måndag 21 oktober 2019

Kommunisterna anser att massinvandringen är ett stort problem!

Foliehatten blev rejält förvånad, när han läste att Proletären av alla, skulle ta upp och skriva, om den totalt katastrofala massinvandringen. Om sanningen skall fram, var faktiskt Proletären bland de första inom medievärlden som inte klappade händerna och jublade över massinvandringen. De var kritiska redan för minst 5 år sedan. Framförallt har kritik lyfts mot arbetskraftsinvandringen.

För den som inte känner till vad Proletären står för,
så är de partiorganet för Kommunistiska partiet(KP). KP är det gamla KPML(r). Detta är riktiga kommunister och inga fjolliga vänsterpartister som snöat in på intersektionalitet. Att de uppmärksammar invandringsrelaterade frågor som påverkar arbetarklassen hedrar dem, trots att kommunism i sig, är en vidrig ideologi. Foliehatten tycker det hade varit enormt intressant om en kommunist kunde redogöra för,  hur man uppnår ett kommunistiskt samhälle, i en mångkultur, där folks skillnader är alltmer tydliga.
Vi kan kanske fråga Jonas Sjöstedt!
Frågan är om han inser, att det inte går. En marxist-leninist ser ingen poäng i att stödja arbetskraftsinvandring, där en massa (i bästa fall) svartjobbande icke-politiska som bidrar till att sänka löner. Foliehatten undrar om V, är medvetna om detta faktum? Frågan är om man kan placera superkommunister långt vänsterut och politiskt korrekta i samma båt. Foliehatten har träffat många sossar som ogillar kommunister. Han brukar fråga dem varför,  när de är precis likadana i sitt synsätt, men då blir oftast sossen förolämpad, arg eller förbryllad.
Marx var starkt emot ett trasproletariat och såg det som borgarnas och kapitalisternas verktyg mot arbetarna. Så man kan säga att Marx fick rätt, borgaren och kapitalisten Reinfeldt har skapat sin kriminella och bidragsberoende underklass, trasproletariatet, genom invandring.


Proletären har fått en ny chefredaktör Robert Wettergren och han förklarar i en intervju: ” ...måste våga sticka ut hakan, provocera och resonera kring de frågor som berör arbetarklassen 2019.”

Det är inget man längre kan ”skyffla” under mattan som S,MP, V, C och L gör, att invandringen påverkar nästan allt i dagens Sverige, arbetsmarknaden, bostadssituationen, kommunernas ekonomi, jämställdheten, grov kriminalitet, bildbränder m.m. ! Det är främst arbetare och vanligt folk som drabbas av brottsligheten, men även på senare tid, en stor våg av ungdomsbrott, där medelklassens barn är offren. Det säger ändå något om samtiden, när dem mest inbitne kommunisten ser, att massinvandringen är ett helvete, av sällan skådat slag. Oavsett vad man tycker om kommunister, så bådar ändå det här gott för framtiden, då även de kan analysera och ser att invandrarna inte vill integrera sig i det svenska samhället. 

KP har insett att dom inte har något att hämta hos arbetarklassen och lägre medelklass, om man svänger in på HBTQ-frågor, genus och annat trams. Proletären är helt klart störda över, att KP inte attraherar arbetare från LO-kollektivet, de går istället till SD som uppskattningsvis har över 35% av LO-kollektivet bakom sig.

Den nya redaktören på tidningen Proletären har helt riktigt förstått, att strejkrätten inte är en förstahandsfråga för arbetarklassen, utan snacket går om lönedumpning, försämrade arbetsvillkor som orsakats av en hejdlös
arbetskraftsinvandring.
Proletären
kommer nog att anklagas för rasism, av framför allt av övrig vänster, men den risken måste dom ta, om dom skall hänga med i det nya politiska landskapet i Sverige.
 
Långt om länge har även den politiskt korrekte vaknat som det gamla ordstävet lyder. Det här är återigen, ett tecken på hur förbannat indoktrinerade och sävliga vi svenskar är, när kommunisterna nu börjat identifiera massinvandringen som ett stort problem. Man behöver inte ha studieskulder upp över öronen, för att förstå, att det först och främst är arbetarklassen som måste konkurrera med invandrarna om arbeten och bostäder, samtidigt som en våg av outbildade invandrare givetvis leder till, att lönerna inte går upp för arbeten, där man endast behöver arbeta med kroppen.

Andra tecken i tiden, är att vi är på väg mot ett nytt debattklimat, där flera ledarskribenter öppet kritiserat asylrätten, SD kan mycket väl vara Sveriges största parti och nu till och med kommunisterna, kan tänka sig att skriva och kritisera massinvandringen.
 
Foliehatten ifrågasätter skarpt, att Sverige kommer att bli ett mångkulturellt land om 30 år. Någonting har börjat skava rejält. Någonting har förändrat Sverige till den milda gräns/grad, att många tror att framtiden kommer innehålla mycket våld, oroligheter och en stor återvandring. Folk väljer redan idag att flytta från de områden där invandrarna bor, för att deras barn skall få en bättre skola. Som de säger På spåret "Vart är vi på väg?"

Wettergren konstaterade i intervjun, att frågan om inskränkningar i strejkrätten inte är något som särskilt många arbetare bryr sig om. Istället är invandring och integration samt lag och ordning i toppen, bland de frågor som arbetarväljare anser vara viktiga.
Att sedan SVT i partiledardebatten valde ”klimatet” som största fråga, visar vilken agenda SVT har och att de inte representerar folkets val, av de viktigaste frågorna.

Wettergren: ”Det ses av många som typiska högerfrågor, och inget som en kommunistisk arbetartidning ska skriva om. Det tycker jag är fel. Är detta frågor som berör arbetare, då är det vår förbannade plikt att behandla dem i Proletären. Annars är man "bara en arbetartidning på pappret, inte i verkligheten."

Vänstern vägrar erkänna att de har haft fel om invandringens problem, nu har de flyttat fokus. Refugees Welcome blev #MeToo, vilket övergått till miljöhysteri.

Det är en ödets ironi, att 30 år efter Berlinmurens fall, är det KP som kommer ut, på andra sidan med nån sorts heder i behåll. En av "fördelarna" med ett kommunistiskt samhälle var, att man enkelt kan slå ihjäl de grupper som orsakade problem. Foliehatten har besökt Kambodja och såg hur Pol Pott, anammade detta synsätt.

1 kommentar:

  1. Jag har varit i Kambodja. Många hatar Lon Nol mer är Pol Pot.

    "The heavy American bombardment and Lon Nol's collaboration with America drove new recruits to Pol Pot's Khmer Rouge guerrilla movement. Khmer Rouge soldiers at Phnom Penh Airport Many Cambodians had become disenchanted with Western democracy due to the huge loss of Cambodian lives resulting from the US involving Cambodia in the Vietnam War."
    http://worldwithoutgenocide.org/genocides-and-conflicts/cambodia

    I övrigt kan jag rekommendera David Chandlers böcker om Kambodja och vad som sannolikt låg till grund för folkmordet. Kortfattat brist på ris och valet om alla skulle dö eller enbart vissa.

    SvaraRadera