lördag 26 oktober 2019

Unga kvinnors val av parti!

I en Sifo/SvD undersökning framgår, att SD har problem med sympatier från yngre kvinnor 18-29 år, bara 6,5% skulle rösta på SD, om det skulle vara val idag.

Foliehatten undrar varför dessa unga kvinnor har sympatier för sådana extrema partier som MP, C och V? Vad är det som drar hos dessa partier? Är det identitetspolitik, miljöfrågan, feminism eller anti-SD? Förstår dessa kvinnor vad de röstar på eller går de efter känslor eller vad som verkar trendigt? Saknar de ansvar i livet?
Foliehatten spekulerar nu om dessa kvinnors val och alla kanske inte håller med mig, men det är fritt fram att kommentera och ge er syn!

Foliehatten respekterar verkligen allas rätt att rösta på vilket parti de vill, men han kan inte se, att partier som M, C och V egentligen borde vara populära i denna grupp, med tanke på vad de står för, speciellt den ekonomiska delen. Borde inte denna yngre generation egentligen vara rädd för otryggheten som sprider sig genom Sverige? Tror man att de alltid varit såhär? Följer man inte med och ser/läser nyheter eller följer samhällsfrågor/debatten? En del hävdar, att en stor majoritet av svenska kvinnor har åsikten, att fri invandring är det enda rätta, att det är synd om brottslingar, terrorister och att svenska män är mycket mer onda och sexistiska än muslimska män. Därför är det inte speciellt konstigt, att unga svenska kvinnor röstar på partier som C, V och MP som mest liknar deras åsikter i dessa frågor.
 
I en studie har flera forskare tittat på hur vi väljer att rösta. De har gjort jämförelser av valsystemsdata från 28 olika länder. Forskarna kom fram till, att män är mer benägna att rösta på partier som inte har en social norm och att män hellre står upp, för vad de tycker, även när ingen håller med dem. Kvinnor röstar inte gärna på partier som är socialt stigmatiserade eller ideologiskt extrema. Samtidigt har kvinnor och män egentligen ganska lika uppfattning i sakfrågor, när kvinnorna inte vet vilket parti eller ideologi, det är som ligger bakom åsikterna.

Erik van der Heeg har Facebook kommenterat detta mycket bra, varför yngre kvinnor inte röstar på SD i större omfattning:
”Detta betyder i fallet Sverige och SD att det kortsiktigt är rationellt av partiets motståndare att stämpla och stigmatisera det, oavsett om påståendena är sanna eller inte. Däremot kan kvinnornas inställning till detta parti ändras mycket snabbt när det har kommit över en viss ”normaliseringströskel”. Kvinnor byter då synkroniserat inställning i ett enda huj – precis som ett sillstim.”
Kvinnor har mer flockmentalitet än män och följer gärna med flocken, medan män, mer tenderar att vilja leda flocken och även klara sig, utanför flocken.
Kvinnor är ofta känsliga när det gäller kritik av gruppen, vilket såklart har sina förklaringar. Denna forskning är dock inte ny, utan det har varit känt länge, att kvinnor i högre grad röstar på, vad de tror att samhället tycker är "fint." Kvinnor är mer känslomässigt styrda än män, kvinnor värderar empati/sympati eller snarare, hur de uppfattar att andra ser det, över logiskt tänkande och det krävs mer, för att få kvinnor att acceptera den kalla, hårda verkligheten. Fast, skillnaden mellan män och kvinnor, är så extremt liten, när det gäller synen på folkmordet som pågår i Sverige. Män eller kvinnor, det är oavsett bara en liten minoritet som har accepterat att Sverige ligger illa till.
Svenska kvinnor är livrädda helt enkelt, de vet (inombords) att Sverige inte är en förstående demokrati som respekterar alla politiska sidor. De vet att Sverige har mer drag av totalitär samhälle och då kan man verkligen fråga sig, vilka kvinnor (förutom ett fåtal) har modet att ställa sig i skottlinje mot den här regerande etablissemanget? Att över hälften av alla svenska män gör det är helt förståeligt, unga svenska män är förbannade över situationen och har bokstavligen talat allt att förlora på detta. Det är endast bråkdel inhemska män som kan tänka sig att köras över och bli någon slags träl i det nya Sverige. Neo-marxismen och postmodernismen har faktiskt den svenska kvinnan i sina klor, tyvärr för deras skull. Det är svenska kvinnor som kommer bli våldtagna, bli fattigare och framförallt mindre fria med tiden på grund av allt det här.

Därför
vill kvinnor generellt ha mer kommunistiska/socialistiska tendenser i samhället med kvotering, lika lön för alla yrken, lön för att diska hemma m.m.
Vill man locka kvinnor ska man inte prata så mycket om att bygga ett samhälle med exceptionalism, teknologi eller
social ingenjörskonst. Istället ska man prata om att ta hand om, försörja varandra, hålla om varandra m.m. Och vill man nå ut till unga kvinnor så ska man göra som Centern och köpa B- och C-kändisar.
Ett bra exempel är Bianca Ingrosso som är en av de största influencers för målgruppen som sa, att hon skulle rösta på Centern. Vips hade C massa nya väljare.
C har verkligen lyckas framstå som unga kvinnors parti genom att alliera sig med influensers. Flera partier har inte förstått vilket enormt inflytande influencers har över just denna väljargrupp och vilken stark flockmentalitet kvinnor har. Den är starkare än hos män och hos män gäller mer "ensam är stark"-ideal.
Att unga kvinnor dras till C är extra tragikomiskt/motsägelsefullt. I C:s valmanifest är "Närodlad Politik", något de förefaller i praktiken vara tvärtemot. Fredrik Federleys överstatlighet i Bryssel och Stockholmscenterns maktarrogans mot övriga landet.


Majoriteten av alla kvinnor jobbar kommunalt. För mig är det fullkomligt obegripligt att svenska kvinnor väljer bort SD, då partiet under lång tid har drivit frågan om rätt till heltidsarbete, för kommunanställda kvinnor. För att antalet heltidsarbetande svenska kvinnor inom det kommunala ska bli fler så krävs det att massinvandringen stoppas så att pengarna kan frigöras för detta. Men kvinnor väljer alltså att göra sin situation svårare genom att rösta för att bidragstagare från MENA ska få det bättre. Helt otroligt egentligen. Ens eget liv är mindre viktigt med andra ord.
Dessa kvinnor kommer inte ta steget över till SD förrän partiet blivit det nya "självklara", dvs helt riskfritt att sympatisera med.
 
Kvinnorna kommer bli den grupp som kommer att bidra till den sk "ketchup" effekten för SD, valet 2022. Plötsligt kommer denna grupp unisont vända på den ideologiska klacken och börja rösta på SD. Ju mer SD kommer att bli socialt accepterat och ju mer "inne" partiet blir, kommer andelen kvinnliga väljare öka med raketfart..vänta och se…

Man ska komma ihåg att det var tack vare kvinnors röst som NSDAP kom till makten i Tyskland...

1 kommentar:

  1. Kvinnor söker och följer vinnare, etablissemanget har gjort helt klart för det svenska folket att immigranter är vinnare och SD förlorare.
    Mer behövs inte för att majoriteten av kvinnor, speciellt de fertila, röstar på och följer etablissemanget.

    SvaraRadera