måndag 15 oktober 2018

Centerpartiet pallar inte att bli kallade dödgrävare av Alliansen av media!

Ola Spännar, Kommunikationschef Centerpartiet skriver på twitter: ”Undrar vad som sägs på släktmiddagarna hos familjen Bonnier om det faktum att deras dagstidning kampanjar för att ge regeringsinflytande till ett främlingsfientligt parti med nazistkopplingar? ”

Annie Lööf Centerpartiet har på mycket goda grunder, pekats ut som Alliansens dödgrävare. Annie Lööf vill rösta ner en M-regering och släppa fram Löfvén. De som följt valet och efterdebatten är överens om, att Centerpartiet verkar gå mer och mer bananas! Att Annie Lööf är helt av banan, är ingen nyhet, men under hösten har Foliehatten läst en hel del huvudlösa kommentarer av diverse centerpartister. Foliehatten undrar hur många lantbrukare(pratat med en del) som fortfarande röstar på "lekstugan" eller har Centern helt enkelt blivit kapade, av ett gäng maktgalna ufon?

Det är egentligen helt otroligt att C, inte riktigt förstår den egentliga meningen med en fri press. Inser inte Spännar, att det är medias uppgift, att de ska stalka och mobba alla partier och politiker, inte vara snälla mot dem?

Spännar borde förklara bättre vad han menar! Skall verkligen en tidningsägare lägga sig i vad tidningens ledarsida skriver? Enligt pressforskningen har Bonniers av tradition hållit noga på tidningarnas oberoende. Varför skulle kritiken av Lööf, vara ett ämne för en släktmiddag? Foliehatten undrar om inte menyn på kommande Centermiddagar kommer att bestå av högerskor!
 
Kommunikationschefen kanske ser denna kritik som ett utslag för en vilja från C, att öppna koncentrationsläger i Sverige för oliktänkande? Nazistkopplingar? När sakargument saknas så används epitet som nazister, rasister, främlingsfientliga och fel värdegrund. Börjar minst sagt bli komiskt.  

Spännars uttalande är mycket ovärdigt eftersom han gör osmakliga anspelningar på judar! Centerns antisemiter kryper fram ledda av Ola Spännar! Det är C:s politik som ökat hoten mot judar i Sverige. Centern vill ha öppna gränser. Det leder till att personer från MENA söker sig hit. Judehatet bland muslimer är större än här. Tack vare invandringen ökar det i Sverige och C står bakom det.
Centerpartiet är ett av de partiet som öppnat famnen för antisemiter(valda) och därför är det verkligen tragiskt att behöva konstatera, att C är verkligen värst och mycket snabba med att dra upp nazistkortet efter kommunisterna. Hur vore det om C istället skötte sin egen renhållning och rensade ut alla antisemiter!
 
Är det Centerns eller sossarnas vurmande för och samarbetande med Tredje Riket han syftar på då, eller? Spännar tycks glömma bort att C för bara cirka 80 år sedan, var det mest rasistiska partiet i hela riksdagen och förespråkade en strikt rashygien.

Foliehatten väntar nu spänt på att någon oberoende PS journalist försynt undrar hur partiet ställer sig till Spännars uttalande? Annie Lööf är van vid att får svara på kritiskt granskande frågor från medierna och kommer säkert hantera även detta eller kommer hon, att börja skrika och slå handen i bordet?

Hade det varit en SD:are som uttryckte något liknande hade vi sett på varenda löpsedel hur SD är ett hot mot den fria pressen och journalistiken.
Det C nu föreslår, är att tidningens ägare borde gå in och bestämma vad en ledarskribent får och inte får skriva. Häpnadsväckande.


När Åkesson ville slå igen radiokanalen
P3 för någon månad sedan jublade Centern och pratade om censur. Centern tycks ha kort minne, de senaste 10 åren har C ondgjort sig över svensk media.
Det är mycket svårt att ta C på allvar, när de hycklar värre än Schyffert och Malena Ernman, t.o.m. när dom är i högform.

2 kommentarer:

  1. Åke Bonnier tycker att oliktänkande skall "förbjudas" ... vad han nu menar med det ... och han fick massor med likes på facebook eller om det nu var twitter.
    Räknar för egen del med en enkel biljett till Ukraina som organdonator eller försökskanin i laboratorierna för biologiska vapen ...

    SvaraRadera
  2. Är det så konstigt att Judehatet pågår, så länge Bonniers stannar kvar i Sverige?

    SvaraRadera