torsdag 7 november 2019

EU = Europas Undergång blir det, om de tvingar Tjeckien, Ungern och Polen, att ta emot muslimer!

EU-domstolens generaladvokat Eleanor Sharpston anser att Tjeckien, Ungern och Polen bör fällas i EU-domstolen för att i strid med EU-rätten vägrat ta emot flyktingar. Generaladvokaten menar att ländernas vägran undergräver rättsstatens principer. Under flyktingkrisen 2015 beslutade EU att omfördela flyktingar som anlänt Italien och Grekland. De tre länderna åberopade lag och ordning och tog emot få eller inga flyktingar. 
 
Eleanor Sharpston:”Dessa medlemsländer kan inte åberopa sitt ansvar att upprätthålla lag och ordning och att skydda den inre säkerheten för att inte följa lagenliga EU-åtgärder som de inte håller med om. Att åsidosätta de åtagandena för att de är ovälkomna eller impopulära är ett farligt första steg mot ett sammanbrott av det välordnade och strukturerade samhället som styrs av rättsstatens principer. ”
Yttrande är inte bindande för EU-domstolen men domstolen går ofta på generaladvokatens linje. ”Att åsidosätta åtaganden för …...”, skriver Sharpston.

Värre skitsnack får man leta efter. Det är den massiva importen av MENA-män utan relevant humankapital som leder till sammanbrott i strukturerade samhällen. Det roligaste är, att det tog två år för EU, att formulera någonting så värdelöst.

Om nu dessa
muslimska migranterna är en sådan enorm tillgång för EU som de nu påstår, varför vill inte flera länder behålla dem, istället för att behandla dem som en börda som alla länder måste dela på. Kan det vara så, att EU-politikerna ljuger om migranters förträfflighet? Har vi politiker som ljuger för folket, för att tillfredsställa rika globalister?

Sanningen är att migranterna som man talar om, inte har asylskäl. Dessa migranter kommer till Europa, enbart för att bli försörjda och ta del av vår välfärd, något som de inte själva har varit med och skapat. Tycker att Polen, Ungern och Tjeckien gör helt rätt! Flera europeiska länder borde följa med och skydda världsdelen. Migrationen skadar till slut alla som är inblandade - européer liksom migranter - och spänningar kommer att uppstå som Leif Östling påpekat. Kloka ledare står emot "godhetstrycket" genom att avvisa PK-folkets infantila propåer!

Idag tar Polen emot flest invandrare från icke EU-land i hela EU. 2018 registrerades över 630 000 invandrare och det är faktiskt det största antalet i hela EU.  Enligt Eurostat har Polen tagit över 200 000 migranter, bara under 2017 många från fd Ryssland, Sverige 140 000, Norge 53 000, Tjeckien 51 000, Slovakien 7 000,  Estland 17 000, Litauen 20 000, Finland 35 000.

Polen är det land i Europa, som tagit emot flest migranter per capita. EU ska inte stå och gapa om, att Polen inte tar sitt ansvar. EU och globalistgänget räknar bara mottagandet av invasiva migranter från MENA-länderna i sin statistik.
 
De flesta som kommer till Polen, är från det av krig drabbade Ukraina. Emigranter från Ukraina, jobbar och anpassar sig snabbt. Polen öppnar armar till alla som vill acceptera landets regler, tradition och som vill bidra till samhällets utveckling! Polen hjälper krigsflyktingar i MENA på olika sätt, bland annat genom att sända hjälpmedel, där det behövs till flyktingläger.
Är det någon som tror att SVT, sagt ett ord om hur många migranter Polen tagit emot de senaste åren? Det gäller att inte säga sanningen, utan måla dessa länder som rasister. 
 
Enligt EU skall dessa tre länder tvingas ta emot dåligt utbildade eller analfabeter som nästan uteslutande är muslimer. Att Polen under de senaste åren gett närmare 2 miljoner invandrare och gett dem PUT, spelar tydligen ingen som helst roll.
Många länder gick med i EU, utan att förstå konsekvenserna av detta. De hade ingen aning om, att EU ledningen I Bryssel hade för avsikt att motta flera miljoner människor från underutvecklade länder och inte minst ifrån muslimska länder. Nu sitter flera EU-länderna på pottan och har enorma problem!
 
De tre länderna ser den skrämmande utvecklingen i Sverige och till och med en uteslutning ur EU, med alla dess ekonomiska konsekvenser, är bättre för dem och det är en del av visegradländernas kalkyl. Man har räknat med att man kommer få betala till Kommissionen för tilltaget, vägt för och emot och konstaterat att det blir billigare att betala böter till Kommissionen än att följa anvisningarna / "lagen" och gå på knäna som Sverige. Ett klokt beslut! Hoppas de står på sig framöver och att kommande generationer i dessa länderna inser värdet i, att bevara sina kulturer. De sitter på en skatt, framtidens paradis i Europa.

Ett annat problem är, att det finns inga migranter som vill till dessa länder. De få som de Baltiska länderna har tagit emot, är mycket missnöjda, med de bidrag de får. Där kan dom inte leva på bidrag, råna, misshandla, våldta, döda, spränga, bränna utan att det blir hårda straff och utvisning. Om nu polisen hinner gripa dom, innan folket tar hand om dem.
 
Dessa tre länder har blivit våldtagna tidigare i historien och vill inte uppleva det igen. Hedervärt om de står på sig till dess EU förlorar sin prestige totalt. V-länderna kommer snart att få många riktiga flyktingar från Västeuropa, bl. a. från Sverige. De köper redan upp hus och lägenheter som utanför storstäderna är billigare än här. Ungern har inte plats för några MENA-invaderare, de fick smaka på dem under hösten 2015 och de fick nog. Ungerns statsminister och utrikesminister har redan deklarerat att Ungern inte bryr sig om EU:s direktiv angående illegala migranter. I dagarna har Ungern kommit överens med Ryssland om olje- och gasleveranser för "€10 billion"plus mycket annat smått och gott. Glöm inte kärnkraftanläggningar som Ungern tänker bygga med rysk teknologi. George Soros blir rasande, när två av hans fiender samarbetar. Det är bara en tidsfråga innan alla Soros lakejer(Macron) i EU, börjar ge sig på Ungern, med de sedvanliga lögnerna.
 
Foliehatten har aldrig förstått varför EU ska ägna sig åt, att fördela migranter mellan medlemsländerna. Varje lands regering borde själva kunna besluta om, hur många invandrare, de vill ta in. Tyvärr har Sverige och Tyskland varit alldeles för extrema, när det gäller invandring. Angela Merkel får nu betala dyrt för sin politik, där hennes parti tappat stort i flera delstatsval. Hennes dagar vid makten är nu räknade!
 
Foliehatten besökte Polen för drygt en månad sedan med Scandorama(mycket billigt) och Stettin. En 4 dagars resa som verkligen kan rekommenderas. Foliehatten kom i samspråk med några polacker och faktiskt ukrainska lokalvårdare, om just Polens vägran att ta emot muslimer. Enligt de polacker jag pratade med, är stödet enormt stort, för att inte ta emot muslimer. De ansåg att de kunde flytta till länder med samma religion. Muslimer har inget att göra i Polen! Ukrainskorna berättade att de kommit till himmelriket jämfört med Ukraina, där arbetslösheten är stor. En intressant uppgift fick jag berättat för mig! När Ukraina bröt med Ryssland, försvann också mängder av arbeten. Mycket legoarbeten tillverkades i Ukraina för Rysslands räkning.

Polackerna tog också upp Stefan Löfvéns besök i Polen för något år sedan, där han ljög i polsk TV om de problem som Sverige har med invandringen. På en direkt fråga förnekade han, att Sverige har problem! Löfvén läxade också upp polackerna, för att de inte tar emot muslimer. De undrade varför svenskarna röstade på en sådan idiot! Foliehatten kan en del ryska och klarade därför av att samtala med lokalvårdarna. I Stettin är tyskan ganska gångbart, men även engelskan.
 
Det skall bli intressant att se, om EU fäller dessa tre länder och hur stora böterna blir. Att de skulle ta emot muslimer, är helt uteslutet.
Vill de styrande i EU verkligen rasera sin fina union eller är bra ett hot? Skulle inte alls bli förvånad om Tjeckien, Polen, Ungern och Slovakien lämnar EU snart.

2 kommentarer:

  1. Barcelonaavtalet är nyckeln till förståelse, olja för immigranter, olja för islamisering, riktiga affärsmän i förhandling med Europas vänstermuppar, vänstermuppar som sålde ut land och folk för några års fortsatt maktinnehav, maktinnehav de köpt med olja till folket. Efter oss syndafloden, vänstermuppar utan barn och framtid.

    SvaraRadera