tisdag 10 december 2019

Nu kan Cissi Wallin numera titulera sig som kriminell.

Enligt SVT-direkt: ”Cissi Walin dömd för förtal. 100 dagsböter á 50 kronor plus skadestånd till Fredrik Virtanen på 90 000 kronor. Villkorlig dom 2 år.”
 
Domen var naturligtvis det bästa som kunde hända Cissi. Nu kommer hon verkligen kunna göra sig till offer och att hon offrat sig för alla kvinnor, vilket innebär att hon kommer anse sig ha tolkningsföreträde i offerkofta-frågan.

Det är två år sedan som Cissi Wallin publicerade ett inlägg på Instagram där hon pekade hon ut journalisten Fredrik Virtanen som skyldig till att ha våldtagit och drogat henne 2006. Händelsen har tidigare utretts av polis, men förundersökningen lades ned.
 
Citat från domen: ”Mot bakgrund av detta kan böter inte anses vara en tillräckligt ingripande påföljd utan brottet har ett straffvärde som ligger på fängelsenivå. Cecilia Wallin Blomberg är ostraffad och lever under ordnade förhållanden saknas det särskild anledning att befara att hon kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet. Påföljden kan därför stanna vid en villkorlig dom.”

Villkorlig dom gör att hon måste sluta upp med namnge personer hon inte gillar av någon anledning, hoppas hon överklagar då får hon säkert krypa in i fängelse då högre jurister ser allvarligt på grovt förtal.

Om man tittar tillbaka på Cissi Wallins historik när det kommer till lögner, så är sannolikheten ganska stor, att hon ljugit även i detta fallet. Ofta ljuger Cissi Wallin för att få uppmärksamhet eftersom hon är narcissist och har ett sjukligt behov av, att stå i centrum och få uppmärksamhet.

Man kan undra hur terapeuten kan veta att det Cissi berättar är ett "förträngt trauma" och inte någon nykonstruerad berättelse? Terapeuten vittnar i förhör (terapin sker under hösten 2011)
""Nina säger att Cecilia har berättat om händelsen flera gånger för henne nu men första gången hon berättar om händelsen så berättar hon spontant." (s.29)"
Notera ordet: spontant.

Första gången den nya historien "traumat" berättas om av Cissi offentligt är den 20:
e dec 2010,  mer än ett halvår innan terapin.
"Jag har fragmentariska minnen av det som hände. Bland annat minns jag att jag vaknade till av att han kravlat upp mot mitt ansikte och försökte trycka in sin kuk i min mun medan han väste "sug då, sug!". Sedan föll jag tillbaka in i dimman."


Värt att hålla i minnet:
"Johanna Koljonen inledde en twitterbaserad diskussion kvällen den 14 december 2010"
"Bland annat deltog Sofia Mirjamsdotter och hon skapade hashtagen #prataomdet den 16 december. Cissis nya berättelse dyker upp i samband med "prataomdet" år 2010.
Cissi går till den så kallade terap
eueten hösten 2011 för att skaffa sig ett "vittne" till sin nyskapade historia.
 
Virtanen: ”"Förövaren är fälld i domstol. Jag konstaterar att det är billigt i Sverige att förstöra en annan människas liv. Villkorlig fängelsedom och 100 dagsböter om 50 kronor samt 90 000 kronor i skadestånd. Ett straff som inte känns alls för en mångmiljonär. Men den statliga rättskipningen borde ändå avskräcka andra från att näthata. Ett samhälle där privata hämndmotiv, lynchmobbar och folkdomstolar stöter ut människor från sina sammanhang tror jag inte att någon vill ha, egentligen. Vad är det för värld? Nästa gång är det ditt barn, din bror, din mamma – eller du – som blir ostraciserad. Från en skola, en arbetsplats, en by, en stad eller ett land.
Dagens dom för grovt förtal är därför viktig. Den säger tydligt att vi inte kan skriva vad fan som helst på internet. Jag är glad över domslutet. Möjligen kan tillvaron nu gå vidare efter de värsta två åren i mitt och min familjs liv."

Virtanen må vara ett svin som säkerligen har ”ta…..” på en hel del på kvinnor på krogen, men han är inte dömd för att ha våldtagit Cissi. Han förtjänar inte upprättelsen. Han är ett riktigt vänstergissel. Hur många lögner har inte den ”rackaren” spridit i krönikor och sin "journalistik"? Han är en sådan person som utan tvekan skulle kunna genomföra detta, utan tillstymmelse av dåligt samvete.

Virtanen har delvis fått sitt straff, han räknas som paria numera. Nu är det Cissis tur att få detsamma. Två flugor i en smäll. Dessutom rättvist!2 kommentarer:

 1. Enligt SvT: "Cissi Wallin döms för grovt förtal till villkorlig dom och 100 dagsböter om 50 kronor, meddelar Stockholms tingsrätt."

  - Det som stör mig är dagsbotens storlek. Cissi en mycket stor medieprofil har en fattigpensionärs beskattningsbara inkomst.- Va fan får hen sina pengar ifrån? Inkomst av egen rörelse innan meetoo?

  Saxat Aftonbladet: "Wallins kompromisslösa aktivism är ett privilegium för de rika. För stridbara % med försörjningen tryggad, som har råd att bli martyrer i rättssalen."
  - Va fan bryr hon sig inte om de fattiga och svaga kvinnorna?
  Jo hon är narcisst och hämndlysten då han inte tyckte att hen inte var en hona.

  SvaraRadera

 2. Virtanen kommer från motala , jag känner ingen stolthet att det är min hemstad ,,, tvärtom , många som säger samma om honom , finns en orrenius som motalaborna inte heller håller högt ,,, men dom har dragit in mycke pengar på sitt otrevliga sätt att vara

  Kärringen som får böta är en vänsterfjolla av stora mått

  SvaraRadera