onsdag 4 december 2019

Årets julklapp vore om Stefan Löfvén och JÖKen avgick!

Årets julklapp vore om JÖKregeringen avgick och det skulle med råge överträffa alla tidigare julklappar. De senaste 5-6 månaderna har varit en mardröm för Stefan Löfvén. Han är en statsminister som vägrar att se verkligheten och bygger sin retorik på vänsterliberal ideologi. Bara att påstå att socialekonomiska faktorer är orsaken till det enorma våldssamhälle, är unikt! JÖKregeringen är helt oförmögen att lösa Sveriges problem. JÖK-en har för sossarna blivit det DÖ, blev för Alliansen.

Han har hela tiden gett intryck av att vara en liten pojke i allt för stora kläder. Har du någonsin sett något osäkrare än Stefan Lövfen? Han har helt enkelt inte mental styrka att handla, tycka eller göra något med den låga självkänslan. Det är ett under, att han blivit statsminister. Antagligen tyckte den kvinnodominerande
(Jämtin) inre kretsen, att lilla Stefan skulle bli en bra statsminister som de kunde styra.
 
Den tid som Stefan Löfven varit statsminister kan sammanfattas ett ord: katastrof! Han spelar sin roll som statsminister efter manus, alla som bestämmer sitter i kulisserna, han har betalt för att spela dum i huvudet, svara enformigt, mala om samma teorier. Han blir ihågkommen som den socialdemokrat som raggade mest röster åt SD.
 
Tillsammans med sin vice Lövin har de lika ”stort” eller litet förtroende och snart har de så lågt förtroende, att det inte är mätbart. Märkligt att Löfven, Lövin och Lööf har förtroende av någon överhuvudet taget. Lööf kan börja med att äta upp sin högersko som hon lovat och inte hållit. Löfven kan börja med att fixa Europas lägsta arbetslöshet som var ett av hans många vallöften. Lööf kan berätta varför hon gav afghanerna amnesti!

I ett land med en normal/klarsynt befolkning hade Löfven varit körd för länge sedan, efter att han stod och skrek ”mitt Europa bygger inga murar” på Medborgarplatsen 2015. Redan vid den tidpunkten var samhällsproblemen enorma, men den bekväme ”dumsvensken” valde att stoppa huvudet i sanden, öppna lådvinet och hoppas på, att det obehagliga inte skulle drabba dom själva och i valet röstade de på sossarna. Svenskarna måste vara planetens mest lättstyrda, naiva och ängsliga mesar som hycklar sig fram i livet.

Foliehatten ifrågasätter starkt de opinionsundersökningar som ger sossarna 24-28%. Han ser i sin bekantskapskrets, att de rödaste av röda sossar, inte längre gillar Löfvén och det säger inte så lite. Ärligt talat så tycker Foliehatten nästan synd om lille Steffe, framskjuten av folk i bakgrunden, för att han ska agera duktig idiot och agerar duktigt som en idiot.
Ett av de största problemen som Sverige har, är att vi har en mycket inhomogen befolkning. En gång i tiden sa Tage Erlander att Sveriges styrka var en homogen befolkning och han hade rätt, men så är det sannerligen inte längre och problemen har kommit som ett brev på posten.

Huvudmålet för de flesta svenska riksdagspartierna var att skapa ett mångkulturellt samhälle, så det enda som kan rädda Sverige är, en stor återvandring.  Stefan Löfven kan inte heller agera helt fritt, utan det finns starka krafter som mer eller mindre förbjuder honom, att ändra migrationspolitiken. I stället svassar svenska politiker som katter kring het gröt och försöker lindra symtomen, i stället för att ge sig på roten till det onda.
1:a och 2:a generationens invandrare röstar inte. Sossarnas stora kärnväljare är pensionärerna som sossarna under lång tid har utmärglat. ”Gammelfolket” röstar som dom alltid har gjort, eftersom det var sossarna som byggde upp Sverige, så det blev så bra som det blev.

Sossarna kommer aldrig mer kliva över 30% och förmodligen inte över 25% heller, blir inte förvånad om det här är sista mandatperioden för
sossarna under väldigt lång tid framöver vid makten, förmodligen 4-5 mandatperioder. Sossarna kämpar som ”djur”, för att få fattigfolket att rösta, klart som fan dom strösslar med våra medborgarskap, i hopp om att fattigfolket sedan ska rösta på, de som ger bidrag och medborgarskap.

Sossarna har alltid hållit fast vid en partiledare som har levererat ”segrar”, ett dragplåster som har något som ingen annan sosse kan leverera. Enligt ribban är en vinnare = lite bättre än jumbon Juholt.
Vad Löfven har levererat, är att han tog S under 30% för första gången sedan 1914. När man tänker ”seger” tänker man Alliansens egna majoritet 2006 eller när Reinfeldt tog M
över 30% för första gången sedan 1914. Foliehatten är övertygad om, att i ett rum med fem toppsossar där en heter Löfven, finns det minst två som skulle fixa bättre siffror. Han kan ju inte ens föra ett stringent resonemang, endast rabbla kombinationer av olika talepunkter han tränat in.

Hans makt har säkrats endast genom olika hemsnickrade överenskommelser för att kringgå valresultaten. Amerikanska vänstern(Dem) lipar över att Clinton fick 48,2% mot Trumps 46,1% och att det därför är orättvist att han vann. Vi leds av en regering som fick 32,7%!
Foliehatten ser fram emot julklappen, men får kanske skjuta på det något år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar