söndag 20 oktober 2019

Dubbla identiteter visar att Hall har satt bocken som trädgårdsmästare!

Utlänningsstatistiken visar bara på hur många som kommit till Sverige och svenska myndigheter har ingen som helst aning om, vilka vi släppt in eller hur många gånger vi släppt in samma person. Trots den notoriska osäkerheten kring utlänningars identiteter och avsikter, har makten sett till, att de integreras, så mycket det bara går, inom myndighetsutövning i Sverige. Desto  högre klassificering desto bättre, verkar vara parollen.
 
Personen som sparkades från högsäkerhetsanstalten Hall visar, att man har satt "bocken som trädgårdsmästare" och förfallet blir också därefter. Hall upptäckte, att man haft en "dubbelbluffasylant" anställd. Han har fått sparken, men det är inte klarlagt vilken av mannens identiteter, om någon som är riktig. Gissar att en identitet var anställd på Hall, den andra arbetslös med bidrag. 

Något straff utöver uppsägning från arbetet nämns inte och givetvis inte heller, något om eventuellt återkallande av uppehållstillståndet. Självklart får vi heller inte veta, vad den alternativa identiteten var, men en inte allt för vågad gissning är, att den lyfte maximalt bidrag och hyrde ut sin extrabostad svart, till andra hitvandrare.

Den dubbla identiteten upptäcktes på Hall, eftersom de har krav på sin personal. Detta måste vara en säkerhetsklassad tjänst? Han har bara upptäckts, för han jobbar på Hall. I normala länder som Danmark hade det blivit ett ”jävla liv”, om en sån här grej uppdagas. Foliehattens tilltro till systemet, är numera närmast obefintligt Men hur många tusentals människor med dubbla identiteter kommer aldrig upptäckas. eftersom de inte utför säkerhetsklassade jobb?
 
Kan ett nationellt DNA-register komma att krävas? Alla som får utbetalningar från Försäkringskassa eller bidrag från kommun, borde behöva legitimera sig med fingeravtryck eller DNA. Detta borde kodas in i alla id-handlingar. För sätta press, kan man ge invandrarna 3 månaders frist, att inom 3 månader skall de topsas eller ge annan DNA, för kunna få fortsatta bidrag. Inget DNA lämnat = inga bidrag. Vilket skulle ta bort alla med fler identiteter. Reducera bidragen, minska felaktigheter med bedrägeri. Detta register skulle sedan kunna samköras med polisen och därmed klara upp xx% antal av ouppklarade fall, är inte heller precis en nackdel.
Synd bara att politiker, batikhäxor , vänstermuppar och miljöhattar inte inser win-win situationen för samhället i detta, utan skriker ord som "Kränkande" , "Rasister" o.s.v.
 
Foliehatten undrar över, hur många identiteter kan det vara möjligt för en företagsam invandrare att ha? Varje identitet ger nya bidrag, men också administration, närvarokrav på Arbetsförmedlingen och ökad risk för upptäckt. Foliehatten funderar över en annan sak också, hur många är det som har minst dubbla identiteter? Kan det vara fråga om 10.000 eller kanske uppåt 100.000? Påverkar inte detta statistiken på antalet anlända? 
 
Foliehatten undrar även över hur "registerkontrollerar" MV en invandrare?  När invandraren anländer till Sverige, har nästan 100% slängt eller gömt sina identitetshandlingar. Vid asylansökan, grundas hela bedömningen enbart på den asylsökandes egna uppgifter. Att ifrågasätta en asylsökandes uppgifter, anses strida mot den ”heliga asylrätten”, tjänstemannen som ifrågasätter detta, kommer att bli rasistanklagad, utfryst samt arbetslös.  

Allt vad den asylsökande säger, är sant och denne får själv uppge vad ”hen” heter, vilket land hen borde kommit ifrån, vilket tro hen bekänner sig till och vilken ålder hen har. Allt präntas pliktskyldigast ned, och ligger sedan till grund för ett svenskt pass, som är en erkänd internationell ID-handling. Har man dubbla identiteter, kan man få dubbla pass!

Hur kan man ens få ett säkerhetsklassat jobb med så få år i Sverige oavsett nationalitet, behöver man inte en väldokumenterad och ren historia?
Ser man vilka som sitter inne, förstår man varför Kriminalvården anställer språkkunniga personer, för att spara tolkkostnader. Sedan smyger sig en fråga in, har denna person, varit 100% lojal mot sin arbetsgivare eller .....?
 
I takt med att insikten om de absurda invandringsvolymerna kickar in och information om bedrägliga asylbeteenden flyter upp, tillsammans med exempelvis information om asylföräldrars vidriga utnyttjande av sina barn(apatiska), minskar snyftlustan stadigt till förmån för vrede och avståndstagande. Frågan är hur mycket mer snyft som går att krama ur asyberättelserna för media? Förhållandevis få av de invandrade, har riskerat livet i sina hemländerna.
Den här nyheten om Hall får Foliehatten att häpna. Gick in på DN.se och får där på förstasidan upp söndagskrönikan:
"Har Åkesson problem med 'bögkyssen'?" Följt av: "Om vi inte ser upp blir Åkesson statsminister", som är en insändare.
Foliehatten har fliken ”Nyheter uppe.” Inte ett spår om Hallhistorien! Numera är alla nyheter starkt filtrerade och tillrättalagda, för att noga passa regimens agenda.

En viss Joseph Goebbels hade gett stående applåder för den svenska pressens agerande, men så var även han en övertygad socialist.

2 kommentarer:

 1. Lysande, som vanligt.
  Sverige behöver arbetskraftsimmigranter,
  inte välfärdsimmigranter.

  SvaraRadera
 2. Var det 2018 som det uppdagades att en somalisk(?) kvinna hade tre identiteter? En i Sverige, en i Norge, en i Danmark?
  (Uppbärande bidrag från alla länder??)
  Svenska Skatteverket: "Vi kan inget göra."
  Sånt borde göra varje arbetande svensk rasande. Men, inget händer...

  SvaraRadera