onsdag 31 oktober 2018

Rosengårdsislamister försökte ta över SSU Skåne!

Sedan flera år tillbaka styrs SSU i Skåne av en falang muslimer som spridit fundamentalistiska åsikter. Det är inte svårt att räkna ut, varifrån dessa åsikter kommer ifrån! Självklart från Rosengård!

Rizwan Elahi, förre ordföranden och 11:a på riksdagslistan: ” Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem.”Elahi representerar en moské som gjort homofoba uttalanden.
Vice ordförande Khloe Abdel Wahab jobbar, enligt egen utsago, på Egyptens utrikesdepartement, som i praktiken styrs av en militärdiktatur.
Moské med S-kopplingar: ”Grisar är homosexuella”
Flera medlemmar i SSU Skåne och S-politiker är med i Ahmadiyyarörelsen, vars moské i Malmö är kontroversiell sedan imamen gjort homofobiska uttalanden.

Sydsvenskan skriver i en artikel: "Imamen sa till en femteklass på besök att grisar är homosexuella och att den som inte ber fem gånger om dagen straffas av Gud."
Intressant att många kommer från Ahmadiyyarörelsen. I den muslimska världen är de en illa ansedd minoritet som inte brukar erkännas som muslimer av majoritetssamhället. De ses som apostat
si. Muslimska brödraskapet erkänner inte Ahmadiyya som muslimer.

Svenska politiker har länge underblåst och subventionerat(via anslag från flera håll) hat mot den befintliga befolkningen, i syfte att kuva Svensson och därmed hålla honom/henne på mattan, så att svenska politiker (i så stor utsträckning som möjligt) kväver oppositionen mot sin världsunika invandringspolitik.
De svenska politikerna får nu skörda den tolerans som de hela tiden visat mot de intoleranta. Politikerna har en övertro, på att svenska värderingar går att implantera hos alla invandrare, med helt andra värderingar än den västerländska.

Feghet hos politikerna som inte vågar ifrågasätta detta, har skapat dagens situation. Politiker är ”skiträdda” för att bli kallade rasister och därför håller de i istället käft och ifrågasätter inte, vad muslimerna håller på med. Det går därför bra för muslimer att trakassera homosexuella och judar. Detta har hittills backats upp av media, men när bägaren i vissa fall som nu, svämmar över, måste de äntligen reagera.

Det här gäller inte bara
S, utan även MP och C som har blivit "kuppade" på sina håll. Foliehatten tror att "folkrörelsepartier" egentligen är mer sårbara, för sådana här tilltag. I nomineringslistorna inför valet fanns det många bevis för detta och flera partier fick stryka kandidater på sina listor, efter flera graverande avslöjanden. Partierna får se till att vakna upp och våra noggrannare, inför vid nästa val.
Media har
också sovit, det är så dags, att granska långt i efterhand, fast bättre granska sent än aldrig såklart. "Snabba karriärer" ska alltid granskas, oavsett om det är politiska skills, "kontakter" eller "släkt" som ligger bakom.

Att Rosengårdsislamister t
og över SSU Skåne är lätt att förstå, när man tittar på medlemslistan. Bara 20% är idag svenska ungdomar. Alla de viktigaste posterna innehas av invandrare:
Mansour Ahmed Ordförande | Personalansvarig
Khloe Abdel Wahab Vice ordförande | Valledare
Norbert Mayer Kassör | Ansvarig ekonomi
Electra Ververidis Distriktssekreterare | Ansvarig tjejnätverket

SSU:s aktiviteter brukar avslutas med att de samlade sjunger Internationalen. Men på senaste årsmötet drog den styrande falangen i stället i gång en sång på arabiska.
En SSU-medlem till Kvällsposten: ”Att inte ens köra arbetarnas låt i arbetarnas förbund och i stället en sång som hälften inte ens förstod, kändes som att spotta på socialdemokratin!”
Att SSU i Skåne accepterade att de blir övertagna av islamister är högst illavarslande och att SSU nationellt, lätt detta ske, utan att försöka stoppa det hela, är verkligen häpnadsväckande och dessutom skrämmande.
För de som följer vad som händer hos S, är det kanske inte så överraskande. S har sedan många år ett intimt samarbete med Muslimska Brödraskapet. Detta ligger helt i linje med socialdemokraternas mål och idéer. Tro och solidaritet har knappast hymlat med sin vurm för islamister!
Muslimerna har inte
heller hymlat på något sätt och sossarna har haft ögonen öppna hela tiden och trots utvecklingen och låtit det fortsätta. Sossarna skrev ett avtal 1999 med Muslimska brödraskapet och sålde därmed, ut Sverige till islamisterna. S partistyrelse försökte dessutom 2013 få in en av brödraskapets representanter, Omar Mustafa, i partistyrelsen, men tvingades backa efter en intern revolt.
Det som förundrar Foliehatten om S verkligen är så naiva eller om det är en plan för framtiden? Kanske har de aktivt jobbat för, att få in muslimer i S, för att säkra röster, samtidigt som man vill importera fler.

SSU:s ordförande
Philip Botström säger i en intervju i i SR -Studio ETT igår, att det inte har något att göra med någon kultur eller etnicitet. Bara att det är några individer som busat lite. Och har de bevisligen sagt något, om att alla inte har samma värde så blir de bums uteslutna.
Botström upprepade floskler om kraftfull reaktion, om och om igen istället för att svara på frågorna, exakt som politiker brukar göra! På eftermiddagen fick de tag på en företrädare för SSU Skåne eller SSU-Malmö. Personen fick frågan om det kunde vara så, att en annan kultur härrörande från MENA, eftersom det var så mycket prat om smutsiga homosexuella och gammaldags kvinnosyn. Personen svarade nej på detta! De förnekar alltså fortfarande.

Ungdomsförbunden är skola för nya karriärpolitiker.
De har kommit riktlinjer från huvudpartierna, att de skall värva nysvenska medlemmar.

Sossarna har känt till problemet, men mörkar det, för att målen helgar medlen.
Sossarna visste och agerade inte. Istället ljög ordföranden och S i Malmö! Enligt medlemmar har informationen funnits högst upp inom socialdemokratin i Skåne.
Flera interna rapporter om allvarliga problem inom SSU Skåne har skickats till S centralt, S i Malmö och partidistriktet de senaste åren.
Sossarnas tystnad om denna skandal och deras käbbel mot SD, är inget annat än ytterst pinsamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar