tisdag 29 oktober 2019

Vad får Sverige från sin massinvandring? Den frågan glömde Leif Östlund att ta upp i sin SwebbTV intervju!

Leif Östling varnar i en intervju med SwebbTV, för att den stora invandringen, kan komma att resultera i ett inbördeskrig. No Go zonernas laglöshet och att den nu börjat sprida sig till medelklassens områden, är en bra grogrund för att ett inbördeskrig kan starta, mellan olika klaner i NO Go zonerna, men även mellan invandrare och svenskar.
 
Leif Östling går från klarhet till klarhet, en man med karaktär, en som vågar säga vad han tycker och han är en riktig sanningssägare. Det är förvånande att en person som Leif Östling vågar gå ut och säga en sådan sak. Att han har rätt, är uppenbart för vem som helst. Det ger större genomslag, när en så känd och välrenommerad person, går ut och gör den här typen av utspel. Tyvärr är det i princip alltid folk som gått i pension som vågar öppna munnen och Foliehatten förstår dem, att bli av med jobbet blir ofta en konsekvens, vilket inte precis kännetecknar en demokrati.

Egentligen pågår det redan sedan länge ett krig i Sverige mellan invandrargrupper som förskansat sig i de s.k. "utanförskapsområdena". Utanförskapsområdena, Fredrik Reinfelts skapelse, har successivt rensas på svenskar, så i praktiken är de redan, "etniskt rena" och "ledningen/klanen", kan sedan enväldigt fastställa, både levnadsregler och ideologi.
Det parallellsamhälle, främst då muslimskt som det varnas för uppkomsten av, existerar redan och till många utanförskapsområden vågar det svenska majoritetssamhället, inte ens skicka in polis, för då startar "striderna" direkt.
I dessa områden finns redan etablerad "Shariapolis" som bryskt upprätthåller klädkoder, uppträdande och ideologiskt tänkande. Grundtesen är: "Ni får inte bli svenskar."

Så långt ner i "dyn" har Fredrik Reinfelt och hans efterföljare sänkt Sverige och moraset verkar bottenlöst, eftersom landet bara sjunker djupare och djupare, medan statsledningen med Stefan Löfvén i spetsen handfallna bara står och ser på, medans man diskuterar hur mycket ytterligare, man skall fylla på utanförskapsområdena.
JÖKen ser befolkningen i dessa områden som Sveriges "framtid", medan det egna svenska folket ses som något som skall upplösas i intet och försvinna. Skattepengarna från det folk som skall "försvinna", mottages mer än gärna i statskassan.

"Vad fan får vi för skattepengarna?" sa Leif Östling tidigare, vilket retade gallfeber på statsledningen, för att han undrade vart pengarna tog vägen, vilket man anser, att "allmogen" inte skall lägga sig i. Om staten ärligt skulle redovisa var alla pengar tar vägen, skulle det uppdagas, hur många korrupta stater/länder med diktatur som Löfvén & co håller under armarna, med sin s.k "U-hjälp" och hur mycket av dessa pengar som hamnar i svindlares fickor via SIDA.
Frågan "Vad fan får Sverige från sin massinvandring?" bör ställas.
Den stora massinvandringen har skapat en stor spricka mellan svenska folket och de styrande som ser till att invandrarna tas om hand och får större bidrag, än många vanliga svenskar och svenska pensionärer som arbetat ett helt liv och betalat skatt. I invandringens spår har det svenska samhället blivit ett kaossamhälle, där inget snart fungerar. Här är den stora förklaringen varför SD växer, så det knakar!
Vidgas sprickan mellan svenska folket och invandrare ytterligare, finns risken att vi får se svensk militär och militariserad polis på gator och torg, för att skydda svenska folket. "Utanförskapsområdena" kommer att gå på erövrarstråt.
Igår noterade Foliehatten, att t.o.m. i den lilla byn som han bor i, rånades ett barn i går, på sina kläder och skor! På FB, är föräldrarna i uppror!

Leif Östling kritiserade också ”flummet” som präglar stora delar av den offentliga verksamheten och förordar en återgång till ordning och reda. Man kan inte anklaga honom för att göra en felaktig analys av läget. Östling har intressanta synpunkter på teknik och samhällsorganisatoriska frågor.

Östling var som ung Lulepajk med i SSU! Läste in civilingenjör och dito ekonomi parallellt 71/72. I hela sitt yrkesverksamma liv arbetade han inom bilindustrin, så när han uttalar sig om teknik för bilar, har han på mycket på fötterna. Östling och hans gelikar i näringslivets toppskikt är/var i rimlig mening ekonomiskt oberoende långt innan, de når pensionsålder. Varför är de så tysta och konformistiska till rådande ”värdegrund”? Förvisso är Östling inte helt utfryst, han lär fortfarande vara ”rådgivare” åt Morgan Stanley.
 
Intressant var att höra, när Östling berättade om hur invandrare från MENA och Afrika fungerade inom industrin, när arbetsuppgifterna var lättare. När svårighetsgraden ökade och blev mer komplicerade, fallerade invandrarna totalt samman. Av 100 invandrare som arbetade på ett företag i Oskarshamn, var det bara 10 som klarade svårare arbetsuppgifter. Invandrarna hade instegsjobb och företaget fick ekonomiskt stöd, i vissa fall upp till 80 procent av lönen. (Stödet finns till för att underlätta för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden och samtidigt kunna studera svenska.) Lönen för individen blev samma som bidraget efteråt. Moroten att kämpa och behålla ett arbete, finns inte. En naken sanning som varken, Lööf eller andra vill höra!

Östling berör något väsentligt flera gånger i intervjun med Wilgert och det är fundamentala kulturskillnader. Något alla som arbetat internationellt känner till. Det traditionella Sverige är byggt på ordning och reda. Det är ordning och reda som fått oss att överleva, i ett närapå arktiskt klimat. Det är ordning och reda som byggt företag och samhälle. Språket och den traditionella svenska skolan byggde en gemensam plattform och en hög lägsta utbildningsnivå. Leif Östling pläderar för ett totalstopp av invandringen.
Att polisen måste ut på gatorna.
Att domstolarna skärper straffen inte omgående släpper lös bovarna. Helt enkelt att införa ordning och reda i samhället igen, att det handlar om vår överlevnad.
Men vem tror att etablissemanget med den värdegrund som råder har kraften till det?

Det som sker nu, är att man försöker integrera personer med fundamentalt annan syn på livet o
ch tillvaron i vårt samhälle. Bara att få invandrare att klara av, att förstå att man måste komma och vara i tid för ett jobb i industrin, illustrerar magnituden på problemen på arbetsmarknaden. Likaså så, är inställningen till stat och statsmakt totalt annorlunda. Skattemoralen lika med noll.

Det som skett under de senaste 30 åren är en mycket kraftig ökning av inflyttade från länder i kaos. Länder som aldrig haft ordning o
ch reda, annat än kortare tider under hot med diktatoriskt våld. Länder där social oro löses med protester, våld med än mer kaos som resultat.

De nedskärningar som gjorts på Sveriges äldre har inte resulterat i speciellt mer än några insändare o
ch protestlistor. Foliehatten är ganska säker på, att förorterna skulle explodera om staten och kommunerna skulle strypa de bidrag och förmåner som befolkningen i dessa områden vant sig med och anser sig ha rätt att få. Missnöjet skulle manifesteras med kaos. När kaoset eskalerar utbryter våld. Det ligger i kaosvåldets natur att det eskalerar. Men det är inte inbördeskrig utan bara totalt kaos. Men på sikt kan även det få mycket förödande konsekvenser. Då allt fler kommer att välja att flytta.

Flyktingkrisen 2015 är väldigt intressant, det var
inte flyktingar som flydde krig och våldsam död. Utan stora grupper som flydde fattigdom och mental död. Flertalet borde redan vid ankomsten, ha nekats få komma in. Det man gjort nu, är att ha fyllt de humana livbåtarna i Europa till vattenlinjen med barlast. Vår dåvarande chef på MV sa: ”Jag kommer aldrig bli besviken över ett felaktigt utdelat uppehållstillstånd. En annan politruk sa att vi ska vara glada över de flyktingar vi kan få.” Vilket är totalt bisarrt.

Skrönan om kompetensregnet som politikerna spred kan härledas till historien när främst välutbildade tyska judar flydde
Nazityskland. Det var vetenskapsmän, konstnärer, författare, skådespelare, designers, läkare, ingenjörer, affärsmän, bankirer etc. Något som 2015 var rent önsketänkande. På 1930-talet var Tyskland ett av världens tekniskt ledande länder. 2015 var Afghanistan, Syrien och Somalia, bland de lägst utvecklade länderna.

Östling påpekar, att just nu är katastrofen ett faktum. Nu gäller det att lösa situationen snabbast möjligt.

3 kommentarer:

  1. De folkgrupper vi importerat har IQ-snitt på mellan 65 och 85. Så kommer inte hjälpa med "utbildning". Vilket också borde vara uppenbart vid det här laget.

    SvaraRadera
  2. Unknown - där har du alldeles rätt!

    SvaraRadera
  3. Min slutledning av inlägget är att Leif Östling borde/blir Sveriges nästa statsminister.

    SvaraRadera