tisdag 27 november 2018

Grattis skattebetalare som betalar för lyxboende till kriminella i Malmö!

Malmö kommun är den kommun som erhåller störst bidrag via det kommunala utjämningsbidraget. Kommunen erhåller över 5 miljarder och det är närmare 30% av kommunens budget. Med bidrag även från staten, motsvarar det 16.400 för varje innevånare. Förvärvsfrekvensen på 66,7% som är näst sämst i Sverige!
Malmö kommun kommer att gå, ännu mer back, när kompensation för mottagandet av nyanlända, kommer att sänkas.

Det har nu avslöjats, att Malmö kommuns socialtjänst har placerat runt 30 personer, unga grovt kriminella män i exklusiva lägenheter i staden. Malmö kommun har helt utan kommunal upphandling köpt placering i bostäder fina adresser, till en total kostnad av cirka 70 miljoner kronor. Hur kan man som kommunal tjänsteman teckna kontrakt för stödboende, för 70 miljoner utan upphandling? Finns det inga kontrollfunktioner i Malmö kommun?

Kostnaden för vissa, har per månad uppgått till 45 000 kronor. Målsättningen med att placera värstingar i bostäderna skulle ha varit, att få dem att bryta med sin kriminalitet och börja om på nytt. De fick jobb, bostäder på väldigt attraktiva adresser, använda företagsbilar, till en kostnad på ca 1500-1800kr/dygn per person. Eftersom värstingarna inte varit intresserade av att städa eller laga mat på egen hand, har detta också ingått i boendekostnaden.
Man satte värstingarna ur samma gäng i samma lägenhet, förmodligen för att undvika konflikter. Istället använde killarna lägenheterna som bas för fortsatt kriminalitet enligt SVT, sprängningen på Höja och kokainförsäljning.

Malmös hantering av värstingarna, är så uppseendeväckande anstötligt, att till och med DN:s ledarredaktion i samlad tropp har vaknat. DN har nu sett sig nödsakad att författa en osignerad artikel, där den moraliska indignationen riktigt vibrerar i texten. DN anser, att det inte är en fråga bara för Malmö, med tanke på det generösa utjämningsstöd Malmö erhåller, från resten av landet. Skattemedels strösslande över Malmös värsta avskum, är något för hela Sverige, att uppröras och förfasas över.
DN inser att finansieringen av kriminella med utländsk bakgrund kan bli droppen som rinner över, även för många som vill tillhöra det goda laget och man inser att det är helt omöjligt att försvara.
Istället för att fördöma vansinnet i Malmö, så kraftfullt som möjligt, så kan DN visa, att man inte alls är bortkopplad från verkligheten och att man inte alls försvarar mångkulturens baksidor. Det som förundrar Foliehatten, är att när det finns ett litet problem i Malmö, så agerar DN med sunt förnuft. Det bevisar också, när alla andra påstådda problem med kriminalitet, undanträngningseffekter, islamisering, hederskultur kommer på tal, anser DN, att det är inte något att oroa sig för.
Om dessa saker var ett problem, så skulle DN inte ha tvekat att ryta ifrån, precis som man nu ryter ifrån, mot de kriminellas lyxtillvaro eller hur?
Svensson
kan nu luta sig tillbaka i sin fåtölj framför TV:n och titta på fotboll, i trygg förvissning om, att allt är frid och fröjd i Sverige, bortsett från ett enskilt klavertramp i Malmö.
DN agerar enligt principen, att om du tar bort en liten sjuk del av kroppen, så understryker det friskheten av resten av kroppen. Vi är observanta på brister i systemet och agerar då, kan DN säga. Samtidigt tar DN risken att legitimera systemkritik och göra folk mer benägna, att våga öppna munnen på arbetsplatser och i sin privata sfär.

I SVT:s granskning framkommer, att
värstingarna i en lägenheten inte ”skötte städningen”, varför kommunen ställde upp med städhjälp. Men inte heller den hjälpen skötte de särskilt väl, en av killarna hotade att kasta ut städarna från balkongen, om han blev väckt klockan 13 på eftermiddagen.

Konceptet i Malmö, att man belönar yrkeskriminella, uppenbart utifrån vanföreställningen om kriminaliteten som rotad i "socioekonomiska" orsaker, utvecklats för att bättre passa i vår tid. Enligt teorin ska inte den socioekonomiska grunden för deras kriminalitet rasa, med uppgraderingen till lyxboende, med privat kock och städhjälp. Foliehatten kan bara konstatera, att socialismen står svarslös och ansvarslös, även i denna fråga.
 
Signalvärdet är fantastiskt, begå brott och få hjälp av samhällets skattebetalare. "Brottsling, kom hit till Malmö, här sitter naiva vänster-tanter på alla styrande positioner och ger oändligt med pengar till dig utan frågor". Resultatet är rimligen att fler brottslingar söker sig dit, från andra delar av Sverige. Och det befintliga brottslings-urvalet i Malmö, säkert Sveriges största efter 24 år med s-styre.
Problemen är i grunden orsakade av de helylle-svenska Malmöbor som i 24 år röstat på S. Vilket gett Sveriges sämsta skola, Sveriges sämsta ekonomi, Sveriges sämsta uppklarning av brott.
Katrin Stjernfeldt Jammeh, Malmös kommunstyrelseordförande, tycker att
islamistiska SSU-ynglingar bara hade skämtat, när de infiltrerade SSU med sina muslimska ideér.
Malmös förre
s-ledare Ilmar Reepalu som tyckte att judar i Malmö, fick skylla sig själva, om det är bråkigt.
Samma politiker som skapat problemen underhåller nu även dem och nekar samtidigt, att det överhuvudtaget ens finns några problem. Av en händelse är det även samma politiker som skapade Sveriges sämsta skola som senare fick avvecklas. Socialismen i ett nötskal! Sossarna i Malmö släppes fram av Centern som tack, för att fortsätta, med sitt (van)styre i Malmö.
Företaget som hyrde ut lägenheterna till kommunen, har en anställd som nyligen blivit frigiven från ett fängelsestraff, dömd för sprängdåd.
"Va fan får man för pengarna" sa en industriledare som gjort
mycket för Sverige. I Malmö får man lyxboende för kriminella!
Ligisterna byter inte bana, för att miljoner satsas på dem. Hårt arbete i
skogen i inre Norrland i 5-10 år, hade varit ett bättre alternativ för dessa värstingar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar