torsdag 28 november 2019

MP:s Lorentz Tovatt visar att han tappat hjärncellerna!

Miljöpartiets Åsa Romson lämnade riksdagen 2017 och ersattes av Lorentz Tovatt, före detta språkrör för Grön Ungdom som vill avskaffa rösträttsåldern, så att även bebisar kan rösta i riksdagsvalen i ett twitter. Läs gärna kommentarerna!

Lorentz Tovatt är MP:s klimat- och energipolitiske talesperson och igår twittrar han och är glad, när beskedet kom igår, att Norwegian lägger ner alla långdistanslinjer från Arlanda till Thailand och USA.
Tovatt: ”Seger! Flygskatt och flygdebatt får effekt!”

Förra veckan twittrade Lorenz Tovatt om Hedins bil och att han önskade att företaget skulle gå i konkurs.
Tovatt: ”Vad gäller sådana här företag så önskar jag inget annat än att de går i konkurs. Cyniska jävla klimathatare!”

En MR-skanning av en miljöpartists huvud lär visa ett stort hålrum. De som inte begriper någonting ska hålla käften stängd. Hoppas många ser deras galenskap. Det svenska samhället styrs av ideologiskt vansinne, utan kontakt med verkliga konsekvenser.
MP tänker nationalistiskt, på ett globalt problem. Politiken i Sverige är helt huvudlös på område efter område.

En Boeing 747 förbrukar 110 ton bränsle vid start, vilket är hälften av bränslet i planet.
13 ton bränsle/timme vid flygning på marschhöjd.
3 ton bränsle för en landning.
Det Lorentz Tovatt jublar över, är att en långflygning nu kommer att ha två starter i stället för en. Förbrukningen och utsläppen kommer att öka rejält.

Tovatt kan inte räkna och kan absolut ingenting om vetenskap, med sin utbildning. MP är det parti i regeringen som styr allt som förstör för Sverige. Man kan tycka vad man vill om Tovatts partis vettlösa och socialistiska politik, men han står i alla fall bakom den. På det sättet är han i alla fall ärlig. 
 
Vem glömmer inte Lorentz Tovatts kommentar om att Ringhals-reaktorerna är ”dysfunktionella, trasiga och farliga” och inte kan drivas vidare ”med ursäkten”, att en stängning leder till ökade utsläpp. Han tror också att bortfallet av el när de stängs kan ersättas med vindkraft, grundat på förhoppningar om en snabb och drastisk ökning av andelen förnybar el i Europa.

Lorentz Tovatt fortsätter den tradition som MP har, att politiker kan få vräka ur sig vilka lögner som helst, speciellt om man är MP-politiker, "Ringhals är dysfunktionellt" ett uttalande som visar, på total inkompetens.
Den som påstår att kärnkraften är ”dysfunktionell” har ingen susning om vad han/hon talar om. Denna energiform är högteknologisk. Med inbyggda säkerhetssystem och perfektion i driften som knappast någon annan energiform kommer i närheten av. Det pågår forskningen kring morgondagens kärnkraft för fullt i många länder. Utom i det dysfunktionella MENA landet Sverige. Denna kärnkraft använder uranbränslet gång efter annan tills där återstår en mycket liten radioaktivitet. Men att få en liten MP nöt till hjärna, att förstå detta är snarast omöjligt.

MP lovade i valet 2018 att sänka CO2 utsläppen, men med nedläggningen kommer MP:s miljöpolitik orsaka större CO2 utsläpp, raka motsatsen till deras budskap till väljarna.
Lorentz Tovatt med gymnasieutbildning ifrågasätter Konjunkturinstitutets forskningschefs uttalande om ökade utsläpp av växthusgaser vid förtida avveckling av Ringhals, Lorentz menar att Ringhals kommer att ersättas med vindkraftverk relativt snabbt! Han kan ju då själv bygga de dryga 1900 vindkraftverk som krävs för att ersätta elproduktionen från Ringhalsverket!
Foliehatten undrar hur jälva korkad får man bli, för att komma in i Sveriges riksdag. Det finns tydligen ingen gräns!


1 kommentar:

  1. Vi skall alla glädjas åt att Lorentz förgyller miljöpartiet.
    En bättre valarbetare för våra mer normala, förnuftiga partier är svårt att föreställa sig.
    Lorentz visar klart hur vansinnig MPs politik är, även den mest urbota idiot inser med Lorentz klargöranden detta.
    Heder år Lorentz! Må det gå honom väl i partiet och att han förblir MP trogen många år till.

    SvaraRadera