onsdag 11 december 2019

Sverige fick order av ”blobben” att öppna gränserna på vid gavel!

Likt Roms Nero(fast han brände Rom) kan vi notera med vilken glädje och självklarhet som Fredrik Reinfeldt(FR) monterade (Boden brände upp försvarsmateriel för åtskilliga miljarder) ned det svenska försvaret i samband med att slussportarna mot Mellanöstern och Afrika öppnades för den menaitiska folkvandringen.
 
Det är ganska uppenbart att han hade fått försäkringar från någon nation(USA=bloppen) om att Sverige inte längre behövde något effektivt försvar av landet, förutom en professionell insatsstyrka som kunde agera i MENA och på ställen som Afghanistan.


Var det en ren slump eller ödets ironi att USA:s försvarsminister twittrade för ett par dagar sedan, när Sveriges och Finlands försvarsministrar var på besök i Washington:
”Welcoming a great friend and Ally! The US and Sweden have maintained a strong bilateral through joint training, humanitarian aid and assistance, and integrated partnership programs. Sweden is a member of the coalition to defeat ISIS and aiso an enhanced opportunities partner in NATO. Sweden's commitment to promoting global democray, human rights, gender equality and international development and sustainability makes it a respected moral leader in international affairs. ”Den som läser twittret ser att det låter mer som en manual, för en partner till USA. Vårt bidrag till att bekämpa ISIS var och är nog, att ta emot flyktingarna. Ambitioner för den ”Moraliska stormakten” är inget annat än viktiga symbolhandlingar för blobben. Tecken på politisk underkastelse. Det kostar att få något. Allt har ett politiskt pris. Vårt pris var och är mångkultur. Mångkultur är beordrad av blobben och genomfördes på grund av skäl av nationell säkerhet. Flera under säkert storögt– vad menas med ”blobben?” Har Foliehatten drabbats av vansinne?

I en berömd avslutande intervju som summerade mycket av hans presidentskap, så tvingades Barrak Hussein Obama medge, att
"blobben" spöade honom och han tvingades spela efter Washingtons regelbok, fast han gärna själv, hade utformat en egen utrikespolitik. Det var Obamas egna säkerhetspolitiska rådgivare Ben Rhodes som döpte fenomenet inom USAs utrikespolitiska etablissemang till "The Blob."  Vilket inflytande har då blobben och vad vill den? I en artikel i Financial Times från den 2 December i år, besvaras den frågan.Här finns lite idéer om vilka de kan vara: "The Aspiring Novelist Who Became Obama’s Foreign-Policy Guru. How Ben Rhodes rewrote the rules of diplomacy for the digital age."Det är fullt möjligt att i Imperiets kärnland konstatera att redaktörer och journalister vid de ledande publikationerna är en del av det utrikespolitiska etablissemanget utan att man betraktas som galen konspiratorisk foliehatt.

Fol
iehatten vill påminna om, att både DN:s Peter W och Expressens "Feta svin" skrutit om det nära samarbete som Bonniers största organ, har med några av dessa publikationer. Vilka som äger och kontrollerar dem får vi kanske anledning, att fundera över.

Partnerskap med USA skulle garantera säkerhet mot att vi följde "manualen" från blobben. En blobb som krävde, att SD skulle stå utanför på grund av historiska rötter. Signalpolitiken om SD:s historiska rötter från S är ämnat till
blobben, inte till svenska väljare. Reinfeldts signalpolitik om moralisk stormakt och mångkultur var också ämnat åt blobben, snarare än svenska väljare.

Idag har vi facit i hand! USA visar sig inte kunna stå emot ryssarna i Ukraina och Krim 2014. Hela vår försvarsdoktrin måste ändras, med ökad egen kapacitet och förmåga. Det påverkar också regeringspartiernas syn på migrationen. En ny syn måste först förhandlas med vår försvarspartner, för att få godkänt av blobben. Att samarbete med SD och faktiskt minska migrationen är ett brott mot samarbetet med USA. Att avtal är ett avtal. Även om det är hemligt bilateralt avtal.

Foliehatten ser, att efter Hultqvists besök i USA, att den förda migrationspolitiken snart läggs om kraftigt. MP kommer att få ”spader” när faktum går upp för dem! Det kommer att bli ett spel för galleriet, men ingen kan eller vågar gå emot vad blobben har bestämt. Det finns en hake, först måste våra önskemål erkännas och skrivs in i partneravtalet. Men det innebär nog, att vi får hem en massa IS krigare på köpet. Som en del i det nya avtalet. Men varför är blobben så maniskt intresserad av säkerhetsläget i Mellanöstern? Varför måste Mellanöstern tömmas på det oroliga överskott av unga rastlösa män i vapenför ålder?

Foliehatten förstår och han hoppas att alla andra också förstår och inser, att denna del av det stora scenariot handlar om, att det finns en liten expansiv nationalstat i Mellanöstern med inflytelserika diasporor som upplever ett behov av, att överskottet av de rastlösa unga männen i vapenför ålder, helt enkelt flyttas. Helst till en annan del av världen, så att de inte ställer till oro i närområdet. Speciellt vapentränade och ideologiskt skolade IS krigare.

Vad vi nu har fått bevittna, är hur mångkulturen varit en viktig del i den "Liberal global order" som Pax Americana förespråkat och framtvingat. Det Foliehatten och de andra som förstått, vad det handlat om och förundrats mycket över, är hur vänstern har köpt detta till 200% och nu är globalismens främsta förespråkare, trots att dess kärnväljare, är de största förlorararna på denna nyordning. En mångkulturell smältdegel som bara gynnat ett fåtal. Höger-vänsterskalan i politiken är överspelad, eftersom vänstern förespråkar en global transfereringspolitik som gynnar de rikaste mest. De senaste 30 åren har de rikaste blivit allt rikare, medan medelklassen i väst har stagnerat. Många fattiga länder har gjort fantastiska framsteg, men det är inte tack vare transfereringar och bidrag utan eget arbete.

1 kommentar:

  1. Det man har väldigt svårt att förstå när det gäller mångkulturen är att efter ett par generationer så blir det bara en enda kultur.
    Om man ska uppnå en mångkultur så måste man massimportera andra kulturer. Inte bara en. Och dessa människor kommer då att smälta samman. Och deras barn och barnbarn kommer att blanda de olika kulturerna så att det jämnar ut sig och blir ett enda samhälle med en enda kultur vartefter det också bara blir ett etniskt folk. Och vem vinner på det?
    Så mycket för mångkulturen.

    SvaraRadera