lördag 5 oktober 2019

Idiotin når nya höjder med Isabella Lövins senaste påfund!

Foliehatten titta på friidrotts-VM igår och SVT byter kanal och Foliehatten råkade trycka fel och hamnade pris i absolut början om ett inlägg i Aktuellt, där man intervjuade ljushuvudet Isabella Lövin. I inslaget framförde Lövin sin syn på EU:s avslutade klimatförhandlingar i New York och inför det kommande mötet i Chile, sa Lövin, att man inte i New York, hade nått så långt som hon och MP gärna hade önskat.
 
När studiovärden antyder i en fråga, om vad som är ekonomiskt realistiskt och att det kanske finns anledningar till, att Grekland, Irland och Polen inte med iver hoppar upp, på det gröna high tech tåget. 
Lövin: "ja men jag ser det som att det finns en skillnad i perspektiv här. Antingen tänker man i termer av vad sådant som ekonomi tillåter eller så sätter man höga och djärva mål, en hög ribba, spikar ett årtal och ser sedan till att marschera åt det hållet. För om vi gemensamt satsar EU:s resurser och vilja på, att nå sådana mål, då har vi också kraften att nå dit, det är jag säker på!"

Foliehatten tappar hakan totalt, över Lövins idioti. Lövin förordar ett projekt för en radikal "grön high tech omställning" av hela energisektorn som en slags motsvarighet till USA:s Apolloprojekt. Han undrar om hon överhuvudtaget förstår konsekvenserna av vad hon säger. Foliehatten anser att Lövin är en komplett idiot som överhuvudtaget, inte skall syssla med energisektorn, för hon begriper ingenting. Hennes förslag och projekt innebär, att man måste satsa massor med pengar och politisk vilja, för att göra denna omställning. Hon förstår inte, om detta projekt är realistiskt att uppnå på utsatt tid och naturligtvis inte var pengarna ska tas ifrån.
Det kan vara fråga om tusentals miljarder, om projektet skall bli realistiskt.  Tvärtom anser hon, man skall tro på förmågan, att komma dit och uppnå målen och det skall strömma ur själva viljeakten, ur det mål man har satt upp.
 
Hon försöker inte ens se förstå, varför Polen, Irland och Grekland säger nej, till en sådan "hi-tech green" energipolitik och hur den skulle se ut, för dessa länder. Polen ser naturligtvis direkt, att det är ett fantasiprojekt som skulle innebära, att de blev fattiga slavar under EU, för tid och evighet. 

Det är i sådana ögonblick man inser vidden av MP:s fullständigt sanslösa politik, där konsekvenserna inte finns på deras karta. En som skall göra MP sällskap i samma division, är den personen som numera kallas för ”geten” Stefan Löfvén, eftersom han släpper fram MP och deras politik.
 
Det är Svenne som skall betala för att "rädda" klimatet, eliten i MP och S glider ovanpå alla, med sina räkmackor. Lövin har sett till att Svensson kommer att få betala 3 kr för en plastkasse, men själv tar hon flyget till New York och tillbaka, är höjden av hyckleri! Lövin kanske klimatkompenserar, genom att betala mer skattepengar. Då blir hon förlåten av Greta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar