söndag 21 oktober 2018

Stefan Löfvén är mannen utan total insikt och som går emot den svenska folkviljan!

På EU-toppmötet i veckan blev man inte överens om en omfördelning av flyktingar och gjorde inga framsteg. Istället sa Sebastian Kurz, förbundskansler för Österrike som är EU:s nuvarande ordförandeland, att det är dags att EU:s medlemsländer, att komma överens om, att de som vill, tar emot omfördelade flyktingar, medan andra kan bidra på andra sätt till asylmottagandet.
 
Stefan Löfven tar skarpt avstånd från detta förslag efter mötet.
Löfvén: ”Det är nog några(vem förutom Löfven?) som tycker att det vore bra om man kunde köpa sig fri och hitta på sin egen väg vad gäller solidaritet, men det finns ingen enighet om det utan här måste vi se till att alla länder tar sitt ansvar.”

Enligt Löfven ska alla länder tvingas ”ta sitt ansvar” och i likhet med Sverige, öppna gränserna för stora volymer migranter och gå med på att överlåta de migrationspolitiska besluten till Bryssel. Foliehatten undrar om Löfvén inser vad demokrati är?
Löfven lider av stark hybris. Hur länge ska vi behöva se honom "uttala sig?" Han har aldrig haft en majoritet bakom sig och röstades bort för andra gången i september. Andra länder ser lite annorlunda på det här med "ansvar!" Man har i första hand, ett ansvar gentemot den egna befolkningen. Har Löfvén glömt sin egen befolkning? Hur i fridens namn kan svenska folket rösta på detta experiment? Varför pratar ingen om framtiden, varför finns det inga visioner? Det enda man har att debattera är problem, problem och utmaningar. När ska det svenska folket vakna ur detta lurendrejeri dom utsätts för? 80% av väljarna tror på PK-media och PK-politiker, ingen av väljarna orkar kolla upp fakta, dom går på den ena lögnen efter den andra, speciellt lögnerna om SD. Politikerna verkar så tvärsäkra och övertygande i sina egna löngkampanjer.

Inget land kan tvingas ta emot invandrare eller flyktingar, inte heller betala någon ersättning för det, om de inte vill det. Det enda EU kan göra, är att dra in bidrag eller andra förmåner. I extrema fall, kan länder få sitt medlemskap i EU indraget. Men det är bara bra. Det finns redan många länder som ifrågasätter sitt medlemskap, i detta totalitära systembygge.

Ur ett politiskt EU-perspektiv är det hela djupt osmakligt. Länder som gått med i EU, har inte skrivit under på något som säger att de skall tvingas ta emot icke-medborgare, från andra länder på detta vis. Löfvén försöker "kuppa" igenom det hela, genom att påstå att det är en ren lagstiftningsfråga och att det inte krävs godkännande från alla länder, utan bara ett majoritetsbeslut. Då kan man naturligtvis inte fortsätta att hävda att det är en "moralisk" fråga som väger tyngre än att hålla sig till ingångna avtal. Vill man göra det, så måste man gå en annan väg, eftersom Danmark och Irland inte kan tvingas lagstiftningsvägen.
Man behöver också minnas att det finns många fördelar med att kunna bestämma över sina egna gränser och största delen av allt som sker innanför dem.

Löfvén fortsätter drömma om det nya EU samhället, med fri invandring och med en kulturmarxistisk politik. Löfvén respekterar inte svenska folkets vilja, utan tjänar mest herrarna som drar i trådarna. Sverige behöver en starkare ledare, någon som vågar sätta emot globalisternas påtryckningar. Det svenska folket äger rätten till Sveriges framtid och ingen annan!

Löfven bryr sig inte ett skvatt om svenska folkets väl och ve. Makt korrumperar och Löfvén är inget undantag. Han ser i första hand till att försörja "socialakrobaterna " med nytt bidragsberoende valboskap, så mycket det överhuvudtaget är möjligt. Han vet att till ca 80 % ger valboskapet "socialakrobaterna" dom röster dom behöver för att kunna fortleva som parti. Detta faktum blev med akurates klargjort, i det senaste valet.

Hederliga strävsamma svenskar, har för länge sedan övergivet detta otidsenliga parti, men makten säkras av röster från det nya valboskapet. I nästa val mobiliserar sig valboskapet i ett eget muslimskt parti och då kan vi vara säkra på att "socialakrobaterna" lierar sig med dom!

För vänstern (S+V) är det viktigaste "makten framför allt!" Samhällsbygget för Sverige och dess hederliga strävsamma folk saknas helt, då den personliga vinningen och karriären är det allt överskuggande målet, för denna korrupta rörelse som har en ledare i Stefan Löfvén som i det närmaste får betraktas som en landsförädare. Han endast har "makten framför allt" som sin målsättningen. Men ett som kollektiv av etablissemang och PK-patrask fördummat folk har själva målat in sig i hörnet och kommer aldrig ut, om vi inte reser oss som ett folk och gör oss av med sådana som Löfven och PK-patrasket.

I början av oktober släppte Migrationsverket en rapport, där de hittills i år har beviljat 95.766 uppehållstillstånd. Om Sverige följer samma takt året ut, kommer man bevilja hela 130 000 nya uppehållstillstånd.

Har verkligen ”det sovande svenska folket” på allvar gått på sjuklöverns snack, om att gränserna är stängda, samtidigt som hela 130 000 uppehållstillstånd beviljas, under endast ett år. Rekordåret för beviljade uppehållstillstånd, hittills, är 2016 med 151 031 stycken. Näst högsta siffran är från 2017, 135 529 stycken. Skulle prognosen hålla och 2018 års siffra hamna på 130 000 stycken så är det den tredje högsta siffran någonsin i Sverige. Är det något som du hör i debatterna? Tycker mig höra saker som stängda gränser, EU:s miniminivå och sådana floskler.
 
Det bevisar bara att sossarna håller det de lovar. De gick ut före valet, med att deras mål för denna mandatperiod var 500 000 nya "svenskar!" Så de lär nog enkelt leverera denna summa av nya svenskar (som till 90% är nya muslimer). Sedan tillkommer all anhöriginvandring, samt kvotflyktingar som inte är medräknade. Så de flesta i Sverige som röstade för detta kommer att bli nöjda med hur sossarna håller sina vallöften, angående flyktingmottagningen. Vi fyller alltså på Sverige med invandrare från MENA med en medelstor stad varje år. Låt det sjunka in!
 
Det tragiska är att majoriteten av svenskarna som är kritiska till invandringen har gått på allt snack, om en ändrad migrationspolitik när endast retoriken har ändrats. Sjuklövern måste hånskratta över hur enkelt de lurar svenska folket.
Det skrämmande är att flera partier däribland Centern vill luckra upp anhöriginvandringen och göra det lättare att ta in anhöriga. Flera partier vill även göra det lättare att få asyl. Så vill det sig illa, kommer den redan höga massinvandringen bli än högre, med nästa regering.
Valdebatten var nästan ett skämt! Vad pratade de sju partierna om? Det var rena kanonaden inför valet om helt perifera grejer, SD: ställning i abortlagen och Björn Söder som sa något om samer och judar. Det var som att tonläget från 2009 var tillbaka, bara uppskruvat och twistat, så in i helvete.

Ingenting i valdebatten handlade om Sveriges egentliga problem. Våra vansinnigt segregerade förorter som nu finns i minsta ort och stad, ner till bara några tusen invånare. Ghettokrigen, bostadsbristen, den hårdnande och skenande brottsligheten, polariseringen, skolornas förfall, vårdens förfall, den pågående migrationsvågen helt utan uppehåll. Ingenstans var detta huvudnumret, det var bara en massa skitsnack om ingenting. SD måste också fatta, att man misslyckats med att föra ut kunskap och fakta om hur det ser ut i Sverige. Det är för lite siffror och hårda fakta i folks huvuden.
VI har pratat om stängda gränser, men sanningen är naturligtvis, att inte har stängda gränser. Istället har vi en massinvandring.
Massinvandringen innebär:
  • Belastning på transfereringssystem
  • Belastning på grundläggande samhällstjänster (vård, skola, omsorg, rättsväsende)
  • Etniskt separerade enklaver där uppväxande barn inte lär sig landets språk
  • Effekter på bostadsmarknad
  • Effekter på arbetsmarknad
Inser inte Löfvén och övriga politiker, att vi har vi passerat denna gräns för länge sedan?

Varför tar Löfvén rollen som EU – diktator? Är det för att han är envåldshärskare i det ledande enfrågepartiet för obegränsad massinvandring, SAP?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar