torsdag 26 december 2019

Svenska pensionärer som röstat på sossarna i alla tider pekas nu ut som orsaken till kommunernas underskott av Magdalena Andersson!

I ett tal innan jul meddelar Magdalena Andersson(MA), att hon vill se ytterligare höjda skatter för att välfärden skall kunna behållas eller menar MA den välfärd som hon själv har varit med och förstört för all framtid. MA säger att anledningen är, att befolkningen åldras och fler barn föds.
MA kunde istället på julafton, ge det svenska folket den bästa julklapp de kunde tänka sig, om hon för ovanlighetens skull kunde säga som det är. Att invandringen är orsak till att vare sig stat eller kommuner ha råd till något annat. Men det är inte invandrarnas fel, utan det är politikerna som är de skyldiga.

Uttalandet är så oförskämt, att det är den åldrande befolkningen som är problemet.  Det är klart att M
A måste höja skatten, det anländer 900-1000 bidragstagare varje vecka som ska försörjas. Att inte kärringen skäms. Denna nolla till politiker kommer inte att ta ordet ”elefanten” i sin mun som är den enda orsaken till att kommunerna och staten går ekonomisk kräftgång!

Lurendrejeriet består inte att vi svenskar blir äldre, utan att vi har tagit emot hundratusentals invandrare, huvudsakligen muslimer som nu kommunerna får bekosta, med gratis lägenheter, med socialbidrag och barnbidrag, medan vi svenskar inte får hjälp med något. Men visst, Sverige är en "humanitär stormakt" som vår statsminister var ute och skröt med!

Egentligen borde MA ställa sig frågan - vems välfärd är det hon talar om - inte är det svenska pensionärs. När MA ändå är igång med att tala om skattehöjningar, varför inte höja skatten direkt till 110% för svenskarna? Vi är redan slavar under sossestyret!

Pensionsåldern höjdes för svenskarna, så att invandrare som inte arbetat en enda dag, ska vara med och dela på pensionskakan. Detta är det ultimata sveket mot svenska medborgare. Man delar ut pensioner från pensionsfonderna(ÄFS) till utlänningar som inte arbetat en enda dag i Sverige och de får mer i plånboken, än många svenska pensionärer som jobbat hela livet. Detta är rent svindleri mot svenska pensionärer.

Majoriteten av svenska folket är så fruktansvärt korkade, i många fall rent efterblivna som inte kan tänka klart och röstar fram sossarna gång på gång, så dom kan höja skatterna hur mycket som helst. En kompis till mig var i New York nyligen. Han och en kompis till honom var på en bar och då fick han frågan om det bor mest idioter i Sverige som kan rösta fram en regering som går in för att förstöra landet fullständigt med massinvandring.
 
Sossarna har bara en tanke i huvudet, bara en uppoffring eller skattehöjning till, så uppenbarar sig det multikulturella lyckoparadiset. Sossarna har hållit på så nu väldigt länge och en viss Göran Persson administrerade ett uttag med 300 miljarder ur pensionsfonderna och inte blev vi lyckligare för det.
Den nuvarande regeringen gick till val på, att inte bygga några gränser och det första de gjorde efter valvinsten hösten 2014, var att tillsätta en hemlig asylgrupp som skulle förbereda landet för 400 000 analfabetiska aggressiva bidragstagare.

Det är egentligen det enda vallöfte som sossarna lyckats med, hela landet formligen kryllar av invandrare som inte gör något på hela dagen och vår stadsbild är för evigt förändrad. Vi får se vad detta vansinne slutar, för det helvete som sossarna planerat för oss har inte kommit igång på riktigt ännu. Portarna till Sverige är fortfarande öppna på vid gavel.

All politik handlar om att prioritera. Hade vi prioriterat välfärden och svenskarna, så hade vi haft det väldigt bra. Nu prioriteras bidragsberoende asylbedragare. Det är inte gratis att ta hit analfabeter och ge dom allt på skattebetalarnas bekostnad.

Foliehatten undrar om MA tänker överhuvudtaget. Det måste vara mer än pinsamt med de två toppolitikerna som utvandrat till Irak och Afghanistan som vistats i Sverige under falska identiteter och ålder. Bägge har erhållit bidrag och lämnat Sverige och flyttat hem med bidragen. Det hade varit den smalaste sak i världen för MA att se till att stävja detta fusk och då hade hon fått in miljarder till statskassan. Istället väljer MA att beskatta svenska folket istället.
 
Foliehatten undrar om landets finansminister är räknekunnig? MA känner nog inte till, att vi har ca 9000 afghaner utan asylskäl som uppehåller sig här med stöd av den nya studielagen som Annie Lööf drev igenom. Dygnskostnaden uppgår till svindlande 26 miljoner kronor. Ytterligare stora pengar att hämta in till statskassan om sossarna och C inte var kompletta idioter!

Det är väldigt märkligt att man inte sänker dom väl tilltagna bidragen för ekonomiska invandrare istället sänker man värmen för dom äldre. 

Skall man tro vad Världsbanken skriver, är bidragen för stora i Sverige. De senaste siffrorna från Världsbanken visar, att ungefär motsvarande 15 miljarder kronor skickades från Sverige som remitteringar till andra länder under 2017. En del hävdar att det egentligen är betydligt större siffror. Det är en tredubbling jämfört med 1998 och motsvarar mer än en tredjedel av hela den svenska biståndsbudgeten på 43 miljarder kronor.

MA stäng gränsen och kasta ut bidragstagarna. Sluta ta i 120.000 bidragsinvällare år efter år. Du mage att gnälla att det är pensionärerna och ( svenska ) barnen som är orsaken till problemen. Det är invandringen från alla MENA länder som kommer hit och som föder barn som aldrig lär sig korrekt svenska. JÖKen har sett till, att hela tjocka släkten kan komma hit och då är det samma procedur igen och igen. Där Magdalena Andersson har du och ditt sosseparti orsaken till varför vi svenskar ska betala mer och mer skatt hela tiden. Sossarnas röstboskap arbetar inte, ändå ska dom välfärden. Räcker det inte med att vi ska vi försörja myglare som som sitter i regeringar i Iran och Afghanistan!

2 kommentarer:

 1. Att skylla på pensionärerna är så lågt för en finansminister att det med råge passerar lågvattenmärket nedåt men det är väl bara ett steg i den pågående kampanjen i att få oss svenskar att bli mer inåtvända och må dåligt! Motsatsen till detta är att vi skall älska invandringen och alla invandrare oavsett hur de beter sig!

  SvaraRadera
 2. Som sagt, det är inte det åldrande svenska folket som förorsakar brister i statskassan. De har för länge sedan betalat in vad som erfordras för en rimlig pension. Och det ska dom få. Det är helt andra saker i statsbudgeten som dragit i väg och kostar alldeles för mycket. Och det skall vi ändra på.

  Exempelvis U-hjälpen är onödigt stor i förhållande till vad det ger för mottagarna och där vi skickar pengar till terrororganisationer och inte har någon som helst insyn.

  Migrationskostnaderna är för höga i förhållande till hur stora vi är och vad vi har råd med. Inget annat land är så generösa med utlänningar och så snåla med ursprungsbefolkningen.

  EU-medlemsskapet är alldeles för dyrt i förhållande till vad allt annat kostar som vi "frivilligt" ställer upp på.

  Och vi behöver absolut inte skänka bort till FN, flera hundra miljoner utöver vår egentliga avgift.

  Det råder ett enormt onödigt slöseri med skattemedel bara för att våra politiker skall få skaka hand och frottera sig med rätt världspolitiker och framstå som att Sverige skulle vara en stormakt.

  Vi är ingen stormakt och vi kommer aldrig att bli heller med den politik vi för och med den invandring vi tar emot.

  Det finns massor med ytterligare exempel.

  SvaraRadera