måndag 2 december 2019

Vår vice statsminister Isabella Lövin - mina damer och herrar har gjort det igen- idiotförklarat sig själv!

I en debattartikel som publicerats i DN skriver partiledarna Ulf Kristersson, Ebba Busch Thor och Nyamko Sabuni, att Sverige behöver utveckla elförsörjningen och därför forska på fjärde generationens kärnkraft. De kräver att regeringen omgående bjuder in till samtal om detta.

Miljöminister Isabella Lövin anser att det är slöseri med pengar, att forska på kärnkraft eftersom det är ”teknik som inte finns!"

"Att forska på teknik som inte finns" Ur
säkta, men är det inte det forskning går ut på? Utan att förstå motsäger sig Lövin fullständigt. MP vill att vi skall forska inom området miljö, för att få fram nya lösningar, vad är skillnaden? Ovanligt korkat uttalande till och med för att komma från den uppenbart helt intelligensbefriade Lövin och hennes uttalande är precis lika korkat som Löfvens strålande: ”döda som flyr över havet.” 

Lövin visar sig vara både teknik- och forskningsfientlig. Skulle forskning bara göras på sådant som redan finns skulle mänskligheten vara kvar på stenåldern, utan vare sig hjulet eller lutande planet. Fast det kanske är miljöpartisternas dröm? Foliehatten undrar hur hon tänker, om hon tänker överhuvudet taget. En förklaring kan vara att hon är miljöpartist och då får man bli hur korkad som helst! Hon verkar vara mycket dåligt påläst, "tekniken" finns redan och har varit i full drift de senaste 3 åren.

Janne Wallenius, professor i reaktorfysik på KTH och vd på Blykalla Reaktorer, sade redan 2015 till NyTeknik, att fjärde generationens kärnkraft har potential att bidra till att nå klimatmålen genom att sänka koldioxidutsläppen. Han sade då att kärnkraften i framtiden kan vara både billigare, effektivare och säkrare.

Pengaslöseri är
alla ”hittepå” skatter som MP kommer på i parti och minut.

Den 1 januari är Ringhals kärnkraftverk avvecklade. Med avvecklingen kommer svensk energipolitik stå inför en stor elbrist. Elbristen är självförvållad. Vi har en regering som inte är kapabel, att föra en energipolitik som ser till svensk industri och svenska folket erhåller tillräckligt med el. Det drabbar också svensk industris tillväxt. Man har inte lagt tillräckligt med pengar på att bygga ut infrastrukturen vilket lett till att man inte kunnat möta utvecklingen. Det är framför allt MP som tror, att den avvecklade kärnkraft kan ersättas med vindkraft.
Foliehatten är stum av förvåning, att Stefan Löfven låter MP och Lövin hålla på med att styra energipolitiken. Är verkligen sossarna så ”maktkåta”, att de inte förstår vad Sverige står inför, med avvecklingen av Ringhals!

Ett parti med endast 4,4% av rösterna borde inte ha ministrar i regeringen. Det är en svaghet i svensk demokrati och Lövin är ett skräckexempel. Miljö och vänstermuppar har alltid trott att utvecklingen står still, att Lövin uttalar sig om teknik visar hur okunnig hon är, man borde kalla henne "kärnkraftförnekare", men inte sjunka lika lågt och ignorant som ordet "klimatförnekare!"
 
Isabella Lövin som vill att vi alla ska gå till jobbet, medan hennes man kör en bensinslukande bil, för han "kör tunga stenar!"
Skulle vara intressant att se och höra hur hon har tänkt sig att vi i framtiden ska få energi. Får hon bestämma, ska vi inte alls ha någon el. Strunt det samma om vi dör på grund av en inbillad klimatförändring, upphaussad av en liten flicka som säger sig ha superkrafter, för hon kan se koldioxid skapas eller vi dör för att miljötalibanerna vill att vi ska dö ut, för att inte påverka klimatet.

Förra veckan var det MP:s Lorentz Tovatt som tappade sina hjärnceller, när Norwegian flyttade sin långlinjer från Arlanda 
och nu Isabella Lövin. Varenda gång någon MP företrädare försöker tänka och öppna munnen, då kommer det mest idiotiska idéer fram och det kan inte vara annat, än att de tappat sina hjärnceller. En annan med tappade hjärnceller är MP;s trafikborgarråd som förnekat Stockholms superba luft som idag är nere på samma nivå som på 1960-talet. Han har också sett till att avgifterna för biltullar höjs från årsskiftet.

M
P/S har lovat att Sverige ska bli första land helt utan fossila bränslen 2030. Det bevisar ännu en gång att de tappat sina hjärnceller, de inser inte att det är en omöjlighet! Vi har 10 år fram till detta löfte och Foliehatten är helt övertygad om att MP, då inte finns i riksdagen och att det 15% partiet S letar efter sin tappade själ.

Att exportera miljöproblem till andra länder världsdelar för att uppnå ett fossilfritt Sverige, har MP inga som helst problem med.
Afrika används som soptipp av flera länder i EU. EU dumpar dessutom priserna på överblivna matvaror, så att afrikanska företagare får problem med att sälja sina varor. Foliehatten såg ett engelskt program, hur EU utan skrupler gör detta.
 
Foliehatten är förvånad över att det fortfarande finns väljare som inte ser hur verklighetsfrånvända, opålästa och omogna MP är och att deras politik är fantasier som kommer att resultera i samhällsdestruktion om de får genomföras även i små delar.

Greta har sagt man ska lyssna på folk som har kunskap. Det är det enda Foliehatten kan hålla med Greta om, men inte lyssna på miljötalibaner som hatar tillväxt och välstånd. MP är en bromskloss för nytänkande och kunskap. Att Löfvén låter MP styra miljöpolitiken är som att leda Sverige tillbaka till fattigdom. Sverige liknar alltmer ett U-land. 0-tillväxt, energibrist, eskalerande våld(skjutning i Malmö igår trots Rimfrotst) och stora inkomstskillnader samt politiker som hellre bryr som om invandrare än svenskar.

Bakåtsträvar partiet med Lövin i spetsen har visat sitt rätta ansikte (igen)! Hon är så korkad att vindkraftverken stannar i hennes närhet! Vi går en mörk och kall framtid till mötes, om hon inte förpassas ut i kylan senast 2022!
Undrar om inte "försvaret" säljer ut gamla dieselgeneratorer
! Kanske dax att skaffa sig en generator, så man har någon el när vintern slår till.

Tillägg: För den som vill fördjupa sig i vind som Isabella Lövin anser kan ersätta kärnkraft, bör läsa ”Blåst på konfekten!” En förödande beskrivning om vindkraften. Dessutom talar inte Lövin om, att alla elkunder på sin nota, betalar 9 miljarder varje år i subventioner till vind. Trots detta går de som äger ett verk med förlust!


1 kommentar:

  1. Har man mestadels läst Damernas Värld, Vecko-Revyn och Expressen kan det nog bli lite fel ibland.... men hon personifierar nog folksjälen tillräckligt för att ta MP över 4%, tror jag.

    Märk väl att MP har röstat med 30 år till med Tjernobyl-farlig kärnkraft... Vid en olycka ska det bli intressant vad "Miljöpapartiet" anser om den "miljö" som de då har blivit medskapare till. :-)

    SvaraRadera