torsdag 28 november 2019

Slagsmål om var ”migranterna” skall få bo, mellan Staffanstorp - Malmö!

Malmös socialdemokratiska kommunalråd som är totalt oduglig, med namn som slutar på Jammeh, är rätt förbannad på Staffanstorps Sonesson som låter sina ”guldklimpar” formellt flytta till diaspororna i Malmö, efter det att de inledande två åren är över.

Hör och häpna Ulf Kristersson står upp för de kommunalråd som är pionjärer på soft etnisk rensning. Löfven kallar till samtal och DI rapporterar sakligt.
 
Var ansvaret ska ligga för flyktingar efter två år har orsakat flera politiska bråk mellan kommuner. Ett av dem rör 50 nyanlända mellan M/SD-ledda Staffanstorp och S-ledda Malmö. Nu kallar regeringen till samtal.


DI: ”Stefan Löfven är kritisk, men Moderatledaren Ulf Kristersson rycker ut till kritiserade kommuners försvar efter anklagelser om social dumpning. Tvärtom bedriver flera av dem ett framgångsrikt arbete mot bidragsberoende, anser han. Några av de kommunerna har varit pionjärer i Sverige”, säger han.”


Vad Foliehatten förstår finns det fortfarande ingen lag som tvingar invandrare att stanna kvar i den kommun de blivit placerade i, efter det att de två åren med bidrag från staten tagit slut. Det är klart det är ”surt” för Malmö, att behöva ta emot dessa guldklimpar som kostar Malmö stora pengar. Malmö kan börja med att sluta ge illegala invandrare bidrag och husrum(som kostar 70 miljoner om året. Pengar hämtade från MKB). Enligt SKL saknas det 90 miljarder för kommunerna.


Organisationen HelaMalmö har nu lanserat en egen film, som svar på Staffanstorps reklamfilm. Initiativtagaren Nicolas Lunaabba berättar: ”Vi blev illa berörda av Staffanstorps film. De försöker bara vinna billiga poänger. Vi vill värna människovärdet.”Det var det första Foliehatten tänkte på när såg Staffanstorpsfilmen, nu kommer några invandrarkramare att göra en ”motfilm” precis som andra invandrarkramare gjorde med en ”motannons” mot DN-annonsen för boken ”Invandring och mörkläggning.” De åkte till Sölvesborg för att hänga upp Prideflaggor. Sverige är ett pinsamt dagis, där de äldsta barnen är 4 år gamla.
 

Malmö kan väl finansiera sin egen budget med ”människovärdet”, istället för att parasitera på resten av Sverige. Det är väl inga problem, eftersom mångfalden är en sådan otrolig tillgång
.

Malmö pekas ut i ny rapport från Sanningsministeriets olika privata institut som en ekonomisk framgångssaga. Malmös toppolitiker, Katrin Stjernfeldt Jammeh, instämmer i bedömningen, att Malmö är en ekonomiskt välskött stad.

Foliehatten undrar hur den där sossen Katrin resonerar?
Här siffror för Malmö:
11 miljarder i skulder 2017. Enligt prognos, ser det ut att bli 26 miljarder 2023.
Drygt 5 miljarder från utjämningssystemet.
Arbetslöshet på 18% i genomsnitt, men i vissa grupper (utrikesfödda) upp till 40-50%.
Skattekraft 85% av riksgenomsnittet.
3000 hemlösa.
1 miljard betalas ut i försörjningsstöd.
Vad är det som är välskött Katrin?

Katrin Stjernfeldt Jammeh är en verklighetsfrånvänd sosse som lyckats förstöra en välskött industristad till ett "paradis" för immigrerade flyktingar, under de 24 år som de har styrt staden.
Vem glömmer uttalandet av en kvinna i SVT: "Malmö är precis som hemma i Irak!"
 
De flesta
ursprungs Malmöiter väljer att flytta ifrån staden och det finns en anledning till det. Det är bara invandrare som röstar på sossarna i Malmö, inte svenskarna. Invandrartäta områdena i Malmö röstar rött, svenska områdena röstar blått.

Malmö är allt annat än en framgångssaga, utan bidrag från övriga Sverige, så hade Malmö gått under för länge sedan. Ändå går de i år minus 700 miljoner. Arbetslösheten i staden är större än vad den någonsin har varit och bostadshyran är för dyr för stadens invånare som inte har arbete.
Samtidigt sitter denna världsfrånvända Katrin på sitt kontor med fötterna på bordet och en mazarin i handen och påstår, att allt i Malmö är guld och gröna skogar. Man finner inga ord hur blind en person som är makthavare i staden kan vara.

Våldtäkterna och morden har ökar ständigt  i Malmö och att det skulle vara en del av en framgångssaga, är bara absurt. Ingen vågar sig ut i Malmö på kvällarna längre. Dags för Katrin, att ta av sig ögonbindeln och komma ner till verkligheten och se, hur Malmö stads invånare egentligen mår, istället för att sitta på en hög piedestal med en världsbild, att allting i Malmö är perfekt.
Katrin borde avgå omgående, för hon har visat gång på gång, hur oduglig hon är. När SSU på 1:a maj sjöng om judarna, blev hon knäpptyst.
”Leve Palestina och krossa sionismen”, vilket är refrängen från den pro-palestinska klassikern ”Leve Palestina!” av gruppen Kofia. Katrin gör absolut ingenting för att hjälpa judarna som nu lämnar Malmö i stora skaror.
 
Malmö är allt annat än en perfekt framgångssaga. Staden har blivit en avkrok med skyhöga bostadshyror och fattigdom. Staden är starkt infekterad av flyktingar som skapar stor otrygghet på gator och torg som aldrig tar slut.
För några dagar sedan körde några invandrare runt med Kalashnikov som stack ut ifrån takluckan.
Skatteverket uppskattar att 30-50% av asylsökande har flera identiteter, vilket Foliehatten tror är lågt räknat, de är väldigt bra på att organisera sig och hjälpa varandra med, hur man gör, för att få ut så mycket som möjligt i bidrag. SvD har en artikel om en invandrare som har "åtta" identiteter och att polisen känner till detta.En sådan person kan "hypotetiskt"  få 80.000:-/mån., eftersom invandrare har många bidrag som svenskar inte kan få.HelaMalmö filmen är graffitti, kepsar, huvtröjor och stirrande ögon. Disneyland framstår som en mardröm att besöka, jämfört med hemtrevliga Malmö.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar