tisdag 23 oktober 2018

Regeringsbildning ser ut att bli en riktig långbänk!

Inget parti har än så länge brutit några löften till väljarna och det händer inget dramatiskt med deras förtroende.
Svenska folkets förtroende för Annie Lööf har tydligen inte rubbats nämnvärt, av senaste tidens händelser. Expressens visar detta i en undersökning som publicerades idag.
 
47 % av svenskar
na har ”högt eller ganska högt förtroende” för Annie Lööf. Hon är den partiledare som åtnjuter högst förtroende bland svenska folket.
Svårt att fatta, hur hon kan få så höga siffror. Men det är siffror märk väl, från en undersökning som inte alltid är så 100% säker. Det finns en stark globalistisk makt(Bilderberg) som vill se Lööf som vår nästa statsminister. Det är inte uteslutet, att man manipulerar sådana här omröstningar, så det ska verka som svenska folket vill se henne som statsminister.
Resultatet visar
också, att Annie Lööfs stöd hos väljarna har minskat med tre procentenheter jämfört med i september, men att hon trots det klamrar sig fast på förstaplatsen.

De enda partiledare som fått ökat förtroende efter valet är Åkesson, Sjöstedt och Löfv
én. Löfvén ligger nu bara en procentenhet efter Lööf, vilket torde vara inom felmarginalen. Samtidigt är det förstås helt extremt, att en statsminister har lägre förtroende, än en partiledare, för ett parti med drygt 8%. Har det någonsin hänt tidigare i historien, knappast.
Det gör att folk inte ens fattar sådana här omröstningar. Hon är avskydd hos de flesta och
många anser att hon är dum i skallen. Men det finns en kraft som vill att hon ska bli nästa statsminister. Så vi kommer se många sådana här "undersökningar" framöver, lika vinklade.

Frågan är nu: är det nästan givet, att det blir Fjamåt Lööf som får talmannens uppdrag om en vecka? Man kan säga vad man vill om talmannen, men så dum i huvudet så att han ger Annie uppdraget är han inte. Hon vill ju själv att det ska gå till Uffe.
Många hoppas verkligen att Fjamåt får uppdraget. De vill se henne ännu mer förnedrad, innan hennes slutliga fall. Fjamåt Lööf är 100% älskad av hela kommunistblocket, plus hennes eget galna parti, vad hjälper det Sverige och borgerligheten? Det är snarare suspekt, som galningen Birgitta Olsson som också älskades av hela vänsterblocket. Vad konstigt att Olsson inte blev partiledare med det stora förtroendet, eller hur?

Lööf symboliserar det svenska samhällsbygget och svenskens självbild. Hon tog även över många av MP:s fanatiska drömmare som inte har kontakt med verkligheten. Någon form av medelklassens dåliga samvete personifierad. Lövin flörtar också rejält med Lööf!
C och MP vill elda på
klimatåtgärderna och invandringen. Båda partierna tycker att asylhanteringen är alldeles för hård idag. Dom vill ge PUT till alla. Även vissa sossar tycker det låter som en bra idé. Klimatomställningen måste gå snabbare. Förödande var ordet. L är ett mellanmjölksparti i sammanhanget som står ganska nära S i migrationsfrågan.
Det är ingen i sjuklövern som tycker det är konstigt att 18 % av folket har övergett sina partier för att rösta på SD. Det är helt normalt, att man inte ska prata med dom.


I den första talmansrundan sade 3 partier att de ville se Löfv
én som statsminister och 4 partier förordade Kristersson. Eftersom Löfven nyss blivit avsatt gick första sonderingsuppdraget till UK.
I den andra talmansrundan förordade partierna detsamma. Sonderingen gick till Löfv
én.
Det finns ingenting som tyder på att SL skulle lyckas. Eller att något skulle ändrats. Alltså kommer 3 partier förorda Stefan och 4 Uffe om en vecka.
Dessutom vill både C och L att Kristersson ska testa nya varianter som de uttrycker det. I det läget kommer sonderingen att återgå till Kristersson
eller kommer Bilderberggruppens tryck vara så hårt, att talmannen viker sig och ger Lööf uppdraget?

Löfvén kommenterar i GP:Just på grund av att det är svårt finns det ännu större anledning att hålla samtalen i gång. Vi behöver lära oss mer om varandras utgångspunkter och bevekelsegrunder, säger Löfven.

Men Annie Lööf vidhåller att hon inte har för avsikt att sätta sig i en S-ledd regering eller att bryta med Alliansen.
Lööf i en skriftlig kommentar till TT: "Vi kommer inte bryta oss loss från Alliansen för att sitta i en S-ledd regering. Centerpartiet vill säkra långsiktigt stabila reformer som är bra för Sverige. Det vill vi göra genom att hålla ihop Alliansen och söka blocköverskridande lösningar som kan accepteras av partier på båda sidor blockgränsen. I detta besvärliga parlamentariska läge behöver fler ta ansvar för att ytterkantspartierna V och SD inte ska få inflytande över den politiska inriktningen."
Fjamåt pekar på det uppenbara problemet.
Om fjamåt sätter sig i en regering med S, MP och L är den regeringen ytterst beroende av kommunisternas ynnest. De som vill avskaffa privat ägande och förstatliga bankerna.

Som
Foliehatten upplever det, är Lööfs plan i detta läget att övertyga Löfvén, om att han inte kommer att bli ny statsminister. Oavsett vad han än gör. Där siffrorna 204-142 ligger i botten. Och är absolut sanning, så länge hon håller det löftet. Löfvén kan inte bli statsminister, utan att släppas fram av C. Hennes dröm är att S garanterar en alliansregering och dess budget. Eller ingår i en alliansregering.
 Lööf uppnår hon ett antal saker om hennes plan lyckas. SD och V isoleras fullständigt. Det blir en majoritetsregering. S får vara med om att utforma hennes mantra om breda lösningar. Ingen svekdebatt uppstår och inget tapp av väljare sker. Hon kommer att ses som en enande kraft. Rentav som en statsministerkandidat för framtiden.

Till slut kommer det att bli ett chickenrace. Vem kommer att ge sig/ge upp först. Farbror
Löfvén eller Fjamåt. Kommer Lööf rösta ja eller nej till en eventuell M + KD-budget? Eller lägga ner sina röster? För någon gemensam alliansbudget verkar inte presenteras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar