söndag 10 november 2019

Igår levererar Malmö som vanligt – en dödsskjutning, en bombsprängning och ett knivdåd!

Återigen levererar Malmö, igår inträffade ett sprängdåd och några minuter senare sköts en femtonåring till döds och en 18-åring skottskadades svårt i/utanför en pizzeria på Möllan, snart en No Go-zon. Under natten knivhöggs en kvinna livshotande på en busshållplats i staden. Att tajma en sprängning av en bil kl, 21 och ett mord några minuter senare en lördag, måste vara tur eller är mer sannolikt orkestrerat av flera personer?


Det är ett mirakel att inte fler oskyldiga inte dödas, sett till hur ofta det smäller/skjuts i Malmö. Om de kriminella haft poliserna oförmåga, att skjuta, hade det nog sett annorlunda ut. Men nu är de inte heller nervösa. Hur länge skall detta helvete för malmöborna pågå? Svaret är så länge Löfvén sitter kvar. Då får hans röstboskap härja vilt!

Skjutningen genomfördes i stadsdelen Möllevången, torget i stadsdelen heter Möllevångstorget. Slangordet "Möllan" refererar oftast till torget, men ibland till stadsdelen. "Mölla" är skånska för kvarn och "vång" är skånska för åkerlapp. Pizzerian där dramat äger rum tycks vara Möllans pizzeria. I folkmun kallad "Möllan" även den.

Malmö går från klarhet till klarhet som världens mest trygga stad för svenska skattebetalare, vilket beror på, enligt PK-värdegrunden, på det kulturberikande mångfaldet som genom massimport ska berika folkhemmet. Flera malmöbor tycker det räcker nu, nog med pang och boom. Hoppas detta var spiken i kistan för JÖKen!
Kommer de inte åt ledaren så avrättas springpojkarna som är lättare att komma åt, eftersom de inte tror de är i riskzonen och därför äter de på pizzerior. De vill inte "gå till madrasserna" som maffian gör, när det är gängkrig. De är bra yngre tonåringar som tror, de är utom fara och så gick väl den yngre fortfarande i skolan.

Vi tänker på individnivå här i Sverige, att just dessa pojkar skulle gjort något. I Mellanöstern tänker man ofta på klannivå, de tillhör fiendeklanen och kan därför mördas p.g.a. kollektiv skuld. Likaså tar man inte hänsyn till anhöriga, de tillhör också fiendeklanen, den som ska straffas.
Om det inte vore ett starkt tabu kanske de skulle skjuta varandras mammor. "Gömmer du dig skjuter vi din morsa och syrra"? Vi får väl se hur det utvecklar sig, men ingenting är uteslutet.
Enligt uppgift, om man jämför de från Mellanöstern och juggar, har de utkonkurrerat juggarna i Göteborg och Malmö. Tycka vad man vill om juggar, men de framstår som änglar, jämfört med de från Mellanöstern och Afrika som kommit på senare år. Dom ger sig inte på tjejer/kvinnor eller anhöriga. 
 
Det finns uppgifter om i media att det inte var dessa två killar som mördaren var ute efter. Det behöver ju inte vara direkt personligt mot dessa killar. Det räcker med att de är med i fel gäng, så hämnas andra gäng på någon av dem, oavsett vem. En annan förklaring kan vara och de skrämma andra killar, så det rivaliserade gänget har svårare att rekrytera nya. De är i perfekt ålder för att vara springpojkar som säljer tramadol/röka/kola och vissa hamnar själva i ett beroende och har sedan inte råd att betala, det kan röra sig om summer på 50.000kr.
Rent teoretiskt skulle 15-åringen kunnat samlat på sig fiender under fem års tid. På de åren kan man förmodligen samla på sig många. Men om det så bara är ett halvår BO befunnit sig i kriminella kretsar kan
han ändå ha "kvalificerat" sig, för avrättning. Det kan räcka att du tittat åt någon annans flickvän, för att du ska ligga illa till.
 
Tydligen pågår flera konflikter mellan de kriminella gängen, enligt uppgifter till Kvällsposten. De är till 99,9% kända av polisen och självklart är föräldrarna underrättade om vad deras söner håller på med och vilka de rör sig med och att det nästan alltid handlar om invandrare. Hur hanterar dessa föräldrar omsorgen om sina söner, föräldrarna borde väl se, att deras söner har mycket pengar och att de gömmer vapen i sina rum. Föräldrarna borde förstå, att de anlitas av äldre kriminella, föräldrarna till denna nu döda unga pojke(palistinier), brister i sitt föräldra ansvar. De här kriminella småpojkarna tillhör andra generationens invandrare. Våra svenska värderingar är främmande för dom och något de inte vill ta del av. Foliehatten är övertygad om, att de sociala myndigheterna, garanterat känner till brottsoffren och att otaliga orosanmälningar ägt rum. Foliehatten har fått info om detta från en socialsekreterare i Malmö och de värsta av allt,är att föräldrarna brukar inte bry sig. De får sina bidrag och deras söner drar in pengar.

Att sälja knark ger många unga killar, en möjlighet att tjäna pengar på en nivå de aldrig kommer komma i närheten av, genom hederligt arbete. Ett Sverige som går mot färre och färre okvalificerade jobb, kommer aldrig lösa detta.

Enligt polisen kommer de nu efter denna skottlossning, att lägga mycket mer kraft på, att utreda händelsen. Ett flertal platser har spärrats av för att genomföra tekniska undersökningar. Vittnen förhörs och dörrknackning genomförs i området. Möllevångstorget är kameraövervakat och övervakningsfilmen kommer att analyseras. I trygghetsskapande syfte kommer fler poliser att synas på Malmös gator under en tid framöver. Vad ska de komma fram till, med att visa sig mer? Att receptet på kanelbullar behöver justeras, för att de kriminella inte verkar bli snällare av fikapolitiken? Enligt Foliehatten borde polisen topsa alla misstänkta, ta fingeravtryck, sätt fotboja på dem. Följa deras mobiler och internettrafik. Ha direkt insyn i deras bankkonton. Då ser man alla röda trådar. Att totalövervaka alla misstänkta gängmedlemmar är den enda lösningen för att utreda och förhindra brott.
 
Svensk polis börjar i vissa områden sticka ut lika mycket som amerikanska soldater i Irak. Alla känner till var de uppehåller sig och de saknar lokalbefolkningens välvilja. Malmö börjar bli ett förlorat territorium. Samtidigt verkar dumsvenne bara bittert konstatera, att det bli sämre.

Expressen: ”Thomas Larsson, 55, bor i Malmö och befann sig i området där skottlossningen skedde. Min mamma bor här i ett kvarter bakom men man är luttrad. Jag har växt upp här och det har hänt mycket här men det har blivit en stor negativ förändring här.

Agneta Hamberg, 59, också hon från Malmö, håller med. Det räcker nu. Nu är det nog. Vi kan inte vänta det måste hända något nu. Man förlorar tryggheten. Det är otryggt för alla ingen går säker. Du kan vara på fel plats vid fel tillfälle.”

Hur många gånger har man sagt att "det räcker nu"? Inget kommer hända p.g.a. det.
Samhället håller på att förfalla totalt och desto starkare blir invandrargängen. Det verkar inte folk fatta. Samtidigt väntar minst 300.000 nya MENA-människor till Sverige, innan nästa val. Känns bra. 
 
Allt detta som sker är politikernas fel och svenskarna som har röstat för detta.
Vem är förvånad egentligen?  Många kritiker varnade, att det blir så här, med den sinnessjuka massinvandringspolitik sjuklövern fört i decennier, med framför allt muslimska invandrare. Nu får Sverige skörda den draksådd med råge som dessa politiker har sått. Sverige var ett välfärdsland med skyhöga skatter som bara har öst in invandrare, utan några som helst krav, samtidigt har man öst ut massa bidrag som invandrarna utnyttjat, inte invandrarnas fel och självklart har det varit ett stort dragplåster. I vilket annat land i EU kan du få som förälder 25.000 retroaktivt, för ett barn?
Sverige är söndrigt land och det kommer aldrig läkas av sig självt.
Frågan är vad makten kommer att göra, titta på eller ta i med hårdhandskarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar