onsdag 2 oktober 2019

NMR djävlas och ger igen för gammal ost!

Ibland snavar man över rätt intressanta historier! Vad man förstår har Nordiska Motståndsrörelsen(NMR), ett horn i sidan till både Olle Lönnaeus och Philip Sandberg som de anser vara ett par AFA-personer.

NMR hade städat upp skräp i naturen. Detta skräp hade de sedan  lagt i deras trädgårdar i Lund. Där hade NMR även lämnat följande meddelande:
”Nordiska motståndsrörelsen håller DIG högst ansvarig för den politik som förs i vår kommun och i vårt land. Vi har rensat upp skräp i naturen häromkring och det är inte mer än rätt att du får ta ansvar för det. Du bidrar till att hela vårt land fylls med avskräde, vi fyller symboliskt din tomt med avskräde. Skit ska skit ha!
/Nordiska motståndsrörelsen ”

NMR konstaterade också, att både Olle Lönnaeus(SDS) och Philip Sandberg (KSP,Lund), medvetet har valt att bosätta sig i de tryggare och mer etniskt homogena områden samtidigt som de tjänar pengar på att förespråka mångkultur för andra och försöker tysta och hänga ut människor som motsätter sig denna sjuka och förvridna idé.

Foliehatten tar inte ställning för någon part i detta agerande, men han kan bara konstatera och undra, vad innehöll skräpet, hur stor mängd var det och om de spred ut det. Foliehattens skulle gärna vilja se de utsattes minspel och höra svordomarna, när de upptäckte skräpet!

Ge igen för gammal ost, passar in bra här. Foliehatten har
sett att Olle Lönnaeus skrivit mycket om NMR och han förstår, att NMR har ett rejält horn i sidan efter Olles alla skriverier.
Vad Philip Sandberg har hittat på för att NMR också skulle ha ett horn i sidan till honom, har inte Foliehatten fått fram. Det enda han kan tänka sig, var NMR:s demonstration i Lund som var orsaken.

2 kommentarer:

  1. De har ju skrivit lite om det här:
    https://www.nordfront.se/journalistratta-och-forradarpolitiker-drabbades-av-karma.smr

    Verkar som att det kommer en film senare.

    SvaraRadera
  2. Rätt åt den där jävla Philip Sandberg. En förbaskad snorvalp är precis vad han är och förtjänar inget annat än en fet jävla smäll.

    SvaraRadera