torsdag 18 oktober 2018

Centern vill minska migrationskonstnaderna med 2,5 miljard de närmaste åren!

Annie Lööf är en av de mest extremistiska politikerna i Sverige någonsin. Hon vill i princip släppa in precis alla som vill invandra till Sverige, oavsett hur många som vill komma.
 
I en intervju i SVT säger Annie Lööf, att det är inga problem med att ta emot 30 miljoner invandrare och för att ha råd med detta vill hon skrota välfärden för alla. När t.o.m. SVT:s programledare ifrågasätter Annie Lööfs resonemang, om hur det ska bli med svenskarna, då har det gått för långt.
 
När Foliehatten tittar på inslaget får han mardrömmar och mardrömmen är Annie Lööf. Hur kan Lööf jämföra situationen idag med öppna gränser och Sverige på 50-talet, när hennes mormor kom hit från Kanada? För det första så är kanadensare väldigt lika svenskar kulturellt och har inga problem att integreras, för det andra fanns det massor av jobb att få, på 50-talet.
 
Lööf: "börja jobba första dagen!" Det bevisar att Annie Lööf befinner sig på en helt annan planet och inte har någon kontakt med verkligheten. Hur kan Annie Lööf ens tro, att personer som kommer från MENA, med i stort med ingen utbildning överhuvudtaget och språksvårigheter, skall få ett jobb nästan omgående? Statistiken talar om helt andra tider och att många överhuvudtaget aldrig, kommer att få ett arbete.

Centerpartiet vill under åren 2018–2020 minska migrationsutgifterna med 2,4 miljarder kronor jämfört med den rödgröna regeringens budget. Det betyder att C, näst efter SD, är det parti som vill dra ned mest, på kostnaderna för integration och invandring.

Förslaget från C innebär, att de vill minska nyanländas tillgång till välfärd och införa ett system, där invandrare tar lån i stället för att få bidrag första tiden i Sverige.

Lööf: ”För oss är det viktigare att människor får möjlighet att söka asyl och få sin sak prövad, än att från dag ett få rätt till alla välfärdsförmåner. Vi tycker att det är rimligt, att man får kvalificera sig in i föräldraförsäkringen och pensionssystemet till exempel, precis som personer som är födda här.”
 
Problemet med Lööfs förslag, är att hon sedan röstar igenom "afghanamnestin" och det av "humanitära skäl." Annie Lööf visar med sitt agerande att känslor står i bjärt kontrast mot C:s förslag.
Foliehatten vill först se, den C-kvinna som skickar hem invandrare som begått brott eller inte har asylskäl att vistas här. Hittills har han bara sett dem gråtandes krama fast de unga männen på flygplatser, så inte ens de få beslutade utvisningarna kan verkställas.
 
Enligt C ökar statens kostnad på kort sikt. Etableringsstödet är det bidrag som flyktingar får i högst två år, efter att de beviljats asyl. Det är detta bidrag som C vill ersätta med ett lån med samma princip som studielånet. Låg ränta och lång avbetalning. Men partiets eget budgetunderlag visar att upp till 40 % av pengarna aldrig kommer att betalas tillbaka och på kort sikt kommer åtgärden att öka kostnaden för staten. Ändå lägger man detta förslag!
Alternativet för de nyanlända som inte vill skuldsätta sig hänvisas till att söka försörjningsstöd på kommunen. Ett bidrag som ligger på betydligt lägre nivåer. Annie Lööf menar att lånen ändå kommer att fungera som en morot till att skaffa en egen försörjning.
 
Lööf: ”Den största klyftan i Sverige i dag går mellan den som har jobb och den som inte har jobb och framför allt mellan inrikes- och utrikesfödda. De allra flesta som saknar jobb i dag kommer från andra länder. Vi vill sänka tröskeln, så att fler av dem kommer i arbete redan från första tiden när man kommer hit som asylsökande!”
Annie Lööf - var finns jobben?

Det är mycket mycket varmluft
i förslaget från Centern. Förslaget skulle ställa dagens folkbokföringsstyrda system på ända och kräva omfattande ny lagstiftning.

Den som får PUT blir folkbokförd och har därmed rätt till både socialt bistånd och alla bidrag från försäkringskassan plus
den mycket generösa sjuk- och tandvården. Om man får ett arbete, får man också rätt till sjukpenning. Det skulle se väldigt konstigt ut, om vissa folkbokförda inte hade samma rättigheter som andra folkbokförda. Det finns vad Foliehatten känner till, ingen öronmärkning i persondatabasen - det så kallade 9-miljonersregistret - av personer som kommer från asylsystemet. Personer som i så fall skulle ha sämre rättigheter, än andra som kommit till landet på 100 andra sätt och kommit in i folkbokföringen.

Problemet är likartat som för anknytningsärenden där det har pratats om att släkten ska försörja de som kommer. Samma problematik där. Det saknas anordningar i systemen för att lösa den situationen. Fast politiker envisas med att föreslå det.

Korkat att tro det skulle fungera som Annie Lööf drömmer om. Alla andra partier som står för generös invandring står också för generöst omhändertagande. Invandrarna har hittills fått allt, förtur till bostäder och det är mer än svensken får som är född här. Centerns förslag kommer aldrig att införas, för att ett 8% parti vill det.
Man ska komma ihåg att Lööfs Centern generellt, står för den råaste formen av nyliberalism vi ser i svensk politik. Invandringsvurmen som man gärna öser skattepengar över,  ger dem ett "mänskligt" ansikte och ett alibi (en taktisk som utnyttjas inte minst för att göra dem osårbara från attacker från vänster). Hade journalisterna gjort sitt jobb och punkterat ballongen, hade Centern redan varit ute ur riksdagen. En sak är säker, C är i alla fall inget "mittenparti", inte någonstans.

Vi kommer inte att
kunna göra som Libanon, sätta dem i enorma läger och låta FN betala notan. FN skulle inte lägga ett öre och alla världens länder skulle kräva, att vi världens rikaste land, skulle ta vårt ansvar. Sossarna(Magdalena A) har själv sagt, att vi är det, även om det inte stämmer längre. Vi har råd, det kommer alla att säga om Sverige. Men själva anser inga andra länder, att de har det. Ni vet hur det funkar med internationell egoism.

Annie
Lööfs förslag bidrar bara till att ännu fler invandrare. 
Hur ska hon förövrigt få fram alla jobb till sina 30 miljoner? Annie Lööf och hennes parti är dårar. Jubelidioter.

Men för all del, om man vill förstöra Sverige en gång för alla, så passar det väl väldigt bra, att göra Annie Lööf till statsminister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar