torsdag 29 november 2018

DN anser att ”medelklassen” ska betala integrationen med sina arbeten och sina bostäder!

För att citera Reinfeldt, tog DN bladet från munnen. I en ledare skriver DN, det vi alla redan visste, om varför vi ska öppna våra hjärtan.
Sverige behöver avgörande reformer för att våra nya svenskar ska ”få chansen”. Vad kan det handla om?
Vi närmar oss! Just ja, den reformen. Att sluta försvara medelklassens arbeten och bostäder känns så klart angeläget. Så kan man ju inte hålla på.

”Året var 2015 och i slutet av november vände allt. Stefan Löfven hade samlat journalister för att tala om att hans Europa behövde bygga murar, flyktingkrisen hade blivit ohanterlig. Åsa Romson upprepade budskapet med tårar i ögonen…så inleder Amanda Sokolnicki artikeln: ”Var är era ursäkter för flyktingkrisens verkliga misslyckande?”
Amanda fortsätter: ”Så om politiker nu insisterar på att be om förlåtelse: Var är de röda ursäkterna för att man vägrade avveckla en modell som i praktiken är ett försvar av medelklassens arbeten och bostäder? Vars krav på höga löner och subventionerade hyror hindrar en alltmer etnifierad underklass från att etablera sig i samhället. Och var är förresten högerns ursäkter för att man varken i regeringsställning eller i opposition var beredd att säga att det samhälle man strävade efter inte bara innebar att väljare kunde bygga om köket billigare, utan också behövde betala mer för sin bostad? Var var de obekväma, nödvändiga beskeden? ”

Foliehatten fick läsa Amandas artikel flera gånger för att inse, att Amanda i sin artikel utsätter den svenska medelklassen för ett grovt angrepp.
Idag består livet för medelklassen: av att behöva arbeta hårt till 70 år, betala skyhöga skatter, fostra barn, delta i kulturlivet, sortera sopor, bli heligt förbannad på lokaltrafikens tågförseningar, ta hand om gamla skröpliga föräldrar efter bästa förmåga och leva ett hederligt liv.

Nu vill Amanda att ”medelklassen” ska betala integrationen med sina arbeten och sina bostäder. Varför skulle de göra det? Sokolnickis argument är kommunistisk fördelningspolitik.
Amanda skriver: ”Vars krav på höga löner och subventionerade hyror hindrar en alltmer etnifierad underklass från att etablera sig i samhället.”
Man inser ganska omgående, att Amanda ömmar för underklassen, förutsatt att den inte är svensk. I hennes insnöade identitetspolitiska psykostillstånd är alla svenskar etablerade i samhället.

Amandas drivande tes är att medelklassen som bär upp samhället med sitt anletes svett, skall få se sin tillvaro försämras, både vad det gäller bostadssituation och anställningstrygghet. Allt detta skall offras på mångkulturens
heliga altare, för att "underlätta integrationen." Hennes artikel är symptomatisk för etablissemangets syn på medelklassen som ett offerlamm för deras omdanade samhällsprojekt. Den enda roll svensken tillåts spela politiskt är som tjänare, för politikernas massinvandringsprojekt.

Det kan tilläggas att det Amanda antyder om "medelklassen", menar hon den vita arbetarklassen. Sedan slutet av 90-talet har arbetarklassen fått se sitt leverne försvagat. Skydd mot fattigdom har kraftigt försämrats, otrygghet (fysisk och ekonomisk) på jobbet, risken att få sparken utan vidare. Det kanske allra sämsta försämringen för medelklassen är, rätt till bra utbildning med verklig kvalitet för sina barn som smulats sönder av en skola i fritt fall. I praktiken använder Amanda och andra marknadsliberaler invandringen och dess ädla mål som murbräcka mot arvet från folkhems-Sverige, för att till sist sänka detta arv i gravens djup.
Sedan låter man nog globaliseringens kvarnhjul mala ner delar av medelklassen också, men då som en bieffekt av hela avancemanget.

Det Amanda inte begriper och har svårt att förstå, att det inte är medelklassens höga löner, ombyggda hus och skidveckan i Åre som är problemet, utan det är den skyhöga massinvandringen.
Statistiken visar med all tydlighet, att i proportion till andel med utländsk bakgrund är invandrade personer etablerade inom följande områden:
#mord
#misshandel
#våldtäkter
#rån
#bedrägerier
#korruption
Massinvandringen orsakar även: diskriminering av svenskar, ingen
förtur till bostäder, ingen billig tand- och sjukvård. Ökad hemlöshet bland svenskar.

Apropå DN:s ledarsida om artikeln ”Var är era ursäkter för flyktingkrisens verkliga misslyckande? På twitter har torpeden, Amanda Björkman, ändrat namn till Sokolnicki. Förmodligen är det hennes flicknamn, hon har väl gjort slut med en svensk partner - hon ser verkligen ut som en polsk tjej på sin bildbyline och att DN sedan länge rekryterar polacker är ju inte konstigt med tanke på ……..

2 kommentarer:

  1. Amanda gifte sig nyligen till namnet Sokolnicki. Var namnet Björkman kommer från vet jag ej för hennes ursprung är som flykting från forna Jugoslavien. Hon har dessutom utbildat sig på universitetet i Budapest som drivs av George Soros

    SvaraRadera
  2. Amanda är dock inte sämre (eller mindre medelklassig?) än att hon tänker profitera på invandringen.
    Hennes egna företag:
    "Företaget kommer att centreras kring ett internetbaserat debattforum för integrationsfrågor".

    SvaraRadera