fredag 4 oktober 2019

Det är vänstern i Sverige som tror på Greta


När Foliehatten ser inlägg på FB som är länkade till Expressen/Aftonbladet om Greta, ser han en hel drös vuxna människor(mest kvinnor) skriva "heja Greta" duktig du är och modig du är!" och liknande robotiserade inlägg. Många från vänstern har använt frasen ”hur kan ni hata ett barn”, när någon är kritisk. Det får Foliehatten, att vilja spy på riktigt.


Skriver de så, för att de verkligen känner så eller bara för att det ser bra ut och de känner sig duktiga, när de också ställer sig i ledet? Foliehatten vill verkligen veta vad som driver svensken till, att alltid säga ja till allt som ”masshypas” i detta landet. Är svenskarna, verkligen så inkapabla att tänka själva? Är vi så retarderade?
Foliehatten är 100% säker på, att merparten inte har en susning om, vad klimat handlar om. Det är direkt skrämmande att se hur dåliga kunskaper anhängarna av Greta har, alla är helt övertygade om, att hon är mycket kunnig, vilket hon bevisligen inte är.

Greta tror att Parisavtalet kommer göra stor skillnad, om det implementeras fullt ut. Om avtalet genomförs, skulle det allvarligt skada ekonomin i väst och det skulle ha en försumbar inverkan på koldioxidhalten. Frågan är om det inte är, lika med noll.

Greta är totalt omedveten om, att 85% av världens energi kommer från fossila bränslen. Man eldar med ved under grytan i Afrika och Asien. De som orkat läsa vad som står i mamma Malenas bok, så är Greta, helt övertygad om, att fossila bränslen kan ersättas med vind och sol. Det kanske märkligaste av allt, det kan ske på några månader. Hur detta skall gå till i Afrika och Asien, vore intressant om Greta kunde berätta! Det mamma Malena och Greta inte förstår, att både vind och sol är väderberoende och föra fram sådana tanker, visar bara vilken vänsteragenda och okunnighet familjen Thunberg har. Familjens starka vänsteragenda, bevisades också, när Malena satt på Greta en AFA-t-shirt. Malena insåg misstaget och hävdade att det var hennes t-shirt. Problemet var, att det fanns bilder på Malenas v-ringade och Gretas runda hals t-shirt.


Vem blir inte irriterad när Greta säger "I want you to panic" men inte kan formulera problemen bättre än "vi måste hitta lösningar" och samtidigt inte presenterar egna lösningar?
Vem blir inte irriterad på en nickedocka utan egen vilja som uppmärksammas av extremvänstermedia inte p.g.a. kompetens utan p.g.a. att hon ”skolkar” från skolan!
Vem blir inte irriterad på en så kallad "klimatkämpe", när hennes mor samtidigt lobbar för massinvandring från tredje världen?

Efter Gretas tal i FN, är det alltfler, framför allt utomlands som skarpt ifrågasätter det Greta står för och allt fler inser att det är frågan om en kraftig manipulation, där några personer i bakgrunden drar i trådarna och sätter färdigskrivna manus i handen på Greta. Foliehatten har inget emot Greta som person och hennes goda avsikter. Han stöttar hennes rätt, att framföra sina åsikter till 100%. Vad Greta däremot borde göra, är att fokusera mer på miljön och inte "klimathotet" som är en bluff. Miljön är i fara! Varför inte Greta tar upp befolkningsökningen är ett mysterium. Afrika kommer att öka sin befolkning med 1 miljard, på bara några årtioenden, det är ett verkligt stort problem. Det som är fruktansvärt avskyvärt, är att det är en vuxenvärld som utnyttjar hennes driv och oskyldighet, för att främja sina egna otäcka ekonomiska syften och det är förkastligt.


Rebecca Wiedmo Uvell har gått på djupet om Greta och skrivit om Bo Thorén, mannen som skapade Greta. Att Ingmar Rentzhog också varit med och dragit i trådarna kan man se, men det är Bo som dragit upp planerna och skapat – Greta-effekten. Foliehatten kan bara gratulera Rebecca till ett alldeles utmärkt grävande som på ett brutalt sätt avslöjar hela hysterin och bluffen bakom Greta.


Putin är den senaste i raden som nu, på ett snyggt och korrekt sätt, kritiserar Greta. I ett anförande på en energikonferens beskriver han henne som en illa informerad tonåring. Han säger att hon har manipulerats, att ställa orealistiska krav i det tal, hon höll i FN förra månaden.
Putin: ”Gå och förklara för utvecklingsländer varför de ska fortsätta leva i fattigdom och inte bli som Sverige.” 
Foliehatten blir bara så trött, när han hör TV4 tolkning."Putin till attack mot Greta Thunberg."

Stefan Löfvéns stöd för Greta är ett måste, eftersom han har surrat fast sig rejält i klimathysterin, det är bara ett alibi för alla skatter som påförs, med klimatet som skuld. De åtgärder ”de gröna khmererna” genomför, är totalt meningslösa och utan effekt. Foliehatten säger bara ”elcykel!”
Greta" har tilldelats "Gudastatus" av klimatlobbyn som gör, att den som vågar ha avvikande åsikt om hennes uttalanden, idiotförklaras. SVT, TV4 och MSM har gett Greta Thunberg en ikonstatus och att kritisera henne gör man inte ostraffat.


Efter Gretas besök och tal i USA har Jason Siler konstaterat att Greta Thunberg är arg på fel människor och på fel saker. Hon borde ta hans råd och åka hem!
Child activist, Greta Thunberg, gave an impassioned speech at the United Nations. It's a shame that she doesn't understand how she's being used. Here's the Simple Truth.


Den bakomliggande drivkraften i klimathotsprojektet är makt. Global makt. Pådrivande är globalister som FN och EU. Målet är etablera ”Global Governance.” En omskrivning av världsregering. Även explicit och publikt uttalat av toppnamnet inom IPPC, Christina Figuere: ”Det handlar inte om klimatet, det handlar om att ersätta kapitalismen med ett system som fördelar planetens resurser rättvist."

Man lockar med feta arvoden för ”forskning” som stödjer deras agenda. Och det gäller även att hindra utvecklingsländer, från att öka sin kol och oljeförbrukning.
Klimathotet är enbart konstruerat för att skrämma till rättelse i ledet. Precis som kyrkor/religioner skrämdes med ”Satan!” Gissa vad George Soros nu gör? Han köper kolgruvor. Tror någon att han gör det för att lägga ner dem?

Kina gör mot strömmen med öppnande av nya kolgruvor. Indien satsar hårt på gen 4 atomkraftverk. Den som verkligen ser vart klimathotsprojektet syftar är tjecken Vaclav Klaus som genomskådade kommunismen och befriade Tjeckien från den. Det handlar inte om klimatet. Det handlar om makt. Global makt. De som är klimathotsskeptiker lockas in i vetenskapliga strider i flanken medans maktprojektet ångar på.

Lyssna på forskarna säger en viss 16-åring inför FN-församlingen. Vilka forskare i så fall? De troende hävdar att det är 97% av forskarna som alarmerar, i själva verket var det 75 personer! I dagarna skickades en skrivelse till politiker runt om i världen med underskrift av 500 kvalificerade forskare med anknytning till klimat med budskapet, att inte råder någon klimatkris.

Skolstrejken för några dagar sedan fokuserade endast på hur stor och världsomspännande den var. Rapporterna var i det närmaste euforiska i SVT och MSM. De enda som gick mot strömmen var SvD. I en artikel skrev de:”Medier bör sopa rent framför egen dörr!” Antal personer som deltog i demonstrationerna är kraftigt överdrivna.

Foliehatten försökte hitta ett enda litet anslag av stolt nationalism i hyllningarna!
Tänk att allt detta har startats av en svensk liten tjej!” Foliehatten hade nog ett litet naivt tankefel. Greta är bara en gallionsfigur som utnyttjas hänsynslöst av sina föräldrar och den omkringliggande organisationer. Han vet inte var de nedsättande kommentarerna om Greta förs någonstans, men det han ser är kritiken (den stenhårda kritiken) av de vuxna omkring henne och journalisterna som spelar med. Utan mediernas roll hade ingen känt till Greta. Hon och hennes familj har ju själva berättat om hennes asperger och med det i minnet, så kan man kritisera hennes föräldrar m.fl. ännu hårdare, för att de har exploaterat hennes tvångsföreställningar i stället för att hjälpa henne.


Satsa mera pengar på att lindra Gretas klimatångest. Har man gåvan, att kunna se kolsyre molekylerna för blotta ögat, då måste man ha det besvärligt. Själv är Foliehatten lyckligt oförmögen, att kunna se "de giftiga gaserna", i egen utandningsluft.
 
Naturskyddsföreningen är hysterisk över att SSAB inte betalar någon koldioxidskatt. Den svenska industrin ska generera noll i koldioxidutsläpp år 2045, enligt de svenska klimatmålen.

Det är dags att tala klarspråk, att vi kan inte låta dessa globala warming hysteriker gömma sig bakom klimatskatter.  Det är dags att de talar om, vilka industrier de kräver skall läggas ner. Tror inte att gemene man, riktigt begriper kopplingen mellan klimatskatt och industrinedläggning. Dags att svenska folket får det svart på vitt, följa de klimatreligösa krav och avindustrialisera Sverige. Det är också dags att de redovisar vilka konsekvenser som kommer att drabbas oss. Svenska folket borde också fundera på, hur stor andel Sverige har, av de globala CO2 utsläppen?
Till Naturskyddsföreningen skulle
Foliehatten vilja säga, dags att offentliggöra listan, över vilka industrier vi skall lägga ner.Forskning pågår idag precis nu, framför ögonen på oss. Kartan och IPCC prognos stämmer väldigt dåligt med verkligheten i Arktis. RV Polarstern har råkat på massiv is, där de enligt bakomliggande karta har öppet hav. 2,3 knop och två isbrytare med kraftiga motorer innebär svårt isläge! I länken kan du följa vad som händer!
Samma vecka som kartans is via IPCC prognos, sades vara rekordlåg, vilket oroade forskarna. Media och SVT slog på stora trumman och domedagen är nära! Att vi får se samma media skriva skriva om vad som nu händer i Arktis och de resultat som Polarstern får fram, finns inte på kartan. Det skulle få "korthuset" som SVT och MSM byggt upp, rasa och falla sönder som när en istap, går i kras!

IPCC är en politisk styrd rörelse bekräftades när de alarmerar om accelererande havsnivåhöjningen i veckan-baserat på 10 års satellitmätningar. Helt ovetenskapligt med så kort period. Det behöver man inte ens studera underlaget för! Det bevisar bara att IPCC påstår, är årtusendets största fake news!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar