fredag 25 oktober 2019

Annie Lööf tar ut sin hämnd och visar sin makt!

På Centerpartiets stämma i september togs ett förbud mot rätten att könsstympa unga pojkar. Partistyrelsen var emot förslaget som enligt partiets vice ordförande Anders W Jonsson riskerade att tolkas som ett motstånd mot Judendom och Islam.
 
En av de frågor som är av betydelse för mångkulturen i Sverige, är rätten att könsstympa unga pojkar. Nu har Annie Lööf tydligen tagit tag i frågan och sett till att rensa ut, en av dem som genomdrev beslutet.
 
En av de drivande krafterna bakom Centerpartiets beslut att verka för ett förbud mot omskärelse utan medicinska skäl, Dana Pourkomeylian, lämnar partiets ungdomsförbund, CUF. Dana Pourkomeylian satt i CUF:s förbundsstyrelse och var förutom utrikespolitisk talesperson även distriktsordförande i Västra Götaland.

Pourkomeylian skriver på Twitter: ”Efter en tids interna meningsskiljaktigheter väljer jag att lämna CUF. Jag har alltid agerat med förbundets bästa för ögonen, vilket också är grunden för beslutet. Älskade medlemmar som backat mig: fortsätt vara modiga och fulla av integritet. Jag kommer alltid finnas här för er.”

Dana visar stor integritet som inte går ut hela sanningen. Att stå upp för individens/mänskliga rättigheter var inte populärt hos partiledningen och framför allt inte hos Annie Lööf. Det visar också, med vilken järnhand Annie styr partiet.  Annie är kallhamrad person som inte tolererar minsta opposition i partiet.
Annie Lööf har den senaste veckan flera gånger ombeds uttala sig om den katastrofal gymnasielagen och hon vill inte uttala sig. 

Kanske var det någon handläggare på ”Open Society” eller liknande organisation som tog tag i frågan och ringde Annie på hennes privatnummer. Vem vet?

Foliehatten vill påminna om, att på C-stämman kan man lätt konstatera, att det i partiet rådde en enorm ”Annie-kult” och att partiet verkade helt ”centrerat” till till sin ledare. Foliehatten känner vibbar från 30-talet! Den som har annan åsikt, fotas direkt med ”högerskon!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar