måndag 23 december 2019

Det kan bara hända i Sverige!

Ännu en utländsk toppolitiker som är skriven i Sverige som lurar skattebetalarna med falsk ålder och identitet. Abdul Razag Ahmadzai, 63 som går på bidrag i Göteborg och är med och bildar regering i Afghanistan.
 
För uppenbarligen räcker det med att granska utländska politiker för att skaka fram sådana här fall. Är det möjligt att ens nämna Sverige utomlands numera, utan att folk drabbas av skrattattacker? Det sammanfattar nog Sverige rätt så bra. Utländska politiker går på svenska bidrag och ljuger om sin ålder och identitet, precis som skäggbarnen.
 
En afghansk topp politiker lever på bidrag i Göteborg men bor i Afghanistan i en enorm lyxvilla! Att många flyktingar tillhör nomenklaturan i sina hemländer har man känt till länge. Rent psykologiskt är denna nya ”skandal” intressant! Hur kommer makten att hantera detta? De har noll koll till vem de betalar ut pension till,  om de lever eller är döda, om den som får bidrag finns i Sverige. Hur hanterar PK-media detta rent psykologiskt ? Vilka stämplar kommer de att plocka fram?
 
Detta är bara toppen av isberget. Det enorma fusket med pensioner och bidrag kan bara fortsätta med maktens välsignelse. För att bekosta den totalt vansinniga invandringen, så påför man miljökampanjen alla extra skatter man kan hitta på. Alla skatter går till att sponsra flyktingarnas lyxliv i MENA. Bidragen är tydligen så generösa, att man inte bara kan leva som en kung, man t.o.m bli minister i sitt hemland.

Känns som att PK-media börjat få lite kalla fötter. Nu när SD är Sveriges största parti kanske man gör lite trevande försök att vända kappan efter vinden. Trots allt, man rapporterade om att Iraks försvarsminister var svensk medborgare.

Men för att de ska ta upp denna nyhet kräver förstås att de kan verifiera uppgifterna först och det lär ta en stund nu i juletider. Vi får väl se om vi får läsa om detta i mellandagarna!

Det var Fria Tider den av PK ”rasiststämplade” som för andra gången avslöjade fuskande MENApolitiker som är skrivna i Sverige och får bidrag under falskt namn och bor i sina hemländer. Första avslöjandet var Iraks försvarsminister!

För något dag genomfördes ett val i Afghanistan och efter valresultatet väntas politikern Razaq Ahmadzai, 58, få en tung post i president Ashraf Ghanis nya administration. Ahmadzai bor i en av de dyraste lyxvillorna i Kabul, skriven i Sverige där han får bidrag och tillskansar sig pensions utbetalningar avsedda för hans sedan avlidna mor som dog 2017. Han har uppgett till skattemyndigheterna, att hans mor flyttat tillbaka till Afghanistan.
 
Den här nyheten kommer lite olämpligt för Löfven & Co och Sverige verkar blöda pengar lite varstans i världen. Sverige är hela världens skämt som aldrig slutar leverera.
 
Det är mycket frapperande att Sverige har noll koll vilka som bor i landet och vilka som inte bor i landet, men ändå bor här och får bidrag eller pension. Tricket är att man har dubbla medborgarskap inkl. falska identiteter. Det kanske är detta som sossarna kallar för "Demokratibistånd?" De impotenta svenska myndigheterna undersöker uppenbarligen inte dessa bidragsfusk, det strider mot "värdegrund" , samma "värdegrund" som har raserat det här landet.
 
Dessa två fall som är toppen av isberget bevisar att Sveriges invandringspolitik, är käpprakt åt helvete. Vi kunde ha haft fri invandring om de som kom hit, fick försörja sig själva och då hade vi inte haft de groteska problem som vi har nu. Med det system som Sverige har idag, så behöver man i princip bara komma och säga att de kommer från ett visst land, så får man livstidsförsörjning av svenska skattebetalare. Detta visar också att systemet inte ens är särskilt effektivt, för det har avslöjats, mer än dessa två fall, att invandrare flyttar tillbaka till sina hemländer, med bibehållen ersättning och där lever de som kungar.
 
Det märkligaste är, att många från vänstern sitter och försvarar nuvarande upplägg med humanistiska floskler och dödstrött retorik om vinst och berikning. Problemet är att vänstern inte vill ändra på reglerna. Nu är vi istället i den perversa situationen, att S säljer sig till MP, V och C som blockerar det 80% vill.
 
En annan lika absurd kostnad är efterlevnadspension. De "ensamkommande" barnen" behöver bara skriva på ett papper, att deras föräldrar är döda och vips får de efterlevnadspension.
Det finns ingen kontroll överhuvudtaget!

De som minns, sände Uppdrag Granskning för cirka tio år sedan, där Janne Josefsson avslöjade en juggefamilj som fått assistansbidrag för sin gamla mamma i många år? När socialen skulle hälsa på, låg hon lämpligt nog, alltid och sov. Janne åkte i.a.f. ner till juggeland och hittade graven, tanten hade varit död i sju år.

Sverige...bara i Sverige.
Att JÖKen regeringen skall ändra i regler, kan vi bara drömma om, det skulle innebära att de erkänner att invandrare fuskar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar