söndag 7 oktober 2018

Socialdemokraterna har startat en hatkampanj på Facebook mot SD!

Socialdemokraterna har startat en namninsamling på Facebook, där företrädesvis socialdemokrater skriver under, för att hålla SD borta. Den hybris som råder inom S, är bara för mycket. Vilka idioter rent ut sagt. Undra på att detta parti är så hatat. Tänk att ett enda parti kan åsamka så mycken rädsla hos övriga partier. 

Borde "anständighet" ta sig en funderare på, hur de ödslar sin energi, i stället för att satsa den på, att på ett vettigt sätt leda vårt land?

Man kan såklart kalla det desperat och det är samtidigt väldigt smart. Man har faktiskt inget att förlora egentligen, men väldigt mycket att vinna. Löfvén är redan i teorin avsatt, men han kan ju komma tillbaka.

Stefan Löfvén i en video på FB: ”Jag vill rikta ett stort tack till alla er tiotusentals som skrivit på vår namninsamling och tagit ställning för ett regeringsalternativ där vi står upp för anständigheten och bryter blockpolitiken. Detta upprop är mer aktuellt än någonsin. Talmannen har gett Ulf Kristersson i uppgift att sondera ett möjligt regeringsunderlag. Jag kommer ta alla möjligheter att påminna de borgerliga partiledarna om att stå på rätt sida av historien.” Löfven syftar uppenbarligen på sådant som Hitler och andra världskriget.
Löfvén avslutar med: ”Stå vid ert ord, ge inte Sverigedemokraterna makten!
 
Underförstått så är alltså de som inte har samma politiska åsikt oanständiga, fräcka, osedliga, anstötliga, svinaktiga, obscena, skamliga, slippriga, snuskiga, tvetydiga, ekivoka, skabrösa, vågade, liderliga, lättfärdiga, frivola, okyska, otillständiga, otillbörliga samt opassande.


Inlägg från kampanjen på Facebook:
”Är du, Stefan L medveten om att du gör mobbing legal med din vuxenmobbing? Du kanske tycker det är okey, att skolbarn blir mobbade för att deras föräldrar vågar säga ifrån. Kliv ur sandlådan, och börja bete dig ansvarsfullt jämte dina medborgare.”

Svar från S: ”Hej Monika, vi tycker tvärtom att vår partiordförande väl står upp för spelreglerna i en demokrati. Så vi tycker olika här! Men så kan det vara. Hoppas du hittat ngn företrädare och något parti som passar dina åsikter och som du kan engagera dig i. Ha en trevlig kväll! /Helena ”

Lite tragiskt när politiken har förfallit till den låga nivå, att en sådan namninsamling ens är en tanke. Helt otroligt att en sittande statsminister eller ledande politiker överhuvudtaget, kan starta en namninsamling mot 1,1 miljoner svenskars inflytande över sin egen vardag.
 
Varför behövs det en namninsamling, när det varit riksdagsval för bara några veckor sedan? Detta är så otroligt uruselt, att Foliehatten knappt finner ord för det, trodde inte att S och Löfvén kunde sjunka mer i hans ögon, men än är botten, visst inte nådd.
 
Egentligen är sossarna smarta, nu kan de sätta press på framför allt C och även L. Att hålla igång snacket om att SD är skit, tvingar man Centern till samarbete. Det är det detta handlar om, att C och L inte ska acceptera en alliansregering med stöd av SD, samtidigt erbjuder man dem plats i sin egen regering och vips så kan Löfvén sitta fyra år till. Man kan fråga sig på vilket sätt denna anständighet yttrar sig, är det kanske genom att respektera, att det finns olika åsikter, uppenbarligen inte, vilket denna namninsamling tydligt visar.

Vad är det då för anständighet som åsyftas, är det kanske den humanitära anständigheten i, att avstå ifrån att rädda 150 riktiga flyktingars liv för att i stället försörja en (1) oftast ljugande ekonomisk migrant. Ett tecken på en extremt oansvarig misshushållning med landets resurser, samt en tragedi för de som hade kunnat räddas, om resurserna satsats där de gjort bäst nytta.
Finns det någon som har en aning om vad det är för anständighet de yrar om?
 
Det hela handlar om att inte ge efter för SD och att bryta blockpolitiken. Uppenbarligen försöker Löfvén använda en namninsamling som ett politiskt redskap. Kommer detta initiativ betraktas som "nytänk" eller kan det påverka riksdagen så att vi får en S, C, L, MP, V-regering, hemska tanke?

Är det värdigt en möjlig statsminister, att kalla den över miljonen svenskar som röstade på SD för "oanständiga?" Eller som Hillary Clinton sade - Deplorable.
Detta har lite att göra med SD:s hemskhet, utan en socialdemokratisk desperation, över att förlora kontroll över samhällsapparaten och rörelsens parasitära förhållande till denna, inte minst monetärt.

Det är en historisk brytpunkt, med 40-60% höger i riksdagen. Detta underläge är l
ång term, kommer inte att ändras på minst ett par val. Framtida miljarder och födkrokar till alla småpolitruker står på spel. Palmecenter, tillrättalagda lotteri- och marknadsföringslagar till rörelsens fördel som står på spel. Inofficiellt även inflytande över departement och myndigheter, men framför allt tillsättningar som står på spel.
Socialdemokratin använder SD till att skrämma allianspartierna och dess individuella ledamöter, från att nyttja sitt historiska öve
rtag eller ska vi säga socialdemokratins historiska underläge.

Det är pinsamt uppenbart, att socialdemokratin satsar allt de har, på att slå sönder
ett höger alternativet, för att själva kunna bilda vilken regering som helst, inklusive utförande av galna namninsamlingar. Gudarna vet, om de inte skulle ta in SD, om det knep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar