onsdag 23 oktober 2019

Det är Trumps fel att svarta kvinnor är ”feta!”

Professor Brittney Cooper i genusstudier vid Rutgers University anser, att det är Donald Trumps fel, att svarta kvinnor är överviktiga. Hon gjorde denna beskyllning under ett uppträdande på "Black Women OWN the  Conversationen" i Oprah Winfrey Network.
 
USA är fantastiskt! Vänstern med demokraterna i spetsen, har utsett Donald Trump till skurken, där det mesta är hans fel, sedan kan man skylla allt på honom och befria sig själv, från ansvar för egna problem och brister, är inga som helst problem.

Brittney Cooper
har via Campus reform uttalat sig och tittar vi på bilden av henne, är hon värdig en representant, för vad hon anklagar Trump för!

Brittney Cooper:
“Jag hatar när folk pratar om att svarta kvinnor är överviktiga. Jag hatar det, för det blir ett sätt att skylla på oss för en rad omständigheter som vi inte skapat. ”
 
Foliehatten anser, att det måste ligga en viss sanning i vad Brittney säger, eftersom det kommer direkt från en högutbildad universitetsprofessor. Undrar om Brittney har sett, att diet kan hjälpa privilegierade vita kvinnor att bli smala, men tydligen är det annorlunda för svarta kvinnor som förtrycks inte bara av Donald Trump, utan också av rasism och andra -ismer som metabolism.
Britney Cooper: "Det är bokstavlig rasism som du upplever och kampen för att få det att fungera innebär faktiskt att dieten inte fungerar för dig på samma sätt."
 
Brittney försöker sedan förklara, var det är Trumps fel och varför han påverkar vikten hos svarta kvinnor, så som för henne själv. Han gör det genom att vara "en polariserande figur som bidrar till att frågor om ras, stressar färgade människor.”

CNN medger, att sedan Trump blev president, är arbetslöshet bland svarta den lägsta sedan man började med att mäta dessa siffror. Foliehatten undrar nu, hur det kan vara Trumps fel, att svarta kvinnor har svårt att hålla vikten. Kan den enkla förklaringen vara, att fler svarta kvinnor arbetar, har mer pengar att spendera och att de köper skräpmat som gör att de fler feta. Kan det vara så enkelt?

2 kommentarer:

  1. Trams. Har hon gått på kurs hos vår kulturmarxister?
    Din vikt beror till nära 100% på hur mycket Kcal du sätter i dig i förhållande till hur många Kcal du gör av med.
    Skräpmat innehåller väldigt mycket Kcal...

    SvaraRadera