måndag 8 oktober 2018

DN anser att klimatförbrytare skall hållas ansvariga för brott mot mänskligheten!

Foliehatten har av Sydsvenskan utpekats som klimatförnekare! DN:s kulturchef Björn Wiman går ett steg länge: ”Dags att ställa klimatförbrytarna till ansvar för brott mot mänskligheten.” Foliehatten ser framemot att bli åtalad för detta brott!

Aldrig i sitt liv kunde Foliehatten tro, att han skulle behöva läsa i en demokrati, att kritiska personer med avvikande synpunkt, skall behöva tåla läsa sådant här. Detta är naturligtvis härskarteknik av yppersta klass som har huvudmål att svärta ner fritt tänkande människor. Politiker som Björklund, Kristersson, Busch-Thor m.fl., kan väl ändå inte vara med på sådana övergrepp, även om de inte sympatiserar i sak?

Det är ju en ren och skär Sovjet/DDR
diktatur. Kan borgerliga partier verkligen tillåta rena förolämpningar av utbildade vetenskapsmän i ämnet, inom och utom landet?

Det som är mycket skrämmande, är att de flesta svenskars kunskap(inklusive de flesta politiker) om klimatvetenskapliga fakta, befinner sig på en oroväckande låg nivå, för att man skall kunna ta en välgrundad ställning i frågan. Svenska folket matas dagligen i SVT och MSM med fake news. Med sina urusla kunskaper kan de inte, ta ställning och kritisk granska all den selektiva, missledande och ibland direkt lögnaktiga information som SVT och MSM sprider till allmänheten.

100 procent förnybart i Sverige år 2040. Smaka på den! Det är bara 21 år dit! De politiker vi val
t, har redan bestämt, att Sverige skall gå före på vägen mot förintelsen av den industri och välfärd vi har kvar. Vad är det som driver just svenska politiker mot ett vansinne som inga andra i världen vill vara med om?

Den svenska klimatpolitiken är extrem. Ser man det positivt, så verkar inget av de övriga länderna inom EU beredda, att följa den svenska klimatpolitiken. Det är utmärkt att man koncentrerar extremismen till ett enda land. Det är ett klokt förhållningssätt. De av oss som inte ställer oss bakom detta, kan därför implementera plan B och emigrera. Vi överlåter därför klimat-och migrationsexperimentet till de troende, vilket inte är en dålig lösning. Att satsa på något absurt/extremt måste man vara troende eller galen eller båda. Det är som att ha köpt aktier av Refaat El Sayeed eller som att hoppa över engelska kanalen(som killen i Monty Python). Om så där 20-30 år, vet vi vem som fått rätt.

Skall vi inte forska kring miljörörelsens kontakter med terrorister, vänsterpartister kontakter med Kina/Nordkorea, eller hitta vedervärdiga andra kopplingar helt befriat från sans och vett.
I en ny rapport från FN:s klimatpanel varnas för allvarliga konsekvenser för planetens framtid om uppvärmningen blir 2 grader i stället för 1,5.
Johan Rockström: ”För att ha en chans att stabilisera uppvärmningen vid 1,5 grader, är vi i ett läge där vi har mindre än 10 år kvar om vi fortsätter på dagens kurs.”
De s.k. forskarna(Rockström) är bevisligen inte det minsta intresserade av den vetenskapliga delen vilket tydligt framgår, man kan gott ifrågasätta, om de har utbildning eller är helt intelligensbefriade. En tänkt ”opposition” är tänkt att stå för andra argument som man i praktiken försöker tysta från hetsarnas håll.
 
Kan politiker hållas fria från ansvar, i synnerhet MP, vars huvudsyfte sägs vara, omsorg om vår planet? Ska inte en klimatminister också hålla sig informerad om annan klimatforskning, än den som serveras i IPCC:s rapporter eller lyssna på Rockström? Media kallar oss klimatförnekare. Samtidigt förnekar okunniga politiker och journalister fysiska lagar som Einsteins, Maxwells och Newtons fysiska lagar som styr allt som har med energi och klimat att göra. De verkliga klimatförnekarna är politiker som tror på att koldioxid, kan styra klimatet.

Det som Hitler och Stalin inte lyckades med,
lyckas nu FN:s generalsekreterare António Guterres med.
I den internationella tidskriften The Economist 15/9 på sidan 65 hänvisas till ett uttalande av António Guterres ungefär som följer:
"För att avvärja de katastrofala klimatförändringarna behövs en samordnad global insats som engagerar även dem som för närvarande är ovilliga att agera. Det kräver nästan säkert “top-down diktats.”
Med andra ord: På högsta ort inom FN utgår man från att världen behöver en global diktatur. Att införa en global diktatur, så som nazister och kommunister strävat efter utan att riktigt lyckas. Du har sällskap av hela det politiska etablissemanget som inte förstått att de lobbar för diktatur. Som skulle göra deras funktion överflödig.
Den “etablerade forskning” som de hänvisar till, består av fusk och fantasier som är lätt avslöjade, för den som använder huvudet till att tänka med. Sanningen är ofta precis direkt motsatt, vad folket får se och höra i media. Den handlar inte om “Vetenskap” utan om “Pseudovetenskap”, domedagspredikningar med ordval från vetenskapen. Inom media är okunskapen så djup, att man där inte förstått hur grovt lurade man är.

I SVT och P1 ”Medierna” kunde vi få höra om de felaktiga påståendena om de alarmistiska påståendena om Kirunas temperaturer, en ökning av temperaturen med + 3 C. Där intervjuades en person från European Data Journalism. Han medgav den felaktiga rapporteringen och också att de hade gått ut med en dementi. En bidragande orsak till deras slarv var, confirmation bias, dvs att det stämde med deras förutfattade meningar. Men inget om var avslöjandet kom ifrån. Istället så kom det ett hånfullt: ”Det var förstås julafton för alla klimatförnekare den veckan”.
Där ser man. Att de hade fel skaver förstås. Att det var en blogg som gjorde avslöjandet är bara värt förakt.

De rödgrönas värdegrund i klimatpolitiken är ett försäljnings trix för utveckling och marknadsföring av nya produkter. El-bilar, elcyklar och elutombordsmotorer som laddas med ospecificerad el är inte ett dugg klimatsmartare, än någon annan produkt. Alla begriper inte att förnybar energi bara står för, en så liten del av världens energi produktion, att det är marginellt.

Sverige är med sin kärnkraft och vattenkraft ett av världens mest klimateffektiva länder, kanske det främsta. So
l och vind är promilleproducenter och kan aldrig nå upp till en produktiv nivå. Marknaden behöver nya investeringar som i sin tur behöver konsumenter.
Dessutom är ”klimathotet” en alldeles utmärkt avledningsmanöver för att hålla folket sysselsatt, medans globalisterna rövar allt vi har av identitet och
demokratiskt självbestämmande till Bryssel.

Sverige har till FN:s gröna fond skickat 5 miljarder. Fonden har hittills bidragit med, en miljard till ett hotellbygge och bostäder i Mongoliet!

Det är inte bara på klimathotsområdet som bisarra FN-beslut tvingas fram. Den 10 december är det meningen att medlemsländerna skriver under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration).
Det öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare.

Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.
För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

2 kommentarer:

 1. Nazisterna var aldrig ute efter att införa nån global diktatur. De var ute efter att stoppa vad som var på gång och säkra sitt eget folks överlevnad.
  Sammanfattas väldigt väl av en judisk professor och föreläsare här:
  https://youtu.be/t32odnVdcOg?t=9m54s

  Diskussioner om nazisterna ligger tyvärr fortfarande mest på en infantil sandlådenivå pga den propaganda folket utsatts för i 70 år, där aldrig bakgrunden till det som skedde tas upp och saker rycks ur sitt sammanhang.
  Vill man ha resten av historien så rekommenderar jag hela dokumentärserien "Europa - The Last Battle" i 10 delar.
  https://youtu.be/8fPc_ElpdZ8

  SvaraRadera
 2. "Det är ju en ren och skär Sovjet/DDR diktatur. Kan borgerliga partier verkligen tillåta rena förolämpningar av utbildade vetenskapsmän i ämnet"
  Tja, sossarna kunde..
  Ingvar Carlsson sade ju"vi har mycket att lära av DDR"
  Med förhållandet att vi har åtta sossepartier i Riksdagen, varför skulle inte "de borgerliga" kunna också?

  SvaraRadera