onsdag 24 oktober 2018

Halleluja nu kan Sverige börja gå mot rätt riktning när Fridolin avgår!

Gustav Fridolin har idag meddelat, att han avgår som språkrör och ställer inte upp för omval i samband med Miljöpartiets kongress i maj 2019.
Fridolin: ”Jag hoppas få lite mer tid att vara den pappa och man jag vill. Jag längtar efter att undervisa igen!”

Han avgår med de lägsta förtroendesiffror som en partiledaren i ett svenskt parti någonsin haft. Han är det yttersta exemplet på ”
sämst i klassen!”
Att den här nyheten kommer ut, under en av Sveriges genom tiderna mest turbulenta regeringsbildning, tyder så klart på, att någon ställt ett ultimatum bakom stängda dörrar. Sannolikt är det inre påtryckningar på Rosenbad, att han måste avgå i de pågående förvirrade regeringsförhandlingarna. Sådant spel bakom kulisserna skall inte underskattas. Kanske är Fridolins avgång ett sätt att bädda för en kommande blocköverskridande regering? Så i realiteten är han sparkad, han har fått sparken, fast på ett mjukt sätt. För de andra partierna är det beklagligt. Fridolin har länge varit, ett sänke för MP och som sådant en nyttig idiot.

Dessbättre finns det en hel del minst lika tokiga ersättare redo.
MP har redan Lövin och då måste det bli en "man" (i ett hen-parti kan det bli annat än de riktiga könen). Hoppas de lyssnar på sina gräsrötter och väljer någon militant typ som skrämmer iväg de sista väljarna också. Foliehatten har stort hopp om, att MP väljer ett likvärdig bra språkrör som Fridolin varit! Förhoppningsvis en islamist som avspeglar partiet och dess värderingar bra eller kanske ännu bättre! MP vill kanske blir riktigt radikala och väljer ett könslöst språkrör, en som redan håller på med könskorrigering.

Foliehatten ser fram emot att han skall börja jobba i den skola han kört i botten och ordnat elevunderlag till. Kommer naturligtvis att gå åt helvete när han kommer ut i verkligheten. Det kan bli en (o)trevlig överraskning för lille Fridde, att se hur skolan fungerar inifrån. Tror han pallar med en vecka, som bäst. Må eleverna ta väl hand om honom!

Fridolin är så okunnig om det mesta, att han inte vet hur dum han är. Han har förstört den svenska skolan. Helt otroligt att den muppen fått sitta kvar så länge. Påminner om Mona Sahlin och Dan Eliasson.
Helt klart är Fridolin, en av de absolut största besvikelserna inom svensk politik någonsin. Allt har slutat i pinsamma misslyckanden och MP har bekänt färg som ett renodlat extremistparti. Lägg därtill den oerhörda skada MP har varit med om, att åsamka Sverige med fullständigt vansinniga beslut.
 
I maj har han gjort sina 12 år i riksdagen. Då kommer han att omfattas av de gamla reglerna. Fridolin har rätt till en garantiersättning kring 65.000 per månad fram till sin pension.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar