fredag 16 november 2018

Bondmora söker partners i riksdagens dockhusopera!

För alla som följt dockhusoperan om regeringsbildningen, är det en gåta, att Annie Lööf har fått uppdraget att sondera för en ny regering!
Lööf kan inte ingå i någonting. Eftersom hon sagt nej till allt som kan leda till en regering. Hon säger nej till Löfven, nej till kommunisten Sjöstedt, nej till Kristersson och nej till Åkesson. Det enda hon bejakar är sin egen roll som sonderingsperson. Där alla som släppt fram henne i den rollen, vet att hon kommer att misslyckas. Vem vill samarbeta med en person som sticker kniven i sina egna allierade.
Alla känner till att:
Löfven kan enbart ingå i en regering där han är statsminister.
Kamjat Sjöstedt är avhängd. Vem vill vara kompis med en kommunist som vill beslagta alla andras ägodelar och pengar. Han och alla andra kommunister kan inte skapa något av värde själva.
Kristersson kan enbart ingå i en Alliansregering där han är statsminister.
Åkesson vill prata med alla men igen vill prata med Åkesson, allra minst Lööf. Det är nog inte långsökt att tro, att det var tyst diplomati som gällde när SD avsatte Löfvén och tillsatte Norlén som talman.
Ebba kan enbart ingå i en regering där UK är statsminister.
Majoren bryr sig enbart om sina löften till sina barn. I TV påstod han att L:s väljare är irrelevanta, eftersom de har fel.
Manusförfattarna förtjänar dock all kritik de kan få. Ingenting händer! Fram med Bondmoran söker partners som dockhus opera, så vi får se lite aktion!

Det kanske roligaste är, om du frågar svensken i gemen och be den svara på frågan om Centern är ett glesbygdsparti som främst bönder röstar på. De flesta skulle svara fel. De flesta ute på landsbygden röstar inte längre på C längre, efter de läst Centerns partiprogram. Sedan den där miljöansatsen också, mitt upp i alltihop! Flummigt, spretigt och farligt parti! För att kunna blicka fjamåt så måste man först blicka bakåt och lära sig av historien. C har nog förbisett den lilla detaljen.

Media har skrivit extremt lite om Lööfs politik. Det beror på att MSM istället, har valt att visa fram Lööf som en snygg filmstjärna och nutida tuff feminist, käcka, glada, starka rödhåriga tjejen som alla kvinnor kan drömma om att vara. Annie Lööf är Pippi Långstrump som vuxen!

Om media istället skulle fråga alla de som "känner förtroende för Annie Lööf" vad de vet om hennes arbetsmarknadspolitik. "Ja, det är väl inget särskilt med den", skulle nog de flesta svara. Vad skulle de säga om de fick veta att Annie Lööf vill avskaffa den svenska modellen, tillåta arbetsgivare att avskeda sina anställa utan någon särskild anledning och sparka en svensk som har jobbat många år i företaget för att i stället anställa en nyanländ invandrare? Lööfs enda intresse av invandring är, om det kan användas för lönedumpning. Att hon vill avskaffa anställningstryggheten har hon trots allt varit ganska öppen med.

Globalisthäxan har skickligt slagit mynt av att godhetsknarkare är lättlurade av naturen. Att låtsas bry sig om flyktingar och brunkleta sin motståndare har kanske inte varit ett 100% framgångsrikt recept. För C har inte lyft speciellt mycket i opinionen. Eftersom media inte har valt att skriva om detta och hennes valboskap har förblindats av hennes mantra, att hon minsann är emot SD och då är man pålitlig och stabil.

Det som är mest förvånande är att S inte på något vis har angripit henne under valrörelsen, med tanke med deras koppling till LO, borde sosseriet varit betydligt mer angelägna om, att slå hål på Globalisthäxan, än Åkesson. För sosseriet betyder makten allt och eftersom Lööfs medverkan ingår i planeringen, sväljer sosseriet allt som Lööf står för, hittills får man tillägga. För sosseriet finns ett stort problem. LO har gått ut stenhårt i sina Pravdaliknande mediekanaler=facktidningar och vill absolut inte ha något Lööf samarbete. Foliehatten undrar, varför ser vi inte ett rosornas krig 2.0 om Lööfs politik?  Man kan fundera en hel del på, hur lyckades svetsmeister, hålla hela LO-kollektivet på mattan? Det måste vara en bedrift eller är det makten som hägrar?
Om bondmoran skulle nobba Löfvén, slippar nog Löfvén kniven, för att sticka sönder Lööfballongen!

Att partierna skulle tillåta att Annie Lööf blev statsminister eller i övrigt bestämma politiken i Sverige, finns inte på kartan. MSM har med sitt krattande av manegen för henne, fått folk att tro, att Annie Lööf står för godhet och en glad styrka som skulle vara toppen för hela Sverige. Men i själva verket en katastrof för Sverige.

Än så länge har vi väl i alla fall, trots allt den sortens demokrati som gör att politikerna inte kan gå alldeles för mycket, emot väljarnas uppfattning, när de bildar regering i Sverige. MSM har framställt Annie som en trovärdig statsministerkandidat och väldigt många svenskar har köpt den idén, många, många fler än de cirka 8,6
1% som faktiskt röstade för Centern i riksdagsvalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar