söndag 1 december 2019

Det pågår en strid mellan muslimer i Sverige!

Många känner till och har t.o.m. fått, MSB-foldern "När kriget kommer!" Svenskarna trodde väl aldrig, att det skulle aktuellt att ta upp den där foldern och att den skulle komma till användning, men så ser det onekligen ut att bli. Många har varit naiva och en speciell grupp är våra ledande vänsterpolitiker som sett till, med sin ohämmade invandring, att ett krig mellan olika falanger av Islam, inte alls är omöjligt, eftersom de börjat bråka med varandra.
 
Aftonbladet skriver att salafisterna är en fara för Sverige. AB: ”Det pågår en strid mellan muslimer i Sverige, en strid där Säpo, regeringen och mäktiga intressen i Mellanöstern spelar ett spel. Centrum för striden är Stora moskén i Eskilstuna.”
Jag är övertygad om att det blir krig mellan muslimerna i Sverige om inte Säpo ingriper, säger en företrädare för moskén.”

Svensk
a politiker har alltid varit sist på bollen. Övriga Europa börjar inse problemet med denna fredens religion, så fortsätter semantiken och Sverigebilden att dominera nyhetsmedia. Det har förvisso blivit lite bättre, lite fler gråskalor har slagit rot i skallen på flertalet journalister, nu när de själv börjar inse, att de faktiskt personligen kan bli drabbade av sidoeffekter (terror) som är kopplade till Islam.

Att Sverige kommer vara den sista bastionen i
Europa att ”överge” Islam är Foliehatten ganska övertygad om. Svenska politiker gillar inte kristendomen speciellt mycket, men Islam välkomnas med öppna armar. Vad är det för fel på vänsterpolitiker? Varför har det blivit så här skruvat?

Ekuriren-artikel från i år:
"Larmet: Salafister agerar moralpoliser i Eskilstuna Salafismen i Eskilstuna är på frammarsch. Dess företrädare fortsätter att rekrytera ungdomar."
Konflikten står mellan salafitiska sunniter mot mer liberala sunniter.
De har varit föremål för påtryck
ningar från salafister, bl.a. från Abu Raad. Imamen (svensk konvertit) har fått besök av salafister som försökt få honom att ta tillbaka avståndstagande till IS. Salafister har ett vid flertal gånger försökt tagit över denna moské. Att muslimerna kommer att börja kriga med varandra igen är väl knappast någon nyhet, har muslimska grupper någonsin kunnat hålla sams, någonstans på denna planet? Det är bara att titta på MENA, vilka som hotar varandra!

Vad kan man förvänta sig när de senaste regeringarna (Reinfeldt/Löfven) har lyckats med konststycket, att göra samtliga fel i alla beslut under ett par decennier, när det gäller muslimer. Inte minst Löfven och sossarna har prasslat under täcket och de tror, att ingen skall se, vad som har pågått. Sossarna har sålt sin själ till Islam. Det är nästan värt mer än en spontan applåd. Foliehatten är helt övertygad om, att samtliga beslut fattats med öppna ögon av sossarna, eftersom det gäller att få röster.

Sverige har:

Importerar människor från världens alla konfliktzoner.
Grova krigsförbrytare får en fristad i Sverige.
Man bryr sig överhuvud taget inte om identiteter.
Sponsrar deras kulturföreningar med skattepengar.
Sossarna vill inte dra svenskt medborgarskap.
 
Det märkliga har inträffat, att en företrädare vill att SÄPO ska ingripa och samma företrädare i annat sammanhang, pekar på rättigheter i religionsfriheten. Det är helt naturligt att extrem Islamism kommer att etablera sig i Sverige. Det är inte orsakat av att vi har sådana immigranter, utan det är en symbios mellan Islam och den Svenska kulturen.
Vi ser detta uttrycka sig i svensk debatt och svensk politik varje dag. Allt är svart och vitt. Det spelar ingen roll hur dåligt det än blir och hur mycket bevis du lägga upp, det tar evigheter för politiker att erkänna att de har fel och även då är handlingsförlamningen total. Vi behöver inte gå längre tillbaka i tiden än till Löfvens famösa intervju i Agenda

SVT, MSM, sossar och övrig vänster har spelat helt ”oskyldiga” i Islams och religionsfrihetens namn. Ett av dessa spelen är, att så fort Islam hamnar i dålig dager skall det hycklas om, att det är bara en ”pytte pytte” liten del av Islam som är problemet och resten ska naiva tro att Islam är fredens religion, det ena efter det andra snyftreportaget, är en del i spelet.

SD växer och var och varannan nyhet handlar numera om något invandringsrelaterat problem. Om det inte är terror, extremism och IS-anhängare, så är det mord, skjutningar, sprängningar, våldtäkter eller knivdåd och är det inte det, så är det bidragsfusk och/eller det gigantiska identitetsfusket. Frågan är om media orkar/vågar, att lägga interna stridigheter mellan olika grupper av muslimer ovanpå detta, när SD redan har så kraftig medvind? Svenska muslimer var så moderata och fredliga och ville bara betala skatt och jobba. Löfven får rycka ut och säga ”vi såg inte det här komma”. Media sitter i rävsaxen och har att välja mellan att dö (fortsätta rapportera som om det vore 2015) eller gnaga av sig benet och rapportera enligt verkligheten och därmed fortsätta bekräfta SD:s verklighetsbild.

År 655 (bara 24 åt efter profetens död) började det första muslimska inbördeskriget. Det var mellan profetens svärsonen Ali (utropad till kalif) o hans änka (profetens favorithustru Aisha). Orsaken var att Ali anklagat Aisha att varit otrogen cirka 30 år tidigare. Men även en maktstrid om vem som skulle ta över och bli den legitima ledaren för den muslimska rörelsen och världen. De försökte till en början förhandla men det sprack ganska kvickt då några tappade besinningen och blodet började flyta.

De två styrkorna med totalt närmare 50 000 personer möttes kort därpå i det som gått till historien som kamelslaget. Slaget lär även med muslimsk måttstock ha varit extremt blodigt o
ch grymt. Enligt krönikörerna så lär slagfältet ha täckts med över 10 000 döda och lemlästade kroppar. Änkan förlorade. Händelsen skapade både religiös splittring och hunger för hämnd och upprättelse. Ett djup infekterat sår, inom det islamiska samhället.

Islam splittrades i två totalt oförsonliga grupperingar, shia och sunni. Dessa två delar av fredens religion, har slaktat varandra, under århundraden. USA:s inblandning och krigföring i Irak, kastade nytt bränsle i konflikten. Iran( sunni) passar på, att ta sig över gränsen till Irak som är sunniter. I Irak hittas lik hela tiden som saknar näsor och ansikten och med en mängd hål i huvudet. Skotthål? Nej, man dödar sina dödsfiender genom att borra med borrmaskin i huvudet. Plågsamt och rått så det förslår. 

En vanlig distinktion är den mellan islamism och salafism. Salafismen bygger på den puritanska wahhabismen från 1700-talet, med fäste i Saudiarabien, medan islamismen representeras av det Muslimska brödraskapet som uppkom i Egypten under 1920-talet. I båda fallen eftersträvar man en återgång till en ursprunglig form av islam, även om Brödraskapet är berett att acceptera vissa av västvärldens landvinningar. Bland salafisterna kan man urskilja tre riktningar: inåtvända purister, de politiskt orienterade samt våldsbenägna jihadister.
Av stor betydelse är att det i Islam aldrig funnits en klar skillnad mellan stat och ”kyrka.” Att politik, kultur och religion traditionellt utgör en enhet, skapar problem i ett modernt samhälle och kan, oavsett våldsbejakande strömningar, leda till svårlösta konflikter i länder som Sverige.

Krig mellan muslimer, skjutningar och sprängningar på veckobasis, närmare en halv miljon som lever i parallellsamhället, där det enda sättet att försörja sig är genom kriminalitet eller svartjobb. Statsministrar som slänger citat omkring sig såsom: ”öppna era hjärtan” eller ”vi såg det inte komma.”

Ian Wachtmeister fick frågan om han trodde att det skulle bli inbördeskrig i Sverige. Hans svar blev "
Ja, mellan sunni och shia, medan svensken är sjukskriven och går på älgjakt."

Om det skulle bli inbördeskrig i Sverige mellan shia och sunni, blir det intressant, att se vilka som skall slåss? Skall muslimer som själva anser sig vara moderata gå fullständigt ”bananas” eller blir det bara extremisterna och salafister som skulle delta? Vilken sida skulle alla gängkriminella och ”adidaskrigare” välja?

Notera att de flesta afghanska barn är shia. Kanske
blir det helt plötsligt "tryggare" i Afghanistan, om grupperna börjar bråka/slåss med varande och vid ett sådan situation flyr de kanske, hals över huvud tillbaka till Afghanistan, för där är det tryggare!
Sverige behöver hjälp av en internationell haverikommission,
eftersom vi har en regering som inte klarar av någonting mer, än att höja skatterna hela tiden!

1 kommentar:

 1. Lapri, men rätt skall vara rätt: Muhammed dog, som jag trodde ,632
  Således 23 år
  Hoppa nu inte på mig för det. Vill som vanligt bara hjälpa
  Ser med glädje fram mot att muslimerna utrotar varandra
  Märkligt hur en liten pacifist kan förändras...
  Trevlig första advent!

  SvaraRadera