra än våra grannländers medborgare, på det viset riskerar vi inte vår egen kultur. Varför har det varit Sveriges problem när det uppstår krig och framförallt elände någon annanstans på jorden, att alla skall få komma hit?
Det offret är alldeles för stort, för att våra kära valda ombud i riksdagen skall avstå resa jorden runt och pråla med hur generösa och humanistiska de är. Beslutande folkomröstningar behövs som i Schweiz, liksom ett stopp för politiska ungdomsförbund som producerar just politiska strutsar.
Det finns en stor oro och en allmän rädsla bland ledande politiker men också inom media att tala klarspråk.” Man har varit rädd ”för att skapa rasism.”
En annan viktig orsak varför politiker och media inte rapporterat öppet om invandringen, om exempelvis kostnaderna och om de dubiösa asylskälen. De styrande vågar inte avskaffa asylrätten, eftersom de i så fall skulle få en stor opinion emot sig (framför allt från media och vänstern) och ett annat skäl är, att den inte införs, är att då kan de inte genomföra den omdaning som man skrivit under på och som skett av Sverige till ett mångkulturellt samhälle. En omdaning som ingenstans varit en framgångsfaktor – mångkultur leder mer till splittring än framgång, inte minst ger de som kommit till Sverige syn för sägen, när det gäller mångkulturens destruktiva krafter i deras hemländer.
Många irriteras över att asylsökande som kommer till Sverige förebärande skyddsskäl, inte accepterar att inkvarteras i det vackra Jämtlands ödsliga men sköna nejder!
Debatten kring asylskälen borde varit intensiv, att lämna beslut om tillfälligt eller permanent tillstånd till en (aktivistisk) myndighet att avgöra är synnerligen märkvärdigt. Den mörkning och medvetna manipulation som skett och sker kring invandringen är oförlåtlig. Det räcker med att läsa Merit Wagers blogg för att inse, att 95% har inga som helst asylskäl.

Susanna Popova intervjuar Inga-Britt Ahlenius i en ledare i SvD. Ahlenius argumenterar för en återupprättad ämbetsmannakultur!
Alla – från väljare till ämbetsmän/tjänstemän och politiker – bör läsa denna välmatade intervju som är späckad med värdefull information om hur Sverige borde styras enligt gällande lagar och riktlinjer. 

Den norska migrationsministern Sylvie Listhaug åkte till Sverige för att studera den misslyckade svenska migrationspolitiken. Det var synd att hon åkte till Rinkeby. Hade hon istället åkt till Medborgarplatsen skulle hon ha fått ett lysande exempel på svensk migrationspolitik som inte finns - den är en katastrof!
En polis bevakar en demonstration utförd av afghanska människor som befinner sig i landet illegalt, när han blir knivhuggen i nacken av ett 17 år gammalt barn som talar dari i 25-årsåldern som befinner sig i landet illegalt.

Det är en njutning att läsa Paulina Neudings helt fantastiska beskrivning av de svenska politikers hantering av besöket från Listhaug. Krishantering á la öststaterna är den korrekta benämningen, för agerandet från Nordens svar på Nordkorea.
Hon möttes av en svensk krishantering som vid det här laget är väl inarbetad. Listhaugs svenska ministerkollega, migrationsministern Heléne Fritzon, ställde in ett planerat möte, med motiveringen att Listhaug försökt sprida ”en missvisande bild av Sverige”.

I SVT Aktuellt stod Karin Wanngård (S), Stockholms finansborgarråd, och krävde att Listhaug skulle be ”stockholmarna” om ursäkt. Rinkeby är trots allt en stadsdel som ”sprudlar av liv”. Dessutom har ungdomsarbetslösheten gått ner.
Alla har vi ett antal gånger sett makthavare som använt sig av samma metod som Karin Wanngård. Den som pekar ut problem som är resultatet av svensk migrations- eller integrationspolitik avkrävs fokus på det positiva. Annars förolämpar man medborgarna. Annars kanske någon skulle kunna dra slutsatsen, att man inte är ren i sitt hjärta. Kanske är man främlingsfientlig.
Därmed sällar sig Wanngård, liksom tidigare Stefan Löfven (S) och Erik Ullenhag (L), till en tradition som annars förknippas med auktoritära samhällen. Länder på nedgång beter sig på det sättet. I de forna kommuniststaterna betraktade man det som en förolämpning mot medborgarna att inte skriva om framstegen. Förskolorna, alla husbyggen, de stora infrastrukturprojekten. Varför vägrade förljugna västmedier att rapportera om det som gick bra? Ett hån mot vanliga människor.

Detta är bara början! Vi närmar hos ett val och redan nu ”slippar” media knivarna!
Aftonbladets ledarredaktion har haft kick off och hämtat beslutsamhetens kraft i Auschwitz inför kommande slutstrid?
Pettersonskan, Virtanen och Lindberg har varit i Polen i sommar för att möta fascism, högerpopulism, en restriktiv invandringspolicy, nazistiska fornlämningar i form av förintelseläger samt, kanske framför allt, få möjligheten att på djupet studera "förfallet" hos ett land som aktivt säger nej till mångkulturen.
Det är Hitler som är hotet. Spöket Hitler, som kusligt verkar manifestera sig mer och mer. Det är så dessa människor tänker. Se bara på hur ”ufon” som Virtanen för fram förintelseläger som argumentation i debatten. Helt uppåt väggarna. Deras iakttagelser i Polen kommer vi svenska läsare få nedkört i halsen under den tid som kommer, var så säkra.
Tänk vad förvånade de ska bli på Aftonbladets ledarredaktion om det visar sig att de föraktliga länderna i östra Europa går mer helskinnade ur det kommande stålbadet, än humanitära stormakten Sverige.

7 kommentarer:

 1. Förstår att du har dessa synpunkter och gärna vill skriva om dom. Men jag har ganska nyligen läst stora delar av detta ordagrant på andra bloggar! Det är inte snyggt att kopiera andras texter ordagrant vilket du gjort. Inte ens då man vill spara tid i skrivandet. Det vore därför bra om du kunde tala om vilka du har "lånat" texter av annars skall jag göra det!

  SvaraRadera
 2. Snälla, Bilderberg är inte Illuminati/New World Order/judemaffia/eller övrig konspiration. Du skriver så vettigt för övrigt. Men ok "foliehatten" är ju ett tydligt varumärke :)

  SvaraRadera
 3. Johan kan du utveckla lite om hur du tänker ?

  O du hatten , är du säker på översättningen ,tänker på detta med 2030 ska alla människor ,,,,,,,,, jag skulle vilja få detta svart på vitt , är det så o våra idioter till politiker skrivet på något sådant så är det för-j

  Vet du vilka man kan höra med ? Tänker på högre instanser ?

  Jag vet inte , men för mej har det ingen betydelse om hatten kopierar artiklar , det viktiga är att vi drar åt samma håll o att hatten börjar inse var sd ledningen befinner sej , åttaklövern är ett passande namn

  SvaraRadera
 4. Arne Plahn@
  Jag tycker för min personliga del att foliehatten är en av de bättre bloggarna.
  Att det bästa kopieras är väl bara bra. Det tål att upprepas.
  F.ö. Med vilken rätt har du utsett dig själv till ordningsman, skriv eller återge något klokt själv istället för att hacka på andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag också tyckt! Men när jag upptäckte att han kopierar och klipper och klistrar så börjar jag nog ändra mig på den punkten. Det tillhör faktiskt anständiheten att man talar om vem man "lånat" texter ifrån. Det är allmänt accepterat och tillämpat bland civiliserade och ärliga skribenter sedan länge. Även om du inte begriper det! Dessutom: Vad vet du om hur mycket jag har skrivit "själv". Jag "hackar" inte på andra men det gör du med ditt obildade inlägg! Det är signifikativt att han inte ens svarar utan bara låstas som om det regnar och går vidare! Så visst är han en foliehatt!

   Radera
 5. Intressanta påståenden om Bilderberggruppen. Det som hittills kommit fram är inte mycket därav spekulationerna. Att den ekonomiska makten(eliten) har varit med och diskuterat världsekonomin har Reinfeldt bekräftat!
  En intressant fråga är: varför träffas de och pratar om ekonomi, politik mm
  Får bättre mig och sätta " " på de texter som är intressanta att föra vidare.

  SvaraRadera
 6. Ett, det för många personer som deltagit i Bilderbergmöten för att hålla en världskonspiration hemlig.
  Två, hela poängen med mötet utan journalister är att kunna diskutera allt utan att bli uthängd i media.
  Tre: kolla faktoider.nu Finns många inlägg om konspirationer från en person som brukar göra mycket bra research.

  SvaraRadera