fredag 13 december 2019

Ännu en gång visade brittiska folket, att det är Brexit som gäller!

Storseger för Boris Johnson. Siffrorna pekar på egen klar majoritet. Det är glädjande att Boris Johnson och hans Tories vinner valet stort, så att Brexit äntligen blir av. England röstade för ett utträde ut ur EU -Brexit. One second time det står kristallklart! Skottland röstade för att få vara kvar. Lib Democrats ledare förlorade sin plats i parlamentet!
 
Pundet stärks och börserna stiger. Det betyder nog att experter räknar med att Brexit är bra för GB och dess handel med övriga världen. Innan Brexitvalet påstog många av dessa s. k. experter, att Brexit skulle vara en katastrof för GB.
I januari slipper Storbritannien tvångströjan EU, när slipper svenskarna tvångströjan Löfvén och hans katastrofala regering?

På ren och skär svenska undrar Foliehatten, vad fan håller SVT på med? Det sprack för vänstermupparna på Rapport
och de gråter av ilska och hat. SVT och MSM kan inte längre dölja och förvanska sanningen. Deras desperata spekulationer om kommande motgångar i valet för Boris Johnson kom på skam! Vad lurade det hela svenska folket har varit över den oberoende och opartiska rapporteringen sista(hela)tiden ifrån svensk MSM och SVT. Enligt deras rapporteringar har det framstått som om vilket parti som helst skall kunnat att ha skördat stora framgångar. Det enda som har varit konstant är att Boris är satan själv och allt ont kommer att inträffa om djävulen Boris vinner.

Nu kan det kommunist/MP-miljöträsket till ”journalister” suga på den här smällkaramellen ett tag. Foliehatten är övertygad om, att Boris till delar kommer att bli en ny Churchill för ”Great Britain.” ”Make Great Britain great again!”
Boris kommer motarbetas stenhårt av globalistvänstern precis som dom motarbetar Trump.

Hur ska den svenska makten och media hantera detta valutslag? Hur ska man kunna svälja, att ett demokratiskt val har gått rakt emot vad etablissemanget hade hoppats på? Det är klart det blir det gamla vanliga svamlet om nationalism, rasism och främlingsfientlighet. Samma gamla vanliga retorik som man hör om SD. Den vänsterliberala bubblan över Storbritannien har nu spruckit. Återverkningarna på EU:s vänsterliberala bubblor kommer att bli monumental de närmaste åren.
 
Foliehatten citerar den östtyske trubaduren och regimkritikern, när Honecker förstod, att det fanns stort motstånd mot DDR-regimen.
”Du får skaffa dig ett nytt folk.”
Det är precis vad Löfven jobbar stenhårt med den detaljen, att ersätta det svenska folket med invandrare som röstar rätt!

Orsaken till att den vämjeliga Corbyn har tappat så stort beror förmodligen till stor del på, att brittisk media har fokuserat på hans sympatier med islamistiska terrororganisationer samt hans uttalade antisemitism. Känns det igen? Exakt som i Sverige!

Johnson ville något, sa något, drev en linje. De andra bara svamlade. Alla europeer är så trötta på svammel och längtar efter politiker som vill något. Det ligger uppenbarligen en förbannelse i Brexit, när Brexit-motståndarna verkligen behövde en duktig politiker på sin sida, så fick de den sämsta i historien. Aldrig har SR pratat så fryntligt om ett nationalistiskt parti som när de rapporterar om det skotska nationalistpartiet. De vill minsann inte dansa för Boris pipa.
 
Foliehatten undrar stillsamt när verkligheten ska gå in hos vänstermedia. Hur länge ska man ”oja”sig och vara förvånade över hur folket i ett helt land väljer sin framtid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar