onsdag 7 november 2018

Svensk media har noll koll på amerikansk inrikespolitik!

Nu kan vi även räkna in mellanårsvalet i USA. Utfallet blev som väntat. Republikanerna(R) har majoritet i senaten och demokraterna(D) i representanthuset.
Men R
fick en oväntat stor framgång i senaten, starkare än förhandstipsen. Ett bra betyg för Trumps politik! Mellanårsvalet visar, att i nuläget skulle Trump vinna i valet 2019.

Medias okunskap är skrämmande. Wolfgangs arbete som journalist på Aftonbladet, är att bevaka och känna till amerikansk politik och han har verkligen noll koll. Han beskriver valet som en stundande mardröm och fullständig kollaps för Trump och de har:
”Bakslag för Trump” som största rubrik.

Skall man tro Wolfgang, så är det
konstigt att ens R får några röster alls, med tanke på hur Aftonbladet beskrivit det. Undrar hur man kommer vinkla det, att vann R senaten. Måste varit ryssarna som spökat igen.
Nu är självaste ”Lucifer” på väg till Aftonbladets äckliga rapportering. Kan någon förklara för Foliehatten, varför Reinfeldt är på D:s sida och inte på R:s? Vad Foliehatten förstår, är Reinfeldt närmare R ideologiskt och politiskt med sänkta skatter och företagsamhet, än D:s vänsterpolitik?
Kan det vara så, att Reinfeldt tappat allt förstånd eller behöver han bättra på inkomsterna?
Kanske är det Trumps försök att splittra EU som är nödvändig som är orsaken till Lucifers hopp till vänstersidan. Frågan är när och om Trump lyckas med bragden, att splittra EU.

DN
vill inte vara sämre! Gelin, Sveriges Trumphatare no1, skriver:
"Demokraterna går mot vinst". Tror han gick lite för djupt, och förväntade sig den "blue wave" som blev en "blue puddle!"

Den kanske allra värsta journalistiken hittar vi hos SVT! Deras enorma partiskhet, är så extrem, att Pravda och Neues Deutschland (under DDR tiden) bleknar i jämförelse.
Carina Bergfeldt, SVT pratar sej varm, om hur mycket svårare det blir för Trump och i TV4, är det glädjeyra över att muslimer tagit sej in i senaten.

Inte ett ord om vad Trump åstadkommit på bara 2 år. Istället utmålas han som en korrupt kapitalist och rasist, för att latinos tar sej in i landet. Det är bara att gå in på Youtube, så kan man se klipp, där både Clinton och Obama också ville stänga gränserna, men
då har SVT och TV4 fått tunghäfta. Trumps största bedrift är, att han fått Nordkorea, att samtala med övriga världen.  Det är sorgligt att beskåda och att media är så vänsterkorrumperat.

Foliehatten vet att man inte ska fortsätta bli upprörd, då SVT hållit på så här, i all evinnerlighet, men samtidigt är det oerhört frustrerande, att gemene man fortfarande läser och tittar på detta propagandaorgan utan källkritik.

Ekot
vill inte vara sämre, utan gör sin nytta och proklamerar "Donald förlorar!"
Ja, jösses i helvete, vilket land Sverige har blivit! Sedan kan vi också notera att det handlar också om ren vänsterpropaganda och det är fake news, helt enkelt.

Valet är en trist bekräftelse på, att socialisterna och även muslimerna, är på frammarsch i USA. Även om de troligen inte kommer att vinna något avgörande inflytande, hyllas de inte oväntat av globalistmedia. En artikel i Expressen jublar
över, att två muslimska kvinnor tagit plats i Kongressen.
Att D fick majoriteten i Representanthuset, den ena av kamrarna i kongressen, är så klart bekymmersamt för Trump, nu vaknar han till ett nytt politiskt landskap.
Valresultatet i Florida är mycket intressant. De är den delstat som resultat sticker ut mest. Florida är en vågmästarstat som även brukar fälla avgörandet i presidentvalet. Valet av guvernörs- och senatorsplatsen, blev så oerhört jämt. R vann båda de här valen och det var inte riktigt vad opinionsmätningarna hade visat på förhand. Så där kan Trump och R dra en lättnadens suck.

Efter valet kan nu D med majoritet i representanthuset, börja djävlas med Trump. De kan se till, att hans skatteinbetalningar blir offentliga och kräva fram hans deklarationer. Man kan se det som en hämnd, eftersom R kunde starta en utredning om huruvida Clinton hånglade med någon praktikant i Vita Huset eller inte. D kan i princip starta utredningar om vad som helst. Senaten har slutordet, om representanthuset skulle starta en riksrätt. Så det är bara att glömma, det kommer senaten slå ner effektivt.

Efter Trumps vinst i presidentvalet är R inte längre klubbhuspartiet. Trump har med sin politik tvingat ner R till medelklassens och arbetarnas nivå, till högerfalangens (NeverTrumpers) stora förtret.
De flesta som
stödjer R, lär främst vara Trumpers, eftersom Trump representerar den goda populismen som är en motkraft till globalisternas elitism.

D ligger inte längre ute till höger i jämförelse med Sverige. Obama är borta. D har nu en intern kamp mellan de gamla corporate-demokrater och den nya extremvänstern, identitetspolitiska socialism-falangen som vill ha öppna gränser och krossa nationalstaten. D:s Bernard "Bernie" Sanders inte är nog vänster längre och det resulterar i att deras enda plattform är anti-Trump, precis som Sveriges sjuklöverns enda plattform som är anti-SD.

Valresultat visar att det är nya tider och de gamla politiska kartorna är borta. Nu är det globalism vs nationalism och där står sig alternativet nog ganska självklart för de som anser Facebook, vara en av de få platser i Sverige, där man faktiskt kan skriva åsikter som inte är enligt globalisternas behag.

Det är den gamla vanliga visan. Alla presidenter "förlorar" representanthuset i mellanårsvalet. Folket i USA är så missnöjda och vill ha snabbare ändringar och det är missnöjesyttringar över sina liv i allmänhet. Donald Trump stärkte sina kort i senaten och kommer köra över representanthuset. Värt att notera är att Obama, Clinton och Bush förlorade alla r-huset under sina presidenttider. Ändå lyckades Obama bli omvald som president. Däremot kommer det bli mer politiska utspel och intriger.


Alla dessa intriger som D kommer att igångsätta kommer att bli ”mumma” för svensk media och inte minst för SVT:s Carina Bergfeldt. Hennes ögon kommer att lysa som två röda kattögon, när hatet sprutar ut från hennes mun! Dessutom kommer media som vanligt att avsätta och dödsförklara Trump, mer än en gång fram till valet hösten 2019 och blir valresultatet som mellanårsvalet blir Trump omvald!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar