lördag 12 oktober 2019

Pratkvarnen och egoisten Bah Kuhnke har uttalat sig!

”Inte tid för att vara egoistisk!” Solidaritet har ersatts av egoism. Det är väldigt trovärdigt när det kommer från pratkvarnen och egoisten Alice Bah Kuhnke. Har pratkvarnen någonsin gjort ett hederligt handtag eller bara glidit fram, på en räkmacka sen ungdomen? Foliehatten sätter en knapp på det senare.

Alice Bah Kuhnke tror tydligen på någon form av global solidaritet och att pengar växer på träd. Man kan kanske tro det, om man är utbildad hos SVT och Bolibompa. Välfärd fungerar bara isolerat i ett land och dess samhälle, man kan exportera tanken och strukturer, men inte importera främmande folk och kulturer i dessa massor och tro att det fungerar. En dansk studie bekräftar detta.
 
Tankefelet har varit så grovt, så länge och först nu börjar folk och en del politiker fatta det många pratat om i 40 år och då blivit kallad rasister. Alice Bah Kuhnke
tror fortfarande, att det finns oändliga resurser att vara solidarisk för. Det krävs att välfärden och samhället på många vis kollapsar ännu mer, för att dom ska fatta. Alice är som ett barn, det dom inte ser och förstår själva finns inte, utan det är bara att leka vidare.
MP är hela den svenska journalistkårens parti och har kunnat bedriva svensk migrationspolitik de senaste 15 åren helt på egen hand, såsom "journalisterna" önskat och krävt. Alternativet är att det sovande folket ska vakna, verkar fortfarande långt borta, men Foliehatten ser, att en hel del har vaknat och förstår, att landet snabbt är på väg utför, att hela välfärdssamhället är under enorm press. Svenne är för feg, att våga sälla sig upp och protestera, det är för mycket, det får "andra" göra.”

Många av mångkulturens förkämpar är själva jätteegoister. De vet att deras engagemang för massinvandring och mångkultur gynnar deras egna internationella karriärmöjligheter och deras egna plånböcker. Det är bara att titta på svenska politiker som Reinfeldt, Bildt
och Annie Lööf. Ingen kan tro något annat än, att de i första hand ser till sina egna karriärer. Genom att ha "de rätta" åsikterna så blir de insläppta i maktens finrum som Bilderberggruppen. Detta är en elitmaffia som gärna offrar svenska folket som de knappt känner någon tillhörighet till.

Det är ren skandal att MP fortsätter att propagera för en flyktingpolitik som varje vettig människa inser, är helt ansvarslös och är på god väg att förstöra landet för all framtid. Det som i alla fall är bra med
Bahs uttalande är att hon erkänner att flyktinginvandringen inte är bra för Sverige. Detta är annars ett argument som har använts flitigt. Vi behövde massor av arbetskraft och vi behövde berika vår kultur. Invandringen skulle gynna handeln och allt vad det var. Nu är de argumenten stendöda. Kvar finns bara argumentet att vi måste fortsätta med massinvandringen, om vi inte är egoister.
Ingenting kommer att förändras. Löfven vet om, att allt han hasplar ur sig, provocerar MP och journalister som tillsammans ger honom gratis löpsedlar i en vecka eller två. Han får ut sitt budskap, om att S har som ambition, att minska invandringen. Alltid lurar det nån ”korkad sosse” som var på väg till SD, att börja hoppas på hopplösa S igen. Sedan går S med på nån ny afghanamnesti eller anhöriglättnad två veckor senare. För att därefter återgå till budskapet, att nu jäklar ska asylinvandringen ner med 50%.


Fast vad har MP och C för val, om de inte lyssnar på S? Löfvén skulle väl kunna säga, ja men ni kan gärna gå över till M,SD och KD om det inte passar med vår politik. Vilket de absolut inte kommer göra. Om sossarna nu har (förstått) att invandring leder till ett helvete, vad har MP och C för alternativ? Öppna gränser a la MP och C eller möjligen nyval? Vad finns det för andra alternativ?
 
S har länge sagt att de vill minska invandringen,
men siffrorna säger något annat! 132 696 uppehållstillstånd 2018, ca 118 000 i år. Hur "restriktivt" tycker ni det går med sossarnas invandringspolitik? Vad i praktiken, har sossarna gjort för att leva upp till sina ord? Ygemans 80.000 utvisningar, är de ordnade? Eller är det i själva verket inte så, att sossarna i sedvanlig ordning säger en sak, för att dämpa opinionen och sedan gör precis tvärtemot? Foliehatten kan inte fatta, att folk går på det om och om och om och om igen.
Sossarnas framtid står på spel. SD är lika stora och M ligger strax under. Maggan står utanför Stefans rum varje dag och och bankar eller sliter ur honom från ett möte, för att igen och igen visa alarmerande siffror. M och KD har lämnat svarte Petter till S och nu har L också gjort det. MP, C och V har sådana väljare som skiter om landet trasas sönder fullständigt, på grund av migrationen, medan S saknar sådana väljare.

Löfvens utspel gjordes för att man har panik och vill ha hjälp utifrån. Det visade sig som väntat att MP och C fullständigt ignorerar utvecklingen. M
P och C saknar inte kunskap om situationen, utan det handlar om, att de inte bryr sig.
Nu har sossarna visat upp detta inför öppen ridå vilket möjliggör, att man kan bryta samarbetet och motivera, att man har verklighetsfrånvända samarbetspartners. Här hoppas man att media hjälper till. Redan nu påpekar ett flertal på, att S ska lägga ner samarbetet med småpartierna eller så får de dansa efter sossarnas pipa. MP är ett litet pissparti som kommer gråta ut lite och gnälla, S kommer sedan besluta, om det ens är värt att göra nån uppgörelse här. Går S med på MP:s villkor, så kommer S, att tappa många väljare, för folk vill inte ha ökad invandring.


Det råder inga tvivel längre om landets allvarliga situation. Flera ordföranden inom industri och finans har med stor sannolikhet ringt Maggan och sagt, att företag kommer lägga ned och flytta, om inte elleveranser kan säkras. Ledande kommunalråd agerar nu samspelt om den ekonomiska krisen och struntar i regeringen. Stuprörspolitiken fungerar inte längre. Regeringen måste vara den samordnare man är tänkt att vara. Utnämningen av förra ordförande i SKL, Lena Micko, till civilminister visar att Löfven tvingas använda personer med direkt kunskap i respektive område och som ser vikten av att informera honom om tillståndet. När Stefan vinglar till sitt kontor och hans sekreterare undrar vad hon ska svara när Alice Bah Kuhnke ringer och skriker: be henne och den där jävla meteorologen att knipa käft svarar Stefan. Dags att Stefan visar att han är statsminister och inte en toffla som böjer sig för känslomässigt hysteriska fruntimmer.
 
Löfven leder ett 28,3%-parti som behöver stöd av fyra partier med 26,5% tillsammans. Inget av dessa fyra vill minska invandringen, tre av dem vill öka den. Då spelar det inte så stor roll vilken politik S driver på egen hand. Det enda han teoretiskt skulle kunna göra för att få handlingsfrihet att strama åt invandringen är att upplösa JÖKen och gå ihop med SD och M. Det skulle ge en stabil majoritet på 65,6%. Men då behöver han båda och M vill inte gå ihop med vare sig S eller SD, och S vill inte gå ihop med vare sig SD eller M.
Framtiden ser inte ljus ut för Stefan Löfvén!
Sverige har satsat alla sina framtidspengar på invandringen och investeringen visade sig vara katastrof. Det är inte intressant att prata om framtida invandring - det enda som är intressant är hur snabbt vi kan få till en massiv återvandring.

2 kommentarer:

  1. Du tycks inte lita på Sentio?
    Sossar väl snarast 23% där.

    SvaraRadera
  2. Ok fel av mig! Skulle inte alls bli förvånad om vi ser S hamna under 20%!

    SvaraRadera