onsdag 23 oktober 2019

Kommer politikerna någonsin lyssna på folkets vilj

För någon dag sedan genomförde Expressen en undersökning om väljarnas synpunkter, om de "etablerade" partierna skall samarbeta i någon form med SD eller fortsätta frysa ut dem. Föga överraskande var svaret från KD och M ganska högt. Undersökningen visade också, att utvecklingen liknar den, i de nordiska grannländerna.


Finns det några andra i världen som är mer korkade än svenskar?
I 15 år skrek man att SD är "rasister,
nazister och främlingsfientliga" och att "mångkulturen är framtiden!" Nu när invandrarna börjar flytta in i deras tidigare "helvita" områden och en formidabel explosion av ungdomsrån, bilbränder, våldtäkter, oreda i skolan kryper allt närmare, då plötsligt vill man samarbeta med SD!

Foliehatten vinklar nu precis som MSM gör, de siffror som finns i undersökningen. Det innebär, att ca 3,85 miljoner av väljarna faktiskt sympatiserar på något sätt med SD och vill se en förändring. Det skulle motsvara närmare 60% av förra årets valdeltagande, vilket är ganska högt. Glöm inte att detta är en vinkling!


Det intressanta med denna undersökning är, att C och L som med näbbar och klor försökt förhindra att SD skall få inflytande, nu får svart på vitt, att 4 av 10 av deras väljare vill, att de nu skall samarbeta med SD. En politik före och efter valet som C och L ansåg vara rasistisk och de hoppade över till vänstern och blev stödhjul till Stefan Löfvén, har de en knapp majoritet för.

I takt med att problemen med invandringen har kommit upp på bordet, har den politik som SD står för, blivit mer och mer accepterat.
Antagligen får C och L börja anpassa sin politik efter SD eller fortsätta stödja JÖKen och tappa röster eller t.o.m. exit riksdagen. Nu vet också Annie Lööf och resten av C, hur många av deras väljare som åter igen kan lämna dem, för M, KD eller rent ut av SD.


Den beröringsskräck som speciellt Annie Lööf uppvisar, men även andra, är ett utslag av den meningslösa och förlamande PK logik som råder.
Alla är lika värda, utom de som inte tycker som de och gör man inte det, då kommer denna mobbarmentalitet fram. Att det är just Annie Lööf som är frontfigur för detta beteende, är inte förvånande. Annie Lööf kommer aldrig att bli vuxen och hon är den farligaste politiker vi har.  Att Annie Lööf har valt C var sannolikt, det enda sätt för henne att göra karriär. Annie Lööf har svikit det svenska folket något oförlåtligt och i undersökningen framgår, att över 40% känner sig svikna av den politik som hon för, kanske ännu mer! Annie Lööf är en ung kvinna som sannolikt lider av mindervärdeskomplex som den bondbrud hon är.

Centern är ett komplext parti.
Foliehatten har aldrig träffat en centerpartist (som sagt sig vara det och uttalat en klar politisk åsikt). Foliehatten kan bara titta på den egna kommunen, där de två ledande C lever i en helt annan värld. Den ena ansåg att de ensamkommande galant skulle klara av sin utbildning och sedan försörja sig, Den andre har hela tiden ”spenderbyxorna” på sig och lovar vitt och brett, att alla satsningar går att genomföra, trots att pengar saknas. Ibland blir Foliehatten osäker på, om partiet ens existerar med riktiga medlemmar. Han upplever dem som en bugg i det politiska landskapet, något iscensatt, för att utföra största möjlig skada på ett samhälle. På landet är det lite som att vara med i en klan. Men det är också där som motståndet mot ”elitcenterns” invandringsvurmande är som störst. Städernas centerrörelse är hatiska mot SD och det går inte att ändra på detta. Till nästa val får C 5% igen!Foliehatten måste erkänna att han blev överraskad av, att inte fler av S-väljarna (29%) vill samarbeta med SD. S hade tills förslaget om höjd pensionsålder klubbades igenom riksdagen, en stor andel kvinnliga väljare (men MP har väl det i ännu högre grad), samt en rätt stor andel islamistiska väljare och givetvis en del övertygade kulturmarxister, men han tänkte, att bland sossarnas kärnväljare och förvärvsarbetande inom privat sektor, att fler var öppna för ett samarbete.
De enda som röstade emot den höjda pensionsåldern var SD och V. Många kvinnor arbetar deltid, har låga löner, känner sig nu svikna av SAP och det skulle inte alls förvåna om kvinnorna precis som LO folket(SD störst) som lämlar, vandrar över till SD, men även V kommer att ”knapra” röster från S!


Ett tag plockade Löfvén fram rasistkortet i tid och otid och "hata SD" -linjen. Frågan är just hur djupt SD-hatet sitter. Det vi bevittnat de senaste året är en socialdemokrati som helt har tappat bort sig och splittrat partiet. Det Löfvén inte begriper är, att många väljare är ”så trötta”, på den odemokratiska mobbingen mot SD och det faktum att hela politiken kretsar runt detta parti.  Idag är SD största hotet mot S och vill man inte legitimera SD, då är sossarna körda.

Även om SD släpptes in idag och fick bestämma över migrationspolitiken, så är Sverige redan förlorat. Det krävs ”
åtgärder av episka mått”, för att vända landet på rätt köl. Frågan är om SD är beredda, att vidta dessa åtgärder?Foliehatten antar/gissar, att rätt många av de tidigare S-väljare som kunde tänka sig ett samarbete, att en stor del av de invandringskritiska S väljarna, redan har gått över till SD. De sossar som stannat kvar, är oftast de som är mest positiva till invandringen och de stora grupperna av just invandrare som nu sannolikt utgör kärnan i partiets röstetal. Tänk om det var möjligt, att få fram information om hur många S-väljare det är som lever enbart på bidrag respektive hur många som arbetar och betalar skatt? Att V och MP väljarna inte vill ha ett större samarbete, var mer förväntat.


Varför skulle politikerna i de övriga riksdagspartierna bry sig om vad väljarna tycker? De anser naturligtvis, att de står över allt sådant. De har de bevisat gång på gång, annars hade de säkert inte varit svenska toppolitiker.

Det finns givetvis tusentals sätt att gå omvägar kring detta som katten kring het gröt. Det finns inte någon kommunikationskanal mellan folket och politikerkasten. Varje gång vi närmas oss ett val, först då lyssnar man på folket och direkt efter valet, struntar man i vad man lovat. Inte en chans att Annie, Stefan och de andra sviker sina principer, för att ge väljarna det väljarna vill ha. Det såg vi i höstbudget. Särskilt inte om man förväntas tro på resultatet av någon sorts undersökning publicerat i tabloiden Expressen.
Återstår att straffa övriga riksdagspartier i nästa val. Har vi hört den förr?


Det är som med Bexit, Storbritanniens befolkning hade bestämt via en folkomröstning, att Storbritannien ska lämna EU, men politikerna i Storbritanniens parlament vägrar lyssna på folkets vilja. EU-pro massmedia försöker via propaganda, att de ska ångra folkomröstningen och Storbritanniens premiärminister ska fängslas, för han försöker följa folkets vilja.


Om vi väntar ett halvår till så har SD, M och KD över 50% tillsammans, men problemet är Uffe som inte kommer att gå med på, att Åkesson blir statsminister.
SD kommer vara största parti och enligt praxis inneha statsministerposten. Uffe kommer knorra om, att man inte alltid behöver följa praxis, om det inte är fördel honom själv.
L
och MP kommer förhoppningsvis åka ur och vi får hoppas innerligt, att det är sista resan ut ur riksdagen. C som aldrig skulle kunna jobba med SD kryper tillbaka på bara knän, för att iallafall få vara med och bestämma lite grann, men först måste de slänga ut, den livsfarliga Annie Lööf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar