lördag 24 november 2018

Att varna för ficktjuvar i tunnelbanan är rasistiskt!

"Göm era laptops, böcker och smycken. Håll i tidningarna och kaffet för de här personerna tar allt. De är ficktjuvar allihopa" Detta meddelande hörde flera personer igår i tunnelbanan på den röda linjen i Stockholm.

Två som reagerade var Linn och Josefin. Linn: ”Man brukar gå ut och varna för ficktjuvar, det förstår jag, men på det här sättet så kändes det som att det var en stark rasistisk underton i det hela.”
Dagen innan Linn reagerade på meddelandet hörde Josefin ett liknande. Hon planerar att polisanmäla händelsen som diskriminering.

SR och SVT bjuder gärna in sina kultur vänner från Södermalm för att representera den vanlige svensken, så kan man gissa att en av de upprörda godhetsvurmarna är denna Linn Björlund och den andra är Josefin Meissner.
 
Efter det att Foliehatten tittat på Linns Instagram undrar han om inte Linn är antirasist, feminist, kulturprofil och bor på Södermalm tillsammans med en jämnårig dam. Det skulle inte alls förvåna om Linn också är vegan och röstar på F!, för att cementera bilden av den Södermalmska humanisten? Josefin Meissner bor också på Södermalm och det var hon som anmälde detta. Hon är aktiv i F!.

Det roliga är att det konstant är svenskar som ska anmäla saker som är "kränkande" för utlänningar, medans utlänningarna tycker svenskarna är efterblivna som ser rasism i allt.

Vänsterfolk och dess enfaldiga retorik grundar sig som alltid i djupt rasistiska tankegångar. Det är nämligen rasism att varna för ficktjuvar enligt vänstern, därför att nästan alla ficktjuvar är invandrare. Vänstermänniskor tänker att folk som "tar allt som sitter löst" måste vara brunare än oss. Vänstermänniskor har grov undermedveten rasism. Med tunnelbana utropen ser vi tydligt vänsterfolkets hycklande natur. De anklagar andra för rasism, men är det inte de själva som gör skillnad på folk, genom att utmåla det som rasism?
 
Foliehatten undrar hur vänsterfolk orkar gå runt och vara kränkta hela tiden? Om de inte själva känner sig kränkta, så blir de sekundärkränkta.
Hakkorsgalgar på HM, för smala modeller på affischerna, en rasistisk hund som skällde på en neger eller rasistiska utrop i tunnelbanan. Måste vara ett heltidsjobb.

Det känns spontant som att det borde vara dags för det riktiga vänsterfolket att sätta ned foten; offentligt ta avstånd från den populistiska och bekräftelsesökande vänstern som försämrar deras rykte genom att trolla det ena politiskt korrekta hittepået efter det andra.

Sverige är Europas märkligast land, där det alltid är rasistiskt enligt vänstern och åsiktskorridoren, att avslöja vilken grupp som står bakom vissa typer av brott. Helst ska vi inget veta alls och helst ska denna grupp få fortsätta med sin brottslighet helt ostört. Allmänheten ska inte lägga sig i, gör de det, är de rasister enligt vänstern!
I Sverige är alla lika mycket värda och alla är lika bra människor. Skulle ändå någon grupp vara överrepresenterad i en viss brottstyp, så beror det alltid socioekonomiska faktorer. Underförstått enligt vänstern - det hade lika gärna kunnat vara en svensk.

Helst ska alla överrepresentations siffror döljas för etniska grupper. Inte ens BRÅ avslöjar sådant nuförtiden, fastän en av BRÅ:s huvuduppgifter just är att sprida information och fakta. Röster har höjts att BRÅ skall läggas ner, eftersom vänstern (Morgan Johansson) förhindrat att fakta publiceras.

Samhället vill att vi helst ska tro att ficktjuvarna främst är svenskar från underklassen, men ibland kan dock någon invandrare eller EU-migrant dyka upp i statistiken.
Att vi överhuvudtaget känner till, att ficktjuvarna och åldringsrånarna nästan alltid är romer beror på "olydiga" samhällsmedborgare som skiter i att man inte får berätta sådana här saker. De berättar ändå. För när har man fått information från officiellt håll att ficktjuvarna och åldringsrånarna oftast är romer, främst från Östeuropa?

Om de här politiskt korrekta vänsterpersonerna fick bestämma och hade total kontroll över informationsflödet, skulle vi inte veta något alls. Vi skulle inte ha den minsta aning om kopplingen mellan ficktjuveri, åldringsbrott och romer. Vi skulle sväva i total okunnighet och när vi hör om ficktjuveri eller åldringsrån, så vill vänstern, att vi främst tänka på svenska gärningsmän.

Foliehatten anser att utroparen ska ha en eloge! Denne varnade för ett problem på ett sakligt och tydligt sätt. Fler sådana i samhället tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar