måndag 26 november 2018

Dockbordellen i Finland!

Utanför Helsingfors öppnade nyligen en "dock bordell!" För 100 Euro per timme kan man hyra en naturtrogen docka, liknande en kvinna, att ha sexuellt umgänge med.
Foliehatten är mycket förundrad över att det blev , när de öppnade dockbordellen och inga svenska feminister demonstrerade!

Givetvis har de svenska feministerna noterat denna dockbordell. Foliehatten undrar om det inte är finnarnas ensak och att det är de finska feminister som får agera och inte de svenska. Men precis som vanligt skall de svenska feministerna vara världsbäst och sätta normer, vad andra länder får göra eller inte göra. Sveriges feminister har inga gränser.

Det feministerna har missat, är att den internationella dockkulturen är högtstående runtom i världen. När den nu en gång för alla utvecklas(ersatt uppblåsbara Barbara) och når Skandinavien ska dessa svenska feminister givetvis sätta stopp för det. I Japan dejtar och gifter män sig med sina dockflickvänner som varje man kan programmera individuellt efter egna önskemål. Feministerna upphör aldrig att förvåna Foliehatten. Förstt så vill de att killar skall leka med dockor för jämställdhetens skull, men nu helt plötsligt så skall killarna inte ”leka” med dockor!
Man undrar som vanligt hur de kan slösa energi på något sådant här. Foliehatten undrar varför feministerna är knäpp tysta om Islams syn på kvinnan och hedersvåldet. Där om något, har svenska feminister något att ta itu med!

I förra veckans Nordegren & Epstein i P1 medverkade Sveriges kvinnolobbys Klara Berglund och gav sin syn på bordellen.
Klara var väldigt noga med att understryka, att det inte var för att visa hänsyn mot dockorna, utan det handlade om att mannen som besöker dockbordellen. Hon ansåg med stor sannolikhet att män kommer bli så inspirerad av sitt besök, att de lever ut sin sexualitet, även utanför bordellen och då på ett för kvinnorna skadligt vis.
Klara hade även synpunkter på att dockorna var alldeles för smala
och där blev tramset tydligt när pk-feministen i radio klagar på, att dockorna är för smala. Där snodde hon bollen från ett satirprogram. Dockorna som bara är enmotoriga som är att föredra framför flermotoriga dockor som finns i andra länder. I radioinslaget nämndes någonting om att en docka hade en motoriserad silikonvagina. Foliehatten antar(via Google) att flermotoriga även kan suga med munnen, kanske göra nåt med rumpan!
På en fråga om en docka för män kan jämföras med att kvinnor använder dildo. Klara tyckte att motoriserade massagestavar, en dildo med vibrator som många kvinnor använder, för att stimulera sig själva, inte går att jämföras med en docka för män.
Nu till den känsliga frågan. Enligt Klara är det OK för en kvinna att stimulera sig själv med en vibrator, medan en man som använder en
lös silikonvagina, kan få en skadlig uppfattning och syn på kvinnan!
Se
dan är frågan om man kan jämföra en mans eventuella skadepåverkan gentemot en kvinnas i dessa sammanhang, då män är betydligt mer benägna att begå sexualbrott av olika anledningar. Risken att en massagestav skulle påverka en kvinna åt att begå sexuella gärningar mot män förefaller extremt liten.

Är det inte så, att feminister vill på alla möjliga sätt och vis "monopolisera" manlig sexualitet, om vi med manlig sexualitet menar män som har sexuellt intresse för kvinnor.
Sexdockor som föreställer barn är redan förbjudna och detta kan
man förstå. Men om man tillverkar en plastbit i form av en kvinna i vuxen ålder, kan Foliehatten inte förstå, vad det intellektuella så kallade problemet är, om folk tillverkar "bordeller" med sexdockor?
Feminister av rang använder nog inte en motoriserade dildo.
Kan det vara så, att militanta vegan-feminister istället använder en krav-märkt morot i lämplig storlek inköpt på ICA eller att man odlat själv.

Feminismens grundsyn är ta bort alla negativa konsekvenser av kvinnligt sexuellt riskbeteende, samtidigt som man gör det motsatta för män, det farligt för män, att ge uttryck för sin sexualitet, detsamma som drivkraften bakom #Metoo. Ett påstått taffligt raggningsförsök på en firmafest för femton år sedan, blir ett vapen i handen på en medelålders kvinna som vill skada en man.
Det skulle bli en märklig situation, om alla kuvade mäns svar på detta blir, att helt ta bort sig själva ur ekvationen och börja
gå till dockor istället, då tappar feminismen en stor del av sin makt över männen. Det finns dock stor risk för att feministerna får igenom ett förbud i Sverige, då det är socialt självmord att försvara porrkonsumtion och dockor.
 
Foliehatten kan konstatera att Sveriges kvinnolobby i mångt och mycket har en styrelse som domineras av vita medelålders kvinnor från Stockholm. Minst 7 av 11 hör hemma i Stockholm med omnejd. En kvinna verkar ha uppdrag i Oskarshamn, en annan har det möjligtvis i Luleå. Känns som man rekryterar till styrelsen ungefär som man gör i bolagsstyrelser. Har man badat bastu med någon så är man klar för styrelsen.
Sveriges kvinnolobby skäller mest på vita män och "patriarkat." Det ser ut som de vill ha makten i de samhällsstrukturer de verkar. De attackerar non stop. De har inget som helst intresse av, att sätta sig in i och skälla på hederskultur. Artiklar om hederskultur ser man bara, undertecknade av utländska kvinnor.
Foliehatten anser att det är helt sjukt att våra avgifter till Public service går till sådan här produktion som att gnälla över sexdockor i Finland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar