onsdag 9 oktober 2019

Sveriges migrationspolitik är som ett stort pyramidspel, nu kommer Ylva införa Sveriges vinstspel i hela EU.

Grattis Ylva, inte helt oväntat att du blev vald. Ylva har noll koll i kombination med rena lögner och det skall verkligen inte få lov att utgöra något hinder, i den sociala och ekonomiska karriären. 

Hon förstår nog inte var målet står en gång. Hon tyckte, att det gick bra med förhöret i Bryssel. I verkligheten fick hon underkänt och Rosenbadstaben fick rycka in och skriva ner, vad hon borde ha sagt. Fattas bara och så var spelet för galleriet också avklarat.
 
Ylva: "As Minister, I have been proud to have been part of shaping the Employment, Integration and Migration policy."
Nu väntar vi med spänning på, hur Ylva med stolthet ska ”
forma” EU med Sveriges arbetslöshet, misslyckade integration och huvudlösa migration. Nu vill vill vi se, hur hennes intetsägande politik i Sverige, transfereras till intetsägande EU.

Även stort tack till Moderaterna som stöttat Ylva. Det ska inte glömmas. ”Klantarslet” Tobias Tobé tyckte, att kommunisttanten svarat bra och ärligt! Kristersson börjar nog inse, att att hos M, är Tobé bara luft.
 
Ylvas utnämning, är ännu ett bevis på, att EU är korrupt. Ylva Johansson var en av de sämsta ministrarna i Sverige haft, genom tiderna. Hon lyckats inte med något eller något uppdrag. Då kan det bara vara korruption, om man släpper fram en så värdelös politiker. Hon hann inte ens tillträda ämbetet innan hon fick öknamnet "Come back" minister. Att Moderaterna och deras grupp släpper fram henne, tyder bara på en uppgörelse. Foliehatten undrar vad? EU skjuter sig själv i foten, genom att hålla på så här. Förtroendet för EU kommer påverkas negativt, när man blir vald på grund av sin (o)kompetens.

Foliehatten har besökt EU:s samtliga organ och blev ”chockad” över vad han såg och fick höra. Det korrumperade EU styrs av drygt 10 000 lobbyister som ”knatar” runt i korridorerna. Det är inte känt vilka dessa är, vems ärenden de går eller vem som betalar. Hur denna ”sammanslutning” EU, kan kallas för en demokrati är mer än en gåta. Putins Ryssland framstår som ett demokratiskt underverk, jämfört med EU.

Ylva säger, att EU:s migrationspolitik behöver en "tvingande solidaritet." Tvingande solidaritet .... Är inte det en motsägelse? Om man tvingar någon att göra nånting, så är det väl inte solidaritet, utan tyranni? Foliehatten tror nog, det noterades av hennes motståndare inom EU (Ungern, Polen, Tjeckien, Slovakien och Danmark) vad som sades i intervjun och ordval som ”tvingande solidaritet” kan komma tillbaka och bita henne, men något större förtroende kommer hon knappast att åtnjuta.
 
Det påminner om samtalet mellan Donald Tusk och Stefan Löfven vid EU-toppmötet 2016.
Donald Tusk: ”
You can´t force solidarity on others.”
Stefan Löfven: ”
Yes we can, it´s called the Swedish model wellfarestate (välfärdsstaten).” 
 
Ylva blev EU EU-kommissionär, inte för att hon är umbärlig och inte för att hon har speciell kompetens. Hon blev kommissionär, för att göras till syndabock för EU:s väldokumenterade oförmåga, att "solidariskt ta ansvar. " Foliehatten tror även, att Ursula von den Leyen, inte skulle sätta någon toppkraft, på en sådan post. Det är också väl värt att notera, att Ylva rapporterar till den grekiske kommissionären och inte till Ursula. Ylva hör till B- eller C-laget.
 
”Prata, prata, prata Ylva" skall bli intressant att följa. Hur hon skall "prata in" invandrare i f.d. Östeuropa? Hon kan börja med att besöka Ungern och Orban! Det lär inte bli lätt. Efter de uttalanden hon gjort i SVT och media anser Foliehatten, att hon har den intellektuella kapaciteten för jobbet. Hon verkar inte förstå ekonomi eller hur invandringen påverkar samhället. Hon tror det bara är att lämpa ut en massa folk och sedan ska allt lösa sig. Oerhört imbecillt.

Invandringen oavsett vad man kallar den, asyl, anhörig, flykting eller lycksökare är den största anledningen till problem i Europa idag. Sverige är pilotprojektet för Europa. Fungerar det här fungerar det på andra ställen. Men som väntat fungerade det inte och Sverige är skräckexemplet. Hur ska en av arkitekterna bakom det här misslyckandet, Ylva Johansson, kunna axla det här i EU?
 
EU måste vissa hur allvarligt dom tar på sina uppgifter, det skapar förtroende och dramatik för dom frälsta. Hon är ett riktigt stjärnskott för det kommunistiska ledarskapet, sprungen ur deras politiska ideologi, kommunist i VPK från början.
Hennes ord tvingande solidaritet," det satt som en smäck, i dessa kretsar, Lenin kunde inta ha sagt det bättre, det kommer att bli en aforism av rang i
EU.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar