fredag 22 november 2019

En ”svensk” har blivit försvarsminister i Irak som är sjukskriven och går på sjukpenning – en bättre integrationshistoria finns inte!

Undrar om inte detta avslöjande, även för att vara i Sverige, helt bisarra historien med Iraks försvarsminister som samtidigt är bidragsförsörjd svensk medborgare med minnesproblematik, kommer att bli det som skjuter korkarna ur alla onda migrations andars flaskor, på en och samma gång. Men han är antagligen bara en av 100.000-tals som bor i sitt gamla hemland, finansierad av svenska skattebetalare.

Kontrollen är obefintlig och myndigheterna får inte samköra sina register för att eftersöka bidragsfuskare. Allt är möjligt för var och en som systematiskt plundrar statskassan i de "väl fyllda ladorna" i sossarnas förljugna, upp över öronen skuldsatta land Sverige! Varför inte
sätta en försvarsminister från Irak, en muslim bänk i bänk med broder Löfven och resten av vänstern?
 
Det är ”INTE” tillåtet för Försäkringskassan att kontakta Skatteverket och samköra uppgifter med dem, med mindre än att Skatteverket begärt dessa uppgifter.
Denna "omvända bevisbörda" innebär att den myndighet som ser att:
- bidraga missbrukas,
- skatter inte betalas,
- man är mantalsskriven på en adress där man inte bor,
- man är separerad på pappret men inte i verkligheten
- man inte vistas i landet men uppbär bidrag ändå,
sådana brott kan inte en myndighet uppmärksamma en annan myndighet på, man får alltså inte ta tag i de brott man misstänker.
Det förekommer samkörningar, men det är mest för att få in skatt från företagare. Det blir bara värre och värre. Sverige är världens paradis för fuskare!

I SVT, Aktuellt sitter två ”sossetöntar” och påstår att invandringen inte skapar problem för svenskarna. Den ena är Suhonen och den andra integrerad invandrare som chefar över sosseriets officiella tankesmedja.
 
I alternativmedia kan vi läsa om Iraks svenskdemente försvarsminister, med alternativa identiteter och en tämligen diger journal över klammeri med rättvisan. Enligt vänsterns logik, så blir han automatiskt en etnisk svensk, för att ha åkt tunnelbana i Sverige. Så nu har vi en svensk försvarsminister i Irak.

Dessutom finns det ytterligare ett fall på Twitter:
Jo, det verkar vara på riktigt. För inte så länge sedan var det en liknande situation med Somalias premiärminister - som även han var svensk medborgare folkbokförd någonstans i Järva .”

Saxat: ”Nu kan Nyheter Idag avslöja att skandalen inte bara omfattar folkbokföringsbrott utan även bidragsbrott. En källa inom polismyndigheten bekräftar att det pågår en förundersökning. Både han och hans fru går på bidrag, berättar poliskällan. De bidrag som betalas ut till Iraks försvarsminister och hans fru kommer från Försäkringskassan. Ett av bidragen uppgår till ungefär 5 200 kronor i månaden och ett annat bidrag, ett flerbarnstillägg, uppgår till ungefär 4 200 kronor, enligt poliskällan. I ansökan, som båda två skrivit under, uppges att de bägge lever på försörjningsstöd från sociala myndigheter.
Anmälan: ”Ska vara försvarsministern i Irak och tjäna stora pengar där”
Redan i början av november, alltså drygt en vecka innan Nyheter Idag avslöjade att Najah al-Shammari är folkbokförd i Sverige under annat namn, upprättades en polisanmälan om både bidragsbrott och bokföringsbrott. Det var en anonym anmälare som berättade att mannen är försvarsminister i Irak samtidigt som han är folkbokförd i Sverige.”

ChristerSfeir, respekterad Mellanösternkännare, bekräftar i princip uppgifterna: 
” Iraks försvarsminister Najah Hassan Ali Mandeel al-Adeli al-Shammari har varit i blåsväder i Irak sedan mars pga av sitt svenska medborgarskap vilket strider mot konstitutionen som stipulerar endast ett medborgarskap.
Najah har två efternamn, ett som kopplas till klanen al-Awadel, hence al-Adeli och ett som kopplas till stammen Shammar, hence al-Shammari. Klanen är en del i stammen. Shammar för övrigt är ett av de största stammarna i regionen. Najah var föremål för>
---
”Supreme Commission for Accountability and Justice” som utreder främst kopplingar till Baath-partiet, men också dubbla medborgarskap. Han godkändes i juni trots protester från andra parlamentariker anklagade honom för baathism och innehav av svenskt pass.
---
Avslutningsvis betyder Najah ”framgång” på arabiska. Vi får se hur det går med det."

Idag 9.00 Knäpptyst än så länge i både SVT och MSM, vad Foliehatten kan se. Skall bli mycket intressant att se, hur de hanterar det här. Det är perfekt, att alternativmedia gräver fram detta, det sänker successivt det förljugna etablissemangets förtroende mot botten och stärker alternativscenen.

Vad Foliehatten förstår är det ganska vanligt med flera identiteter, för att utnyttja olika bidrags och förmånssystem i Sverige och det är lätt fixat, eftersom de flesta som söker sig hit får PUT och inte går att kontrollera identiteten på.
 
Det finns uppenbart ingredienser i denna multikriminella soppa som definitivt inte hade utvecklats i utanförskapsområdena om dessa bebotts av socioekonomiskt missgynnade svenskar. Vår store ledare behöver hjälpas till insikt om detta, eftersom han så sent som i förra vecka i Agenda säger att ”vi såg inte detta komma!” Uppgifter som kom för några dagar sedan, har visat, att vår ledare ljuger i SVT, Löfven har känt till detta i flera år.

Samtliga vänster beslutsfattare behöver även ta in vidden av riskbeteende de bedrivit genom, att kravlöst släppa in kreti och pleti och lättvindigt dela ut svenska medborgarskap åt ”Hemliga Mållgan identiteter.”  

Sverige har gjort en "svensk" av högsta chefen för krutdurken Iraks krigsmakt! Vilka otrevliga konsekvenser av detta har "vi" inte ännu sett komma? Varför seriös media inte tar tag i denna stinkbomb, är obegripligt. I Sverige finns också Yasri Khans farsa som sitter och trycker någonstans, samtidigt som han chefar över muslimska terrorister och organiserar terroraktioner i södra Thailand. Vi har tvingats härbärgera en av de högst ansvariga för det sällsynt blodiga folkmordet i Rwanda, vi tvingas samexistera med allehanda hatiska islamister och som grädde på moset, har vi nu också det tvivelaktiga nöjet att bidragsförsörja även en dysfunktionell minister (med familj), för en regim i en dysfunktionell stat.
 
Vi har en minnesslö irakier som åker tunnelbana och sedan blir irakisk försvarsminister. Vilken succestory! En framgångsrikare integrationshistoria finns inte. SVT och MSM borde lyfta upp det, till ett fint exempel !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar