måndag 5 november 2018

Skall medelklassen vara korrekt PK måste den rösta anständigt!

Ibland tappar Foliehatten hakan och det gjorde han när han läste Liberalernas gruppledare i riksdagen, Christer Nylander debattinlägg i Aftonbladet.

Liberalerna är det parti som mest ser ner på arbetarklassen och de driver hårdast, att de lägsta lönerna ska sänkas, medan höginkomsttagare ska få sänkt skatt. Med sitt debattinlägg visar Nylander rentutav öppet förakt mot arbetare och kanske på samma gång, förminskar han den medelklass han så beundrar. Det är samme Christer Nylander som kallade S-förslaget om att höja de lägsta pensionerna, för orättvist mot höginkomsttagare.

Det är rätt uppfriskande när ett parti kommunicerar ett budskap, där de försöker tilltala sina tänkta kärnväljare, istället för att försöka anpassa sig till verkligheten, för att locka andra partiers kärnväljare. Trots allt fick L bara 5,49% i senaste valet och för att överleva, behöver de fler röster.
Nylander anser att m
edelklassens (män) måste vakna upp ur sitt bekväma liv. Foliehatten funderar om Nylander inser, att Sverige knappt har någon riktig medelklass att tala om, nästan allt det vi kallar medelklass, är i praktiken arbetarklass som hela tiden lever precis på gränsen, att ramla tillbaka till ren arbetarklass.
Foliehatten gissar, att Nylander kanske avser den övre medelklassen och rika människor? Han fattar nog inte, hur få människor han faktiskt vädjar sig till!
 
Nylander skriver att deras liv kretsar för mycket kring FB och Instagram, för att se faran med de nationalistiska strömningarna i världen. För att bilda sig, måste dessa män, lägga mobilen åt sidan lite oftare, prenumerera på morgontidningen, lyssna på ”ekot” och se Rapport eller TV4:as nyhetssändningar på kvällen, läsa böcker, lära sig nya saker.
 
När medelklassen läst de vinklade tidningarna och sett nyheterna i TV skall man börja bry sig och Nylander anser:
"Säg ifrån när du hör rasistiska och sexistiska kommentarer. Försök leva klimatvänligt. Rösta anständigt. Engagera dig för dem som har det sämre än du själv har det. Hjälp till att lyfta skolan. Konsumera klokt. Ta ansvar för helheten och se till att hålla samtal du deltar i på en anständig nivå."
 
Foliehatten uppmärksammade särskilt att Nylanders första punkt, att bilda sig var att läsa en tidning och att lyssna på radio och titta på Rapport eller TV4 nyheter. Problemet är att TV och P1 inte längre rapporterar nyheter, utan försöker indoktrinera folk allt mera.

Det är helt otroligt att vi här ser en representant för ett borgerligt parti uttala sig. Den postmoderna vänsterns ideologi, är nu även L:s. Medelklassens män ska tydligen se på
TV4 och engagera sig för feminism och de svaga i samhället. De ska rösta anständigt och tala anständigt. Det är ingen skillnad mellan S-V-MP och L och C. Låt L och C sälla sig till de rödgröna, så vet vi var vi har dem. Låt dem försmäkta i vänsterbunkern och se medelklassens män överge dem helt och hållet. Foliehatten undrar, vad som kommer att hända då, när detta sker?

För
Nylanders kännedom vill Foliehatten meddela, att medelklassens män inte ser på TV4 och inte heller lyssnar på Dagens Eko. De har tröttnat på, feminism och klimatalarmism. De har för länge sedan upplevt, att det som sägs i TV är totalt förutsägbart, sedan minst 10 år tillbaka. De nischar i stället in sig på Internet där de via sociala mediesajter och Youtube kommer i kontakt med andra tanke- och värderingssystem som tilltalar dem mer. Världen har krympt och den polarisering mellan eliten och folket, vi ser här är precis samma som i USA och Västeuropa.
 
Om inte medelklassen bryr sig, vädrar annars auktoritära krafter morgonluft, medan männen lever kvar, i sin filterbubbla. Nylander har korrekt identifierat att medelklassen(s) män, har tappar tron på det korporativa mångkulturexperimentet. Om Nylander hade uppvisat minsta lilla tillstymmelse till självrannsakan, han han sett att Sverige har en dynamisk marknad för alternativ media. Varför den inte finns i Danmark, Norge eller Finland, kan vara intressant att undersöka! Svaret är nog kanske inte så överraskande! Sveriges offentliga media har för längesedan förvirrat sig i en labyrint av lögner, vinklingar och undanhållande av fakta.
 
Man kan också se Nylanders inlägg som en strategi för att undvika att borgarna samarbetar med SD, för att förpassa sossarna bort från inflytande, makt och inkomster för generationer framåt. All brunstämpling, allt dillande om "anständighet", Auschwitz och fan vet vad. "Anständigt" är det nya modeordet för sjukt anständiga toppolitiker i 7-klövern.
Ordet dök upp plötsligt i årets valrörelse, i syfte att svartmåla SD, utan vidare motivering. Sedvanligt känsloyttrande från handfallna och ofta helt inkompetenta och verklighetsfrånvända politiker som ser tidigare trogna väljare strömma över till den förhatliga motståndarsidan. Paniken lyser starkt i vissa politikers ögon för närvarande.
 
Politik är ett maktspel inget annat, med inga givna regler. Politik är bara politikens motsvarighet till "grishockey." Men ingen behöver följa reglerna. Reglerna ändras dessutom under spelets gång. Reglerna följs bara av de välartade och de blir rundningsmärken. De som vill vinna använder alla till buds stående medel. Man gör och säger precis vad som helst för att klamra sig kvar vid makten.
Sveriges politiker har varit naiva. Och är därför utnyttjade av allt och alla. Svenska politiker har gått andras intressen före det svenska folkets intresse. Det finns ingen svensk fördel med mångkultur i Sverige. Ändå är den införd.

Det spelar ingen roll om det är höger eller vänster, liberaler eller konservativa. Allihop har haft garden nere och totalt missat vilket maktspel som pågår
i världen. De har varit delaktiga och alla har varit lika dåliga och blivit utnyttjade av globalisterna. De har rakt av köpt deras koncept, av att sudda ut nationers gränser och identitet. De har gått på dessa tunna argument alldeles för lätt.
Egentligen har vi bara haft en period från ca 1940 och fram till Palme, där våra politiker faktiskt arbetade för Sverige och svenskars bästa i första hand. Sedan har de landat i internationella symbolhandlingar och så har det också gått utför i internationell statistik.

Man kan sammanfatta Nylanders inlägg ungefär så här:
Säg ingenting oanständigt. Tysta den som inte är anständig. Rösta anständigt. Läs bara det som är godkänt. Ta bara del av nyheter som "lunchekot", "Rapport" och TV4. Låtsas som att det inte finns några intressekonflikter. Berätta inte.
En sak har Nylander rätt i, att medelklassen behöver vakna ur sin törnrosasömn, men att det skulle innebära att rösta på L... Nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar