torsdag 31 oktober 2019

JÖKens varböld i ändan är yttrandefriheten på nätet” De försöker med samma metoder som DDR en gång gjorde!

Det är Stefan Löfvens JÖK-regering som med stöd av L och C som har gett Totalförsvarets forskningsinstitut(FOI), uppdrag att forska om våldsbejakande propaganda på Internet, genom en studie.
 
Tidigare har i stort sett samma personer genomfört en annan studie, ”Digitalt slagfält. En studie om radikalnationalistiska digitala miljöer” som berör internationella plattformar och forum, där det förekommer uppmaningar till våld och där personer som begått politiska attentat glorifieras.
 
Studien ”Ansiktet bakom hatet” har FOI, på uppdrag av Tidningsutgivarna(TU) genomfört. Det är en studie som visar vilka personer som riktar näthat mot journalister på forumet Flashback. De har kommit fram till, att det är främst män, mellan 40 och 60 år som skriver hatiska inlägg och inläggen skrivs främst på fredagskvällar (efter whiskyn eller ölen?). 7 372 användare på Flashback uppfyllde de urvalskriterier som FOI satt upp för studien, att man vid minst två tillfällen nämnt journalister, vid namn eller som grupp och att man publicerat minst tusen inlägg. Ur denna urvalsgrupp tittade man närmare på 228 användare.
”Tre bedömare klassificerade inläggen och för 34 av de 228 användarna bedömde samtliga analytiker att användaren publicerat minst två inlägg innehållandes hatbudskap riktade mot yrkeskåren journalister, eller mot en enskild namngiven journalist.” skriver Tidningsutgivarna i ett pressmeddelande.

Foliehatten njöt i fulla drag och tyckte det var lite extra roligt att läsa studien. Foliehatten anser att media är just hatmedia och hatiska, då de gärna drämmer till med epitet som lågutbildad, bonde, rasist, fascist, nazist, främlingsfientlig, klimatförnekare och andra invektiv. Foliehatten har fått de invektiven påklistrade på sig av journalister, i både Skånskan och Sydsvenskan. Då är det fritt fram, när man inte tycker som de vill, att man ska göra! Allas lika värde!
 
Flera mycket märklig slutsatser dras i studien. ”Män i 40 till 60-årsåldern, som är särskilt aktiva under fredagskvällar….” Det statistiska underlaget, är minst sagt mycket tunt!
”34 användares inlägg bedömdes innehålla hatbudskap ….” Med detta som underlag gör man sedan pseudovetenskapliga diagram som visar att "näthatarna" är marginellt mer aktiva, än andra Flashbackmedlemmar på fredagskvällar. Lägg
sedan till, den absurt vida definitionen av hat och haveriet är ett faktum. 

FOI:s usla studie presenteras helt okritiskt i Forskning och Framsteg, med den kittlande rubriken "De näthatar medan andra fredagsmyser." Att Forskning och Framsteg låter sig imponeras av detta, säger verkligen allt, om den föregivna intelligentian i vårt land.
 
Intressant att en branschorganisation som TU kan "ge uppdrag" åt FOI, bara sådär. Foliehatten undrar vem på Sveavägen som beordrat detta. Han tippar på Morgan J! Detta är helt uppenbart nu, att privatägd massmedia, är en del av statsmakten. Media granskar inte makten. Media granskar folket, på uppdrag av statsmakten. Sedan finns det förstås en symbios också. I det här fallet var det TU som gav FOI i uppdrag att granska folket. Foliehatten undrar ibland, om det är politikerna som styr media eller tvärtom.
 
Visst är det intressant, med en sådan kartläggning. Ännu intressantare blir det, när det visar sig, att det är personer med vänsteranknytning som utfört denna studie och det är i stort sett, samma personer som utfört studien ”Digitalt slagfält!”

Projektledaren Lisa Kaati har engagerar sig i kontot ”Solidaritet med kamraterna i Malmö #kämpaShowan” som numera används för att sprida vänsterextremistiska budskap. Kaati är gift med shariaförespråkaren Musa Sayed som uppmärksammats för en avhandling i juridik under namnet ”Islamisk arvsrätt i det mångkulturella Sverige” i vilken han förordar, att islamiska lagar som stöder sig på Koranen ska kunna tillämpas av det svenska rättsväsendet. 
 
Katie Asplund Cohen som i sociala medier engagerar hon sig i grupper som ”Föreningen HEM”, en rörelse som arbetar för att hjälpa så kallade EU-migranter, det vill säga hitresta romska tiggare från Rumänien och Bulgarien. Vidare engagerar hon sig i rörelsen ”ViGörVadViKan” som hjälper migranter och uttrycker där hat mot SD.

Johan Fernquist som hyllades stort i media under valrörelsen förra året, där han i en rapport påstod att SD, får stöd av botar (dataprogram) för att föra politiska diskussioner på Internet. Dessutom påstår Fernquist sensationellt, att dessa botar(inget som kan beläggas eller om botarna finns) uttrycker sig invandrings- och islamkritiskt. De länkar också till ”invandrarkritiska sajter som Samhällsnytt” och att Samhällsnytt smutskastar sossarna. Fernquist uppger till SVT, att den ska ligga till grund, för försatt forskning med förhoppningen att ”man kan göra något åt det!”
Foliehatten ser verkligen framemot vad Fernquist menar ” man kan göra….” och vad detta i så fall innebär!

Som av en händelse håller regeringens kommitté "Det demokratiska samtalet" på med en ”Viktig Utredning” om näthat just nu. Då kommer FOI:s rapport säkert väl till pass.
Kommittén skriver: ”Desinformation, propaganda och näthat. Utmaningarna som följer i spåren av samhällets digitalisering är många, och därför genomförs på regeringens uppdrag en tvåårig nationell satsning på medie- och informationskunnighet. Något som man kunnat se bland annat i studier i andra länder är att det är fler äldre i åldern 50-60 år som ägnar sig åt näthat, berättar han för de organisationer, politiker, tjänstemän och journalister som deltog en förmiddag med temat ”det demokratiska samtalet.”

Foliehatten undrar hur JÖKen tänker hantera människor som använder sig av uttryck som regimmedia, batikhäxa och liknande. Lagstiftning? Omskolningsläger? Hur ska de medelålders männen tuktas?

När får vi journalisthatarnas kartläggning? En kartläggning av ålder ock kön av journalister som hatar vita svenska män? För det måste väl vara minst lika intressant, då det dessutom är en yrkesgrupp som borde vara i samhällets intresse. Journalisterna ska enbart vara glada för att de bara blir hatade, än så länge! Journalist
erna är de som drivit Sveriges politiker framför sig sedan 70-talet och de är i högsta grad skyldiga till raserandet av tryggheten och välfärdsstaten! Vilka tror journalisterna själva, att allmogen kommer hämnas på, när allt brakar loss?
 
FOI:s uppgift borde vara, att se till, att inte samhällskritiska grupper av människor uppviglar andra. Det borde faktiskt vara än viktigare, än en ”random Svenne” som en fredag kväll(med en-eller två whisky inför västen) skriver sanningen som kallas hat som i själva verket, är dagens sanning. Samhällsklimatet har visat, att eventuella uppkomna lojalitetskonflikter har sedan länge, passerat sitt sista förbrukningsdatum. Försvarsmakten - FOI - FRA - SÄPO – MUST, vårt yttersta skydd och försvar för rikets säkerhet mot inhemska och utländska hot, är alla och till sista plats idag, obrottsligt systemlojala till vänstern.
 
Globalisterna har förlorat makten över media totalt. Idag är DN, Expressen, Aftonbladet, SVT o.s.v., totalt irrelevanta. Knappt någon läser eller tittar på propagandan längre, vilket även märks idag, när någon som refererar, är det nästan enbart till alternativmedia. Makten över media är fundamentalt för globalister, eftersom den bygger på att hålla folket felinformerat. Globalisterna måste göra något och det är vad vi kan se idag, med dessa studier. De finns massor med drev från makten som vill försöka censurera Internet p.g.a. "näthat" vilket den här löjliga FOI rapporten är (ska ens FOI hålla på med sådant här?), något som inte ens var ett problem, bara för några år sedan. Foliehatten gissar, att även, att det kommer att göras försöka att censurera "journalisthat" och göra det olagligt, samt göra journalister till en speciell skyddsvärd yrkesgrupp. Flashback eller något liknande kommer alltid finnas på nätet, även om just FB kommer att förbjudas. Situationen kommer att bli likartad som Kina och dissidenter hittar på mer finurliga sätt, att dölja sig. Tekniken finns för att ha ett totalt anonymt forum och det är svårt eller omöjligt för globalister att jaga detta.

Trump "psykopatisk narcissist", begrepp som TU och FOI klassificerar som näthat, används nu av journalister i SVT och MSM. Medan FOI ändå är igång, kan de undersöka det hat de själva sprider.
Försvaret - Rysshatet
SVT - Trumphatet
Slutsatsen är att "Ansiktet bakom hatet"  är en riktig usel studie. Dessutom att det är FOI som ligger bakom studien, ger en extra dimension. Om det varit Södertörns högskola eller någon pajas genusinstitution vid något universitet som producerat eländet, hade man kunnat skratta och rycka på axlarna. Det här är betydligt värre - DDR-varning minst sagt.
Ofta lägger de ut jobben på någon universitetsinstitution eller frilansare därifrån, men visst är det talande. Vänstertänket har verkligen, trängt in i varenda kapillär.

1 kommentar:

  1. När du kallar krigsivrarna, välfärdsförstörarna, USA-slickarna EU-vurmarna och Reinfeldt, som numera är "senior rådgivare" på Bank of America, för "vänster" kan jag enbart skratta. Det där är finanskapitalets öppna terror, d.v.s. ren fascism och högerpolitik.

    SvaraRadera