söndag 27 oktober 2019

Malmös judar håller på att lämna staden efter allt hat från muslimer och......!

Judiska Församlingen i Malmö skickade en skrivelse i maj till Malmö kommun. Åtgärdsplan för Judiska Församlingens Malmös fortsatta överlevnad:
"Judiska församlingen kommer inom en mycket snar framtid att försvinna om inget drastiskt görs. Malmö är redan idag en "No-go-zone" för judar runt om i världen. När Malmö omnämns i media runt om världen så är det alldeles för ofta i anknytning till antisemitism. En Google-sökning på antisemitism Malmö ger 215 000 träffar. Nuvarande satsningar räcker tyvärr inte. 2021 fyller den judiska församlingen 150 år. Vi har varit en del av Malmös ryggrad sedan 1800-talet. Men nu håller vi på att försvinna. Vi ser att våra medlemmar lämnar Malmö. Antisemitismen i Malmö spelar otvetydigt en central roll när våra unga, och nu även deras föräldrar, lämnar den stad de växt upp i."

Ur skrivelsen framgår, att antalet medlemmar i församlingen har minskat med 54 % sedan 1999 och kommer minska med ytterligare 59 % till 2029.

Malmö har blivit (ö)kända för sin antisemitismen. Barack Obama sände ett sändebud Ira Forman som kom hit, för att ta reda på judarnas situation i Malmö och media lotsades som om, att besöket inte ägt rum. Det nya styret i Malmö sossar och liberaler, gör antisemitismen ännu mer problematiskt, för det inte är tydligt, om de styrande i Malmö, verkligen vill motverka antisemitism.

Inte blev bättre, när SSU:s 1:a maj-tåg i Malmö sjöng ”Leve Palestina och krossa sionismen”, vilket är refrängen från den pro-palestinska klassikern ”Leve Palestina!” , vilket upprörde Svenska kommittén mot antisemitism ”Nyheter Idag:s” judiske grundare Chang Frick som var först med, att rapportera att SSU:s 1:a maj-tåg i Malmö. SSU i Malmö vurmar för palestinierna och tycker Israel och judarna är en skurkstat, den enda demokratin i Mellanöstern.

När SSU skanderar "Krossa sionismen" på gatorna i Malmö, den stad som har blivit så internationellt känd för sitt judehat, är det en praktskandal och att sossarna lovar, att inte sjunga ramsan igen! Trots att ramsan inte betyder någonting, så förstår väl vem som helst, att det inte kommer att bli bättre för palestinierna i Gaza, när SSU i Malmö skriker ut sitt hat mot judarna i Malmö?
SSU:s kommunikationschef Amanda Borg. Hon kallar det som skanderades för en ”gammal ramsa”. Horst Wessel-lied, är en annan "gammal ramsa!"
 
Judiska församlingens informationsansvarige Fredrik Sieradzki:
”SSU Skåne har redan haft problem med antisemitiska inlägg, det här gör inte saken bättre. Det är inte bra för
socialdemokraterna som vill vara trovärdiga när det gäller kampen mot antisemitism. Då tycker jag att detta är väldigt olyckligt. Det är så flagrant. Man går inte på Israels regering eller politiker - det hade varit legitimt, utan skriker ”krossa sionismen.”

Det man kan fundera över är, varför SSU skanderar "Krossa sionismen" i en stad, där judarna är hårt tillbakaträngda, där tusentals kvinnor bär slöja, där ingen jude vågar bära kippa, en stad som dragit på sig internationellt vanrykte, på grund av sitt judehat från muslimer och vänsterkrafter, en stad som judar flyr ifrån, nästan på samma sätt som judar har flytt, från flera nationalistiska och konservativa länder.
 
Det man kan också fundera över är, varför SSU aldrig skulle skandera "Krossa islamismen" eller ens "Krossa IS", trots att vi vet ganska väl, vilka ohyggligheter IS har gjort sig skyldiga till i Irak och Syrien och trots att ett IS-inspirerat dåd på Cypern riktat mot kristna och turister, krävde mer än 250 dödsoffer.

Enligt den danska nyhetsbyrån Ritzau, som citeras av Jyllands-Posten, så visar beräkningar av den tyska tidningen Welt am Sontag, att det har genomförts 31.221 islamistiska attacker sedan 2001, och dessa har kostat minst 146.811 människor livet.

Det som är mycket märkligt, är att politiker fått uttala antisemitism, utan behöva betala ett politiskt pris, mer en liberal. Det har varit acceptabelt för sossar att uttrycka antisemitiska åsikter, även om partiet i medierna har fördömt händelserna, har ingen behövt avgå.
Varför fick inte Ilmar Reepalu(KSO) avgå, för några års sedan, när han anklagades för att ha uttryckt sig antisemitisk flera gånger och Adrian Kaba som också har spridit antisemitiska konspirationsteorier.

Att liberalerna också fick problem med antisemitismen, är lite märkligt. I augusti förra året avslöjades det, att Muhammad Khorshid, hade gjort antisemitiska uttalanden och han fick lämna, alla sina politiska uppdrag. Frågan är varför inte sossarnas politiker fick göra samma sak?


Dan Olofsson och Lennart Blecher lovade i juni, att skänka 40 miljoner kr till Judiska Församlingen i Malmö under en tio-årsperiod, för att uppmuntra socialdemokraterna att göra mer för att motverka antisemitism. Det hela slutade i en konflikt, där Olofsson menade att sossarnas insatser mot antisemitism var marginella. Olofsson skriver i Kvällsposten:
"Jag tror inte S gör detta för att de är antisemiter, utan för att de prioriterar röster från andra väljargrupper. Passivitet gentemot judarna blir en pluspoäng hos andra väljare."
"Andra väljare" är förstås muslimska migranter. Att judehatet är stort i Malmö, visar en enkätundersökning från 2010 som genomfördes bland gymnasieelever. 18 % av hade en konsekvent negativ inställning till judar och de som identifierade sig själva som muslimer, hade 55 % en konsekvent negativ inställning till judar.

Hyckleriet när astronomiska höjder, när Sveriges regering väljer att göra Malmö till värdstad för en konferens mot antisemitism och för att minnas Förintelsen. På samma gång vill Malmös styrande politiker, att ett statligt museum om Förintelsen ska öppnas i Malmö.
 
Allt med samma sossar i Malmö inte med kraft tar avstånd från den förföljelse judarna utsättes för i Malmö av muslimerna. Foliehatten undrar hur länge ett museum om förintelsen skulle klara sig, utan att bomber smäller eller att det sticks i brand. Dessutom undrar Foliehatten varför Sverige överhuvudtaget, satsar stora pengar på ett sådant museum, eftersom Sverige inte drabbades under WW2, av en förintelse. Det finns gott om platser i Europa, där det är motiverat, att det finns museum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar