onsdag 23 oktober 2019

DN är ute och seglar rejält!

Peter Wolodarski(PW): Har Åkesson ett problem med ”bögkyssen?" Den som aktivt halar prideflaggan och talar nedsättande om homosexuella gör det med en avsikt. Vi behöver inte resa långt från Sverige, för att förstå vart den avsikten leder.
 
PW är ute och ”seglar” rejält, det var inte Åkessons beslut, , att flagan inte skulle hissas, utan det var Sölvesborgs kommunen som vill vara neutrala som tog detta beslut. Det har också nu visat sig, att Sölvesborgs flaggregler hade sossarna redan beslutat om långt tidigare, problemet var, att dom inte följde dom regler, dom själva tagit fram. Tala om hyckleri, när de sedan kritiserar styret i kommunen!

Det är som vanligt när det gäller PW, han gör nästan alltid dålig research eller rättare sagt han följer en agenda, där DN vinklar nästan allt!  Märkligt att PW har problem med att Sölvesborgs kommunen vill förhålla sig neutral i fråga om flaggor och enbart hissa vår egen svenska flagga. Skulle PW uppskatta hissning av den palestinska flaggan och samtidigt hylla Palestina?
De som följer DN:s ledare och PW:s söndagsskriverier, inser snabbt att PW, inte är så smart som många verkar tro, att han är. Flera krönikor är rent banala som den om elsparkcyklar för några veckor sedan.

De massproducerar medvetet artificiella hotbilder mot "bögarna", "de ensamkommande" o.s.v., för att slå splitt och flytta uppmärksamhet, från andra frågor. Intervention - DN har makten över byråkratins personal och medvetandet i Stockholm. De sätter narrativet (vad folk skall tala om) och vad och vad de inte skall tala om. PW är givetvis inte särskilt intelligent. (Då hade han inte fått det jobbet) Karlns enda uppgift är att vara en underdånig målvakt för ”Klanen Bonniers” och dra uppmärksamheten och allt ljus från Sveriges absolut mäktigaste kraft. ”Jag Bonnier.”

Vad Foliehatten vill säga är att journalister och människor bör ställa frågor direkt till Bonniers. Inte låta sig förföras och luras av deras simpla nonsens-målvakt PW. Hela PWs lekamen är en enda skenmanöver.

Bonniers äger DN och sätter agendan och PW får så snällt föjla den, annars är han utsparkad omgående. Det finns något som heter ägaransvar i svensk kultur och det får faktiskt Bonniers ställa upp på personligen. Egentligen borde Bonniers hårdbevakas på exakt samma sätt som skvallertidningarna övervakar "Kungahuset." Notera att ingen jou
rnalist vågar ställa en kritisk fråga till en Bonnier. Bonniers är en narcissistisk semi gudomlighet som inte får störas av pöbelns simpla frågor och oro om vad som händer med deras liv. Bonnier behöver bara svara inför den globala makteliten. Att en ägare som är oerhört intelligent/lurig/smart/hög IQ är absolut ingen garanti, att samma ägare, har ett välfungerande blodflöde i hjärnans empaticentrum.

Den är är bara ytterligare ett klassiskt vänstermissförstånd på samma låga nivå som Anders Lindbergs redaktion producerar varje dag, övertolkning av en detalj och se
dan det vanliga varningen, för det där läskiga farliga som det påminner om lite, men omständligt omskrivet, för att det ska verka mer bildat än vad det är.

Det PW och hans kollega Per Svensson håller på med, är i själva verket raka motsatsen till analytiskt tänkande.
Foliehatten förstår inte varför ledarskribenter på andra tidningar inte slutar dalta med PW och istället attackerar honom mer fränt, för att det han skriver saknar intellektuell skärpa. Pinsamt låg nivå helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Och igår firade skolkamratens son 50
    Kulturprisse i DN.
    Bertil Wiman fick ju en son som trampar i PW fotspår. Sägs det
    Trist!

    SvaraRadera